|
Notka |
|
Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Moje wypocinki :)
Witam Was wszystkie
![]() Chciałabym pokazać Wam moje paznokietki żelowe. Robiłam drugi raz w życiu, pierwsze robiłam mamie ale wyszły takie sobie - zbyt matowe. Na załączonych zdjęciach są moje robiłam je wczoraj. Widzę jakieś tam niedociągnięcia ale bardzo potrzebuje krytyki od Was. Nigdy nie byłam na kursie jestem samoukiem kiedyś bawiłam się w akryl. Edytowane przez kasieczka1 Czas edycji: 2009-08-20 o 12:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Grażynka od kota
|
Dot.: Moje wypocinki :)
kiedyś bawilam sie w dom...
![]() co do paznokci, to nie maja kształtu, tylko tyle że łopat nie widze pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Z tego, co widzę (a widzę nieostro) to nie jest źle. Pazurki nie są grube, kształt mają nienajgorszy. Zdobienia nie komentuję, bo nie przepadam za stylem brokatowo-logowym. Do ideału jeszcze trochę, ale to sama wiesz.
Wklej fotkę dobrej jakości to można będzie rozwinąć temat. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Witamy na Wizażu
![]() Patrząc moim niefachowym okiem to tak: - wolny brzeg troszkę krzywawy więc kwalifikuje się do wyrównania - boczki do wypiłowania bo jednak troszkę łopatowate się wydają.. - zdobienie też na kolana nie powala.. Ale ćwicz ćwicz a będą z Ciebie ludzie! ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Dziękuje Wam bardzo za cenne uwagi.
Co do zdjęć to jak uda mi się coś wyraźniejszego zrobić to wkleję. A brak kształtu to ze co za mało kwadratowe?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Brak kształtu to chyba chodziło o to że każdy pazurek jest każdy inny i że nie są one ani kwadratowe ani migdałkowate ani nic z tych rzeczy..
Tzn ja to tak odbieram.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Każdy pazurek jest inny. Są one trochę łopatkowate, wolny brzeg ejst krzywy, boczki trzeba trochę podpiłować.
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:13.