|
Notka |
|
W krzywym zwierciadle odchudzania Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
|
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Jak powiedzieć stop odchudzaniu?
Czy pamiętacie tę reklamę master card, gdzie dziewczyna kupuje sobie mnóstwo rzeczy żeby zobaczyć błysk zazdrości w oczach byłego chłopaka? Moja przyjaciółka postanowiła zrobić podobnie. Facet z nią zerwał, i ona stwierdziła, ze to dlatego, że jest za gruba. No faktycznie była otyła ale buźkę ma jak aniołek, naprawdę ładna dziewczyna.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Jak powiedzieć stop odchudzaniu?
hmmm, dlatego ja polecam odchudzanie pod kontrolą lekarza. Moja koleżanka poszła do lekarza, żeby jej powiedział jak schudnąć, nie robiła głodówek, bo lekarz jej rozpisał dokładnie dietę odchudzającą, jadłospis dokładnie co do grama, ćwiczenia po kolei co i jak, przepisał Obesan, żeby mniej się jeść chciało i chudła, a że chodziła do lekarza regularnie na kontrolę, to on jej powiedział kiedy ma przestać się odchudzać i radził jej dokładnie jak ma jeść, ćwiczyć i w ogóle. No cóż musiała usłuchać autorytetu lekarza.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
SB zaklada trzecia faze, ale nie opiera sie ona na niejedzeniu… jezli nie je bo boi sie przytyc to na pewno stosujac sie do zalecen tej trzeciej fazy nie utyje. wiem ze jak sie straci kilogramy to nastepuje czesto taki lek zeby nie przytyc i przestaja jesc niektórzy sprobuj ja przekonac, zeby pozbyla sie tego leku.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
jak ma juz zaburzenia odzywiania to nie lecz jej na wlasna reke, bo i tak niczego nie wskorasz i tylko sie wpedzisz w poczucie winy. Wyslij ja do psychologa.
---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:41 ---------- zacznij np ze wg ciebie ma problem i powinna pogadac ze specjalista. podeslij jej wizaż lub glodne.pl, żeby sobie poczytala o ed.
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Sprobowabym ja przekonac ze zamiast diet na chudniecie są świetne ćwiczenia różne, może zapisz sie z nia na basen czy cos, albo biegajcie razem. Przy okazji endorfiny jej sie wydziela i o tym chłopaku zapomni.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Głodówki to za przeproszeniem czysta durnota, naparwde, wtedy można sobie zafundować mega jo-jo. Jak się nie je to organizm przestawia się na tryb oszczędnościowy i nie spala tluszczu. już mądrze dobrane tabletki odchudzające dają lepsze efekty. Może argument z jo-jo przy głodówce zadziała.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:38.