|
Notka |
|
Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Tatry Wysokie
Czesc Kochane Wizazanki!
Chodzicie po gorach? Wybieram sie w Slowackie Tatry Wysokie, pewnie okolice Popradu, moze blizej gor! Dajcie mi prosze jakies propozycje tras i cielawych miejsc do zobaczenia! Podzielcie sie doswiadczeniem! Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Re: Tatry Wysokie
Nikt z Was nie chodzi po gorach? Na pewno bylyscie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Ja Ci polecam Słowacki Raj, troszkę dalej na południe, ale ciekawiej niż w Tatrach Wysokich.
Trasy są niesamowite, drabiny, kładki... http://www.slovenskyraj.sk/pl.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Ja też się wybieram na Słowację niedługo
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Dot.: Tatry Wysokie
bylam na Slowacji dwukrotnie.za pierwszym razem wybralismy sie miedzy inymi w tatry wysokie. okazalo sie jednak ze to nie dla nas. wprawdzie bylam tylko w kilku miejscach ale odnioslam wrazenie ze sa to gory dla doswiadczonych turystow.nie wszedzie da sie tak po prostu wejsc bez odpowiedniego sprzetu ( nie to co w naszych tatrach). za to pozniej wybralismy sie do slowackiego raju (Hrabuscice). jest naprawde pieknie. cudowne widoki, ciekawe szlaki, interesujace przejscia typu drabinki, kladki itp. rok pozniej wybralismy sie tam ponownie. a dzis gdy ogladam zdjecia nie moge uwierzyc, ze tam bylam.widoki po prostu jak z bajki. mysle ze jeszcze nie raz sie tam wybiore. warto. jest suppppeeerrrr!!!!!!!!!!!! !!!!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:45.