|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Czy ta farba bedzie dobra??
Mam kolor włosów jasny blond(wlosy byly rozjasniane) moj naturalny kolor to ciemny blond i chcialabym do tego koloru wrocic i zafarbowac teraz te rozjasniane wlosy jakas farba ciemny blond i myslalam o Garnier Color Naturals Krem 7 Blond czy ona by byla dobra?? a jesli nie to czy znacie jakies fajne farby w tym kolorze??
|
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Czy ta farba bedzie dobra??
Witam, miałam identyczną historię z włosami i teraz od jakiegoś czasu używam tylko tego blondu Garniera, oto zdjęcia: 1. sztuczne światło, 2. naturalne światło słoneczne.
Edytowane przez goskagb Czas edycji: 2011-03-16 o 21:13 |
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Czy ta farba bedzie dobra??
Położyłam tą farbke na włosach jasny blond i wyszły mi całkiem ciemne, prawie czarna zieleń... nie wiem dlaczego
|
|
#4 |
|
Przyczajenie
|
Uzywalam raz tej farby na tez rozjasniane wlosy. Calkiem dobrze pokrywa, choc efekt nie byl tak spektakularny i kolor tez nie calkiem taki jak na obrazku, wyszedl nieco ciemniejszy
Ja też prosiłabym o radę. Chciałabym zmienić kolor włosów na jakis czekoladowy, ciemny brąz. Bardzo podoba mi się ten kolor co ma Lindsay Lohan na załączonym obrazku. Jaka farba b. dobrze pokryła by mi włosy w kolorze średni blond z ok. 3 cm odrostów w kolorze mysi , taki brudny ciemny blond? :P Bardzo brosze o rady
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:41.