|
|||||||
| Notka |
|
| Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Rozeznanie
|
KIELCE, NOWA SŁUPIA, OKOLICE!! Ciekawe miejsca? WAŻNE!! :)
Witam
Szukałam wszędzie ale nie znalazłam nic ciekawego! Chodzi mi o miasto Kielce. Jade jutro z rodzinką ![]() Kielce a dokładnie to Nowa Słupia. Na dymarki oczywiście będziemy tam 1 raz podobno jest super więc chcemy zobaczyć ![]() Więc moje pytanie do Was to tak... chodzi mi o ciekawe miejsca które mozna zobaczyć w Kielcach, Nowej Słupi i gdzieś w poblizu...?? Może ktoś z was będzie wiedział o czymś ciekawym i odpisze ![]() Będe bardzo wdzięczna ![]() ii o tych górach ... Łysa Góra i te inne tam Katarzyny itd...długo się tam idzie na góre?? Będziemy tam 2 dni więc dużo czasu nie będziemy mieli niestety!!
|
|
#2 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: KIELCE, NOWA SŁUPIA, OKOLICE!! Ciekawe miejsca? WAŻNE!! :)
ojj już chyba trochę za późno ale chciałam polecić do zwiedzenia Kielce
![]() ulicę sienkiewicza, pałac biskupów krakowskich, plac artystów itd
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
I koniecznie Muzeum Zabawek w Kielcach.
I dąb Bartek Edytowane przez kamilawu Czas edycji: 2009-08-23 o 22:23 |
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
Jeżeli już ktoś będzie koło Bartka to proponuje zwiedzić pobliskie ruiny huty Józef w Samsonowie
http://podroze-ep.blogspot.com/2009/...a-jozef-w.html w ogóle to świętokrzyskie to bardzo ciekawe miejsce dla osób lubiących geoturystykę: kamieniołomy itp P.S. Wiem że wątek trochę nieaktualny ale może ktoś jeszcze będzie szukał ciekawych miejsc w świętokrzyskim. Zgodnie z nowym hasłem reklamowym Polecam na weekend
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
JA Ci polecam Wole Kopcową, byłam tam w lecie kilka dni i bylo naprawde sympatycznie. Osrodek polozony nad samym jeziorem, mozna poplywac rowerkami, kajakami, lodkami, jest kilka miejsc na grilla, smazalnia ryb, caly osrodek ukryty w lesie. Pokoje 2 os. dosc male, tylko lozko, tv, szafa i lazienka, zero przestrzeni na jakies spacerki, ale ogolnie bardzo fajnie.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Podróże, wakacje, wycieczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:59.

niestety!!

ulicę sienkiewicza, pałac biskupów krakowskich, plac artystów itd