![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Bez tytułu :)
Witam u siebie
![]() Na początek trochę nietypowa biżuteria - biżuteria floralna. Wszystko ze świeżych kwiatów. 1. Naszyjnik ale można w łatwy sposób przekształcić w bransoletkę. Gerbera miniaturka. 2. Naszyjnik. 3 i 4. Opaska oklejona różą gałązkową i chryzantemą. Jak widać na załączonym obrazku użyta też została jako naszyjnik. 5. Bransoleta.
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Bez tytułu :)
Masz fajne pomysły
![]() Pierwszy naszyjnik podoba mi się najbardziej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Cudne, szkoda tylko, że takie nietrwałe
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Ale cuda
![]()
![]() |
#5 |
Osiołek z zakątka :)
|
Ależ śliczna ta "żywa biżuteria"
![]() Szkoda tylko, że taka nietrwała, ale efekt jest porażający ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
Ciekawy pomysł. Wyglądają jak ozdoba leśnej nimfy
![]() ![]()
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny mają rację-komponujesz w przepiękny sposób i naprawdę żal,że kwiaty nie żyją wiecznie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
No nareszcie ktoś z bizuterią floralną!!! Jako florystka z zawodu ubolewam, że tu gdzie mieszkam nie mam możliwości wyżycia się w tym temacie.....
Formy świetne a zdjęcia mnie wręcz POWALIŁY!!!!!
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
Świetne kompozycje, świetnie dobrane kolory i naprawdę fajne zdjęcia. Chyba urokiem takiej biżuterii jest świadomość ulotności tego piękna a to jakby "okrasza" tęsknotą każdy niemalże kwiat kompozycji. Mi się taka poetyckość wręcz, tego "stworzenia" bardzo podoba
![]() Poproszę o więcej. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Piękna biżuteria, podwójnie wręcz, bo chwilowa, chociaż zostają śliczne zdjęcia na pamiątkę..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
"Formy świetne a zdjęcia mnie wręcz POWALIŁY!!!!"
pozwolę sobie zacytować koleżankę, bo sama nie mogę nic mądrego wymyślić co by dosadnie określiło moje odczucie. Po prostu zniewalające i oglądałam zdjęcia z rozdziawioną gębą ![]() Czekam na więcej ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Dziękuję Drogie Wizażanki za przemiłe komentarze
![]() Reverie1, ja florystką nie jestem, tylko kurs florystyczny skończyłam. Na florystę nie nadawałbym się ponieważ nie mam pamięci do nazw roślin... wszystko przekręcam ![]() ![]() Apsik, ".... świadomość ulotności tego piękna a to jakby "okrasza" tęsknotą każdy niemalże kwiat kompozycji ...." - pięknie to obrałaś w słowa ![]() Ja też lubię tą ulotność chwili...
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
przepiekne
![]() aż magiczna, bo właśnie tak ulotna... najpiękniejszy pierwszy naszyjnik , cudowny po prostu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
Niesamowite
![]() Przepiękne kompozycje, zresztą sama biżuteria floralna mnie powaliła. Nigdy bym nie pomyślała, że istnieją takie cuda
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
Piękne. Z niecierpliwością czekam na więcej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Generalnie jestem szczesliwa ze ktos tu wystawil floralne bizu za którym tak tesknie...(to by mój pierwszy kontakt z tworzeniem bizuterii jako takiej choc materialy nieco inne...i techniki tez ) Saadia-nie wazne czy konczylas renowana szkole florystyczna czy tylko kurs...(ja tez nadal nazwy kwiatków myle bo wolalam tworzyc niz wkuwac lacinskie nazwy) wazne ze masz to cos co pozwala tworzyc tego typu formy ...i z zapartym tchem czekam na wiecej... (zwlaszcza ze masz tak cudownego fotografa ![]()
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
Cudowne! Pięknie wygląda ta biżuteria
![]() ![]()
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
szczerze mówiąc to pierwszy raz sie spotkałam z takimi cudnościami, ale na pewno zapamiętam je na dłuuugo - a na pewno sobie przypomne jak bede się szykować do ślubu... (oby) kiedyś tam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
Śliczna. Świeża i nietypowa.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
urzekające tak tylko mogę określić twoje prace
![]()
nie jestem aniołem stróżem,ale zawsze jestem obok by Cię wysłuchać szukam-targowisko ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=434997 http://deccoria.pl/galeria,id,29950 i tu też jestem https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=304040 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Cudeńka
![]()
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
Jak widać wszystkie jesteśmy zachwycone, więc nie ociągaj się i wrzuć koniecznie więcej zdjęć
![]()
![]() |
![]() |
#24 |
Przyczajenie
|
sliczna ta bizuteria bardzo ladne wzory i wogole to pierwszy raz widze takie cudo moze zrobisz cos jeszcze?chetnie poogladam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
naprawde swietne
![]()
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
Śliczne prace i wspaniałe pomysły.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Rozeznanie
|
Świetne
![]() Opaska wygląda fantastycznie, ale mój faworyt to naszyjnik numer 1. Świetnie się prezentuje ![]() No i zdjęcia na modelce super ![]() Czekam na dokładkę ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Wtajemniczenie
|
Saadia, również z niecierpliwością czekam na c.d. Szczególnie, że bratu też talentu nie brakuje
![]() Tylko jakoś strasznie mi smutno, jak sobie pomyślę, jak szybko więdną takie kwiaty ![]() Czy taki naszyjnik ma np. szanse przetrwać wesele? Bo pamiętam, w jakim stanie była róża w butonierce mojego męża po kilku godzinach zabawy - delikatnie mówiąc mocno zmęczonym ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Przepiękna! Chociaż taka biżuteria przetrwa prawdopodobnie tylko sam ślub ;P to jest niesamowita, taka kobieca, kojarząca się z czymś magicznym. Mi się najbardziej podobają dwa pierwsze naszyjniki.
I z wielką chęcią obejrzę kolejne!
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() ![]() ![]() muszę przyznać, że piękna!!!! piękna kompozycja, dobór kwiatów. wszystko ze smakiem. a modelka ![]() w ogóle wszystko jak z jakiegoś katalogu ![]() otwieraj kobieto kwiaciarnię i przy okazji rób dla Pań Młodych taką biżu ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:12.