![]() |
#1 |
czyli Endżi
|
Luckyscent - wrzesień
Hej
![]() Widzę, że u Monme się zapełniło a mnie ochota na jedną flaszkę jakoś przejść nie chcę a w dodatku plotki głoszą, że na Lucky to ostatnie sztuki tego zapachu więc muszę wywrócić skarbonkę ![]() We wrześniu (pierwsza jego połowa) chciałabym machnąć mały skok na Lucky. (www.luckyscent.com) Szukam wspólniczek ![]() Limit to 500$ (do kilkunastu powyżej jeszcze przejdzie) - dla siebie biorę 75$. A tutaj spiszę cennik od Monme - bo nic się w tej materii nie zmienia ![]() Koszt wysyłki z Lucky: International US Post Express Mail $40.00 40 $ dzielone na liczbę chętnych Koszt wysyłki ode mnie do Was: - flakon: 10 zł paczka priorytetowa + 2 koperta bąbelkowa = 12 zł Możliwe ubezpieczenie na życzenie. - próbki: 5 zł list polecony priorytet + 2 zł koperta bąbelkowa = 7 zł Kurs walut: Szacunkowy kurs dolara - proponuję 1 $ = 3 zł. Gdyby się znaczaco zmienił, do czasu zbierania pieniędzy, wtedy ustalimy na nowo. Oczywiście wszelkie nadwyżki zwrócę na konto, a o ewentualne niedopłaty poproszę po ściągnieciu pieniędzy z karty. Cło: Istnieje możliwość oclenia paczki. Jeszcze nigdy mi tego świństwa nie zrobiono i mam nadzieję na podtrzymanie tej przyjemnej tradycji. Gdyby jednak oclono to ja postaram się pokryć koszty i wtedy mi podosyłacie zrzutkę. LISTA CHĘTNYCH: 1. Endżi - 75$ 2. Ewusia Marchew - 50$ 3. Daffodilka - 140$ 4. Khy - 122$ 5. Borneo - 125$ Jesteśmy rozliczone - jeśli komuś trzeba było coś zwrócić tudzież miał mi dosłać, to atakowałam na pw.
pachnę Edytowane przez your Angel Czas edycji: 2010-03-02 o 15:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Dot.: Luckyscent - wrzesień
Chciałabym zarezerwować 110 $
![]()
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Edit Poproszę o próbkę Wazamby Parfum d'Empire ![]() Edytowane przez Daffodilka Czas edycji: 2009-08-21 o 08:08 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
czyli Endżi
|
Daffi, ale to eo01 bosssko się zapowiada
![]() ![]() Ech, ile bym dała żeby zawartość skarbonki pozwoliła mi na zakup pc02 tej samej marki ![]()
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Edytowane przez Daffodilka Czas edycji: 2009-08-21 o 10:46 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
To ja zamawiam 90$ plus probki:
Loukhoum EDP Keiko Mecheri 50 ml za 90$ oraz probki: eo01 biehl parfumkunstwerke 4$ al01 biehl parfumkunstwerke 4$ Amoureuse Parfums DelRae 3$ Boise Vanille Montale 3$ Mukhallat Montale 3$ Private Collection: L'eau Guerriere Parfumerie Generale 4$ Private Collection: Querelle Parfumerie Generale 4$ Stéphanie de Saint-Aignan, Berberiades EDT 3$ Loukhoum Parfum du Soir Keiko Mecheri 4$ L'Oiseau de Nuit, Private Collection: Parfumerie Generale - ale czy da sie zamowic, jak jej nie ma w spisie probek? Nie wiem, czy probki tez sie wlicza do sumy? Edytowane przez khy Czas edycji: 2009-08-28 o 09:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#9 | ||
czyli Endżi
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Próbeczki niestety jak najbardziej wlicza się do sumy ![]() ![]() U Ciebie jest 118 dolców.
![]() |
#10 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Co do wersji Loukhoum, to Poudre mam probke, ale jeszcze nie testowalam calosciowo, wiec niewiele moge powiedziec (po testach nadgarstkowych wydaje mi sie, ze to takie Loukhoum, tylko bardziej pudrowe ;-)))))) ). A wersje Soir dorzucam do zakupow probek, dzieki za przypomnienie! ![]() Czyli mam 122$. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Tak sobie myślę... zapisałam się w prawdzie do Princeski na Lucky ale tam już jest chętnych na więcej niż jedną przesyłkę, a tu zostało tak prawie żeby moje małe zamówienie "wcisnąć"
![]() Ja bym chciała Serendipitous (38$) i do tego próbek tak żeby mniej więcej do tej reszty puli co zostało dobić.... Aniołku, co Ty na to? |
![]() ![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Aniele - ja muszę z zrezygnować z współzakupowania,
szykuje mi się szpital w rodzinie ![]() więc wolę nie mieć większych niekoniecznych wydatków. Przepraszam ![]()
#13 | ||
czyli Endżi
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
Hej,
Dałoby radę mnie wstępnie wcisnąć na 125$? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
BAN stały
|
95 USD jesli można.....
|
![]() ![]() |
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#17 | |
czyli Endżi
|
Zwolniło się miejsce więc wpisuję
![]() Mn1sku, niestety na tym etapie mamy komplet. Ale wpisałam Cię na pierwsze miejsce na liście rezerwowej. W razie gdyby którejś z dziewczyn coś wypadło i jednak by zrezygnowała to od razu wskakujesz na jej miejsce. Ok ![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:12 ---------- Poprzedni post napisano o 08:09 ---------- Dziewczyny, mamy ok 512$ budżetu więc musimy być ostrożne ![]() ![]() Przesyłkę dzielimy na 5 czyli zrzutka będzie po 8$.
![]() |
#18 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
Czy ja moge jeszcze dolozyc probke: L'Oiseau de Nuit, Private Collection: Parfumerie Generale (to pod wpywem takiej jeden recenzji na takim jednym blogu ;P).
PS. Ale czy da sie zamowic, jak jej nie ma w spisie probek? Edytowane przez khy Czas edycji: 2009-08-28 o 09:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#21 | |
czyli Endżi
|
Cytat:
![]()
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Endżi, kiedy będziemy coś wpłacać?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
właśnie, kiedy zakupy?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#25 |
czyli Endżi
|
Właśnie wybiła godzina początku września więc możemy dogadywać temat
![]() Na razie mamy tak... 1. Endżi - Garage CdG (60$) + próbki (Pistachio Ganache 3$, Tar 3$, Guerilla1 3$, Guerilla2 3$) + giftowa próbka Rebel Ambush = 72$ 2. Daffodilka - eo01 (140$) + giftowa próbka Wazamby = 140$ 3. Khy - Loukhoum EDP 90$ + próbki eo01 4$, al01 4$, Amoureuse 3$, Boise Vanille 3$, Mukhallat 3$, L'eau Guerriere 4$, Querelle 4$, Berberiades EDT 3$, Loukhoum Parfum du Soir 4$ + jedna giftowa próbka (możesz dobrać jeszcze jedną próbkę albo wpisać u jedną z wcześniej wymienionych i zapłacić kilka dolarów mniej) = 122$ 4. Ewusia Marchew - Serendipitous 38$ + 2-3 próbki + giftowa próbka = 50$ 5. Borneo - flakon 125$ + giftowa próbka Aziyade W SUMIE = 509$ ---------- Dopisano o 12:50 ---------- Poprzedni post napisano o 12:49 ---------- A dolar dziś za 2,86 ![]()
#26 |
Zakorzenienie
|
Endżi, czyli doliczamy do każdego zamówienia po 8$ za przesyłkę do Polski , dolar liczymy po 3 zł, jak było wcześniej ustalone i możemy powoli wpłacać, tak?
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#27 | |
czyli Endżi
|
Cytat:
![]() Za chwilę machnę grupowe pw z moim numerem konta.
![]() |
#28 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez Daffodilka Czas edycji: 2009-09-01 o 12:15 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Ja wezmę oprócz giftowej próbki jednak tylko jedną dodatkową (tak się objawia moje oszczędnie
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:09.