|
Notka |
|
Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Wysoka i zagubiona - liczy na waszą pomoc.
Cześć dziewczyny!
Na wizażu jestem od niedawna, a ten dział forum bardzo mnie zaciekawił ^^ Pokazuję wam moje zdjęcia i zadaję pytania. Mam 183 cm wzrostu i nie wiem w co powinnam się ubierać. Nie mam też pomysłu na swoją fryzurę, obecnie mam włosy tak trochę krócej niż do ramion - bez grzywki. Wiem jedno - zapuszczam! Myślę też, jaki makijaż pasowałby to mojego typu urody. Jestem dość blada, mam piwnobrązowe oczy, brązowe brwi i naturalnie ciemno brązowe włosy, ale farbuję je na jaśniejszy brąz. Macie jakieś pomysły na moją metamorfozę? Z góry dziękuję. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wysoka i zagubiona - liczy na waszą pomoc.
Na tym zdjęciu z lewej nie pasuje Ci kolor włosów, natomiast z prawej jest o wiele lepiej
![]() Proponuje delikatne, jednak dające dużo zmiany. Przede wszystkim wybielenie ząbków, przyciemnienie brwi, może byc henną, delikatny makijaż, tu wystarczy jak postawisz na dobry podkład wyrównujący koloryt skóry i dobry tusz do rzęs - nie widzę Cię w mocnym makijażu. Oprócz tego możesz delikatnie zmienic odcień włosów na taki jak na zdjęciu (wydobędzie Twoje oczy) i dobrze je odżywić.
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Dziękuję. Faktycznie na tym zdjęciu po lewej jakoś dziwnie aparat zmienił kolor włosów, wiadomo jak to z lampą jest. Dziękuje za rady.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:29.