|
Notka |
|
Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Gdzie z mamą na weekend?
Witam
![]() Moja mam zdecydowała,abyśmy gdzieś wyjechały razem.Mnie nie bawi leżenie plackiem,więc chętnie coś zwiedzę.Interesują mnie wyjazdy zagraniczne,niekoniecznie na weekend,ale własnie na dwa-trzy dni.Wiem,że często sa organizowane takie wyjazdy,ale wiele z nich nie obejmuje dojazdu,albo zakwaterowania.Zależy mi na wyjeździe do końca września,a najlepiej do połowy sierpnia.Możecie coś polecić?Najbardziej zalezy mi też na przelocie samolotem,bo wiadomo,że jazda autokarem jest bardzo męcząca. Możecie polecić konkretne miejscowości/biura/a najlepiej konkretne wycieczki ![]()
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Gdzie z mamą na weekend?
hop hop?
![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Na 2-3 dni za granice to bedzie cięzko chyba ;P
Organizatorzy z biur podrozy maja na 5 dni np. do Paryża czy Rzymu ,ale na mniej się jeszcze nie spotkałam . A z jakiej części Polski jestes? Bo jak z południa to możesz na Gorące Źrodła na Słowacje jechac na 3 dni ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Biuro Sol Tours www.sol-tours.pl ma sporo wyjazdów na 4-5 dni samolotem pod haslem "odlotowy..." Rzym, Barcelona, Ateny i kilkanaście innych miast. Są to samolotówki. Może tutaj coś znajdziesz. Bo tak na 2-3 dni samolotem to cięzko będzie.
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
No racja,wycieczki będzie trudno.A moze znacie biura,gdzie same bilety w tą i spowrotem można kupić taniej?Rozrywkę już jakoś byśmy sobie zorganizowały.Na 4-5 dni z mamą,to nie wiem,czy bym się odważyłą wyjechać;p
Dzięki za odpowiedzi! ![]() ![]()
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Jeśli na dwa dni to ja bym proponował wyjazd do Pragi. Jeśli komuś zależy na cenie to z Krakowa pociąg ok 70 zł bez żadnych ulg one way. A sama Praga nie jest droga, nocleg za 50 zł znajdzie bez problemu. A samolocik z Krakowa ok 200 zł, z innych miejscowości to się nie orientuję.
Albo Berlin... ![]()
„Quidquid latine dictum sit, altum viedetur.” Edytowane przez ToMi290 Czas edycji: 2009-07-27 o 18:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
BAN stały
|
Ja Pragę polecam, mnie urzekła
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
a ja w takim wypadku polecę Wam fajną książkę "101 pomysłów na romantyczny weekend w Europie". Całkiem niedawno wpadła ona w moje ręce i to przypadkiem, bo zamówiłam ją smsem, korzystając z usługi OneStep. Książka okazała się trafem w 10.
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:02.