|
|||||||
| Notka |
|
| Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Jak uzyskac taki efekt??
witam wszystkich
Na wstepie powiem że próbowałam znaleźć taki wątek , ale albo mi wyszukiwarka nie działa albo nie umiem się nią poslugiwac ![]() więc jesli jest takowy bardzo proszę o połączenie lub wskazanie mi tamtego a usunięcie mojego.. chodzi mi o to że mam długie włosy z których możnaby zrobić naprawdę całkiem fajne rzeczy i często jest tak że widzę np. zdjęcie i strasznie chciałabym wykonać/ułożyc sobie taką fryzurę natomiast za chiny nie wiem jak albo się to nie udaje. NA sam początek mam zdjęćie dziewczyny i mam do Was ogromną prośbę ![]() powiedzcie prosze tylko w miarę dokładnie mi trzeba co zrobić żeby włosy trzymały się tak przy głowie jak jej? chodzi mi o to że moje są takie oklapniete i nic z niżej wymienionych:* pianka * żel * lakier * tapirowanie ![]() * suszenie odpowiednie nie działa!!!! nie wiem czy ja coś źle robie czy jak ale nawet jak coś wyjdzie to po 3 minutach opada ![]() I błagam nie mówcie że może mam takie ,siakie albo owakie włosy i na nich sie nie da zrobić ![]() więc jakby ktoś mąry mi doradził byłabym ogromnie wdzięczna! POmyslałam również ( bo np ja często mam tak że widze zdjęcie zastanawiam sie jak to zrobić ) że (o ile oczywiście nie ma takiego wątku ) możemy dawać tutaj własnie zdjęcia z czymś co chcemy osiagnąc na głowce a jakies dobre duszyczki które sie na tym znają pomogą nam cos takiego na naszej główce wyczarować
|
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Jak uzyskac taki efekt??
Może były natapirowane i później lekko zaczesane. Tak robią fryzury typu push-up.
A poza tym to piszcie swoje pomysły po fryz - cudo;] |
|
|
|
|
#3 |
|
Przyczajenie
|
musisz natapirować do góry, dać w tym miejscu lakier, chwile odczekać i zczesać ( tylko nie za dużo, żeby calkiem nie opadły). Na grzywke tez musisz dać lakier
|
|
|
|
|
#4 |
|
Przyczajenie
|
Wydaje mi się, że one są tutaj po prostu natapirowane i zaczesane do tyłu.
Spróbuj natapirować, mi też się kiedyś wydawało, że moje włosy nic nie jest w stanie podnieść, ale troche wprawy i dobry lakier naprawdę może zdziałać cuda. |
|
|
|
|
#5 |
|
Konto usunięte
|
susz mokre wlosy z glowa pochylona na dol przez caly czas i jeszcze do tego zaczesuj je przy tym do gory szczotka (najlepiej z naturalnego wlosia, bo robi wlosy bardzo puszyste
|
|
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
Jako, ze nie chcę zakładać tematu oddzielnego, a poszukuję również sposobu na pewną fryzurę, piszę tutaj:
Co zrobić by ją uzyskać? ![]() Nie chodzi o tapir, a o te loki Edytowane przez xear Czas edycji: 2010-01-16 o 15:39 |
|
|
|
|
#7 |
|
Konto usunięte
|
Mi sie udaje takie zrobic za pomoca cienkiej lokowki, ale trzymam ja tak jakby w pionie, a nie poziomo. I nie robie tego tradycyjnie, a lapie koniec pasma moich wlosow i obkrecam dookola rozgrzanej lokowki, przytrzymuje chwile i puszczam
Interesuja mnie na tym zdjeciu te konce.. hmm.. mysle, ze to duzo jakiegos zelu wgnecionego w nie, badz pianki.. - mi sie cos takiego za bardzo nie podoba. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fryzury i styling
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:46.