![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
MIX ciuchyS-XL,buty 41,kosmetyki,zioła,świecz ki,Warto Zajrzeć.
zapraszam do nowego
Witam w kolejnym wątku ![]() listy życzeń nie mam,cu wpadnie w oko ![]() Preferuje większe wymianki-poczta jest droga! UBRANIA NA CAŁEJ PIERWSZEJ STRONIE . 1,2 i 3.Buty sandałki/klapki 41 z Ambry stan bdb. 4.Balerinki na obcasie. Rozmiar 41. Jedyna ich wada to trochę zdarte obcasy.
Nie ma sprawiedliwości jestem tylko JA. Wymiana (nowy depilator Philips ! ) https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1173491 Edytowane przez Malinowa_dziewczynka Czas edycji: 2009-09-13 o 16:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: MIX ciuchyS-XL,buty 41,kosmetyki,zioła,świecz ki,Warto Zajrzeć.
Mleczko do demakijażu z aronii,180 ml.
Przeznaczone jest do każdego rodzaju skóry, szczególnie z problemami naczyniowymi, przesuszonej, wrażliwej. Krem z aronii kuracja dzienna. Krem doskonale pielęgnuje cerę skłonną do podrażnień, szczególnie z problemami naczynkowymi. Poprawia mikrokrążenie, obkurcza pajączki i zapobiega pojawianiu się zmian rumieniowych. Zawarte w nim składniki roślinne czynią skórę optymalnie nawilżoną i zregenerowaną. Stanowi skuteczną ochronę skóry przed niekorzystnymi warunkami atmosferycznymi i promieniowaniem UV. Doskonały jako podkład pod makijaż. Zdrowotna sól do kąpieli Kinga , 1 kg.(lub 0,25 kg) Działa odświeżająco, wygładza i uelastycznia skórę, daje pianę i przyjemny zapach. 4 zapachy ( kwiatowy,owocowy,cytrynow y i leśny) . Ekologiczne zioła do kąpieli. Do wyboru: -ziele owsa ( stosować w artretyzmie, reumatyzmie i chorobach skórnych. Kąpiel zaleca się też osobom osłabionym i wyczerpanym nerwowo ) -polecana przy reumatyzmie (W badaniach użytkowych stwierdzono, że mieszanka działa łagodząco przy reumatyzmie oraz innych chorobach stawów, daje uczucie odprężenia i zrelaksowania,łagodzi stany zapalne ) , -do higieny intymnej ( łagodzą dolegliwości kobiece i stany zapalne ) -przeciw wypadaniu włosów ( Staranne i wytrwałe stosowanie ziół daje szansę polepszenia kondycji włosów, pomaga w walce z łupieżem oraz zapobiega wypadaniu włosów ) , -polecana przy hemoroidach i żylakach ( łagodzi dolegliwości hemoroidalne -łagodzi stany zapalne żylaków i skóry ) -przy bezsenności (Relaksuje, daje uczucie odprężenia fizycznego i psychicznego ) , -Wenus (Łagodzi wszelkie stany zapalne, zaczerwienienia, trądzik. Wpływa na poprawę elastyczności skóry, dostarcza jej wiele witamin i krzemu). Każde opakowanie ma 200 g. Pomadki 'Buzi' Pomadki o doskonałych właściwościach pielęgnacyjnych i ochronnych, zawierające olej z nasion wiesiołka. Smaki do wyboru:truskawka,banan,ma ngo,jabłko,kiwi,malina,ja goda. Granulaty do kąpieli , 100 g. Dostępne zapachy:jagoda,cynamon,cy tryna,brzoskwinia,migdał, zielona herbata. Herbaty ekologiczne. Do wyboru: -zodiakalne:skorpion(*3),s trzelec(*3),byk(*3),panna (*2),waga(*2),lew(*3),rak ,ryby,bliźnięta(*2),wodni k ekspresowe po 20 torebek -Dla dzieci Krasnoludek (*2)( polecana szczególnie dla dzieci i młodzieży.Herbatka działa wzmacniająco, zapobiega przeziębieniom oraz stanom zapalnym ) ekspresowa po 20 torebek -Polecana przy nadciśnieniu ( Herbatka ta jest naturalnym ekologicznym środkiem, który zalecany jest dla osób z nadciśnieniem lub skłonnościami do nadciśnienia. Przy małym nadciśnieniu może być środkiem wystarczającym, przy większym nadciśnieniu może służyć jako środek wspomagający leczenie farmaceutyczne ) ekspresowa po 20 torebek -Wspomagająca pracę wątroby(*2)-ekspresowa po 20 torebek -Miłorzębowa(*2)-ekspresowa po 20 torebek -polecana przy migrenie GLOBUS(*2)-ekspresowa po 20 torebek -polecana przy trądziku(*2)-ekspresowa po 20 torebek -przy depresji(*2)-ekspresowa po 20 torebek -bio-energia-ekspresowa po 20 torebek -rozgrzewająca-ekspresowa po 20 torebek -dla serduszka-50g sypana -dla nerwusów(*3)-50 g sypana -przy nadciśnieniu(*2) -50g sypana -ziele przetacznika-50g sypana -dzika śliwa(*2)-50g sypana -kwiat stokrotki-50g sypana -kwiat tarniny-50g sypana -motylem byłem(*2) -50g sypana -polecana przy nadmiarze cholesterolu(*3)-50g sypana -polecana przy nadmiarze cholesterolu(*3)-ekspresowa po 20 torebek -polecana przy miażdżycy-50g sypana -polecana przy zgadze-ekspresowa po 20 torebek -kwiat bzu czarnego-ekspresowa po 20 torebek -ziele wierzbownicy drobnokwiatowej -50g sypana -dzika śliwa(*2)- ekspresowa po 20 torebek -wspomagająca pracę nerek(*2)-50g sypana -ziele dziurawca-ekspresowa po 20 torebek -kocanka kwiatostan-50g sypana -dereniówka -ekspresowa po 20 torebek -polecana przy miażdżycy-50g sypana -wspomagająca krążenie-50g sypana -hibiskus-ekspresowa po 20 torebek -ziele jemioły-ekspresowa po 20 torebek
Nie ma sprawiedliwości jestem tylko JA. Wymiana (nowy depilator Philips ! ) https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1173491 Edytowane przez Malinowa_dziewczynka Czas edycji: 2009-09-12 o 19:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
1.Lakiery do paznokci firmy Verix.
Dostępne kolory:1,8,9,12,13,18,19. 2.Błyszczyki. 3.Czarna kredka do oczu,wysuwana. 4.Mała szczotka,może być np.do paznokci dla dzieci. 5.Świeczki z wosku pszczelego.
Nie ma sprawiedliwości jestem tylko JA. Wymiana (nowy depilator Philips ! ) https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1173491 Edytowane przez Malinowa_dziewczynka Czas edycji: 2009-08-26 o 13:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
1.Ażurowy turkusowy sweterek,top secret,rozmiar L,stan idealny.-rezerwacja
2.biała bluzka,wizytowa,stan db+(ma 2 małe plamki nie wiem od czego) rozmiar M/L(wg mnie) 3.turkusowa tunika,rozmiar L(wg mnie),stan bdb,mała dziurka jakby od igły na rękawie 4.sukienka z czegoś ala len ,do kolan rozm.L(wg mnie) stan bdb 5.gorset top shop.rozm.12,wiązany na szyi.stan bdb
Nie ma sprawiedliwości jestem tylko JA. Wymiana (nowy depilator Philips ! ) https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1173491 Edytowane przez Malinowa_dziewczynka Czas edycji: 2009-08-30 o 21:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Dot.: MIS ciuchyS-XL,buty 41,kosmetyki,zioła,świecz ki,Warto Zajrzeć.
bombka reserved rozm.40 stan idealny,granatowa w ukośne złote paski-nie ma
spódnica top secret L,stan idealny podręcznik i ćw.do niemieckiego zakres podstawowy Aladynki z wymianki(zdjęcia zapożyczone) r.40/42
Nie ma sprawiedliwości jestem tylko JA. Wymiana (nowy depilator Philips ! ) https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1173491 Edytowane przez Malinowa_dziewczynka Czas edycji: 2009-09-05 o 18:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Dot.: MIXciuchyS-XL,buty 41,kosmetyki,zioła,świecz ki,Warto Zajrzeć.
1 i 2.Żółty sweterek w brązowe romby.
Wymiary: długość rękawa od ramienia:56 cm , długość całkowita:52 cm. Będzie dobry na różne rozmiary,ponieważ jest dość elastyczny.Stan bdb,miałam go na sobie zaledwie kilka razy. Szare jeansy firmy Moodo. Wymiary: dł.nogawki:108 cm , szer.w pasie :40 x 2. Stan również bdb,prawie ich nie nosiłam. 3.Tutaj dobrze widać prawdziwy kolor swetra. 4.Kieszenie tylnie spodni. 5,6,7 i 8.Kurtka TOP SECRET,rozmiar z metki to XL,ale ja noszę z reguły S i też jest dobra.Stan bdb.Na żywo dużo ładniejsza.Wymiary: dł.całkowita:60 cm dł.rękawa od ramienia:65 cm dł.od pachy:51 cm szerokość:42 cm x 2 9 i 10.Sukienka w kratkę.Dobra też jako tunika.Stan bdb. Wymiary: Długość całkowita:73 cm , Szer.w pasie: 37 x 2.
Nie ma sprawiedliwości jestem tylko JA. Wymiana (nowy depilator Philips ! ) https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1173491 Edytowane przez Malinowa_dziewczynka Czas edycji: 2009-08-25 o 16:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
1,2 i 3.Kardigan w paski firmy Troll.
Wymiary: dł.rękawa od ramienia:65 cm, długość swetra całkowita:58 cm. Rozmiar z metki to xs,ale moim zdaniem to s. Rurki firmy Moodo. Wymiary: dł.nogawki:102 cm. szer.w pasie:40 x 2 cm. Stan bdb. 4 i 5. Szara bluza w czerwone serduszka z kapturem. Wymiary: długość całkowta:56 cm , dł.rękawa od pachy:52 cm , dł.rękawa od ramienia:60 cm. Stan bdb. 6. i 7. Szara bluza w gwiazdki. Wymiary: Dł.całkowita:59 cm. Dł.rękawa: 70 cm. Stan bdb. 8.Fioletowa bluzeczka,stan bdb. Dł.całkowita:54 cm. 9.Szary sweter-bolerko. Dł.rękawa od ramienia:50 cm , Dł.całkowita:35 cm. 10.Bluzka w kropki stan bdb,praktycznie nie noszona. Dł.całkowita 50 cm albo kilka cm więcej, po założeniu może się rozciągnąć.
Nie ma sprawiedliwości jestem tylko JA. Wymiana (nowy depilator Philips ! ) https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1173491 Edytowane przez Malinowa_dziewczynka Czas edycji: 2009-08-25 o 16:12 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
1.Spódniczka mini w kratkę,stan bdb.
Wymiary: Szerokość w pasie:35 x 2 ( moze byc wiecej,ponieważ po zalozeniu rozciaga sie o kilka cm) , Długość:32 cm. Świetnie leży. 2.i 3.Czarna plisowana spódniczka,stan bdb. Wymiary: dł.całkowita:39 cm , szer.38 x 2 cm. W rzeczywistości jest dużo ładniejsza.Zdjecia jakoś dziwnie wyszły 4.Torebka stan bdb-. Wymiary: 28 x 26 cm. 5.Torebka pluszowa firmy Fido,stan bdb. Wymiary: 32 x 28 cm. 6.-profesjonalny płyn do prostowania włosów. - błyszczyk brokatowy firmy Rimmel ( zostało ok.1/5) - czarny tusz do rzęs firmy Rimmel(została ok.połowa) - balsam brązująco-ujędrniający(ok.połowa) 7.-nawilżające mleczko do ciała brązujące,do skóry jasnej. Została ponad połowa(widać na zdjęciu). -krem brązujący do twarzy ( została ok.połowa) -krem do depilacji ciała ( ok.połowa)
Nie ma sprawiedliwości jestem tylko JA. Wymiana (nowy depilator Philips ! ) https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1173491 Edytowane przez Malinowa_dziewczynka Czas edycji: 2009-08-25 o 16:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Krem z aronii kuracja dzienna Ekologiczne zioła do kąpieli.: do higieny intymnej, Wenus Pomadki 'Buzi' truskawka/malina herbatkę ujędrniającą?
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
Kochana coś za :
-granulat do kąpieli cynamonowy, jagodowy, cytrynowy ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
Przekupka: 56 pkt / 100% pozyt.
|
cos za mleczko do demakijazu oraz granulaty do kapieli: cytryna, jagoda, brzoskwinia,
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Hej,
może coś u mnie za : . mleczko do demakijażu, . 2 lub 3 pomadki, . granulaty do kąpieli, . lakier nr 9 i błyszczyk? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
BAN stały
|
cos u mnie:
Mleczko do demakijażu z aronii,180 ml. Przeznaczone jest do każdego rodzaju skóry, szczególnie z problemami naczyniowymi, przesuszonej, wrażliwej. Krem z aronii kuracja dzienna. Krem doskonale pielęgnuje cerę skłonną do podrażnień, szczególnie z problemami naczynkowymi. Poprawia mikrokrążenie, obkurcza pajączki i zapobiega pojawianiu się zmian rumieniowych. Zawarte w nim składniki roślinne czynią skórę optymalnie nawilżoną i zregenerowaną. Stanowi skuteczną ochronę skóry przed niekorzystnymi warunkami atmosferycznymi i promieniowaniem UV. Doskonały jako podkład pod makijaż. Zdrowotna sól do kąpieli Kinga , 1 kg.(lub 0,25 kg) Działa odświeżająco, wygładza i uelastycznia skórę, daje pianę i przyjemny zapach. 4 zapachy ( kwiatowy,owocowy,cytrynow y i leśny) . Ekologiczne zioła do kąpieli. Do wyboru: -ziele owsa ( stosować w artretyzmie, reumatyzmie i chorobach skórnych. Kąpiel zaleca się też osobom osłabionym i wyczerpanym nerwowo ) -polecana przy reumatyzmie (W badaniach użytkowych stwierdzono, że mieszanka działa łagodząco przy reumatyzmie oraz innych chorobach stawów, daje uczucie odprężenia i zrelaksowania,łagodzi stany zapalne ) , -do higieny intymnej ( łagodzą dolegliwości kobiece i stany zapalne ) -przeciw wypadaniu włosów ( Staranne i wytrwałe stosowanie ziół daje szansę polepszenia kondycji włosów, pomaga w walce z łupieżem oraz zapobiega wypadaniu włosów ) , -Wenus (Łagodzi wszelkie stany zapalne, zaczerwienienia, trądzik. Wpływa na poprawę elastyczności skóry, dostarcza jej wiele witamin i krzemu). Każde opakowanie ma 200 g. Granulaty do kąpieli , 100 g. Dostępne zapachy:jagoda,cynamon,cy tryna,brzoskwinia,migdał, zielona herbata. -Dla nerwusów ( Herbatka ta polecama jako łagodny, ale skuteczny środek dla osób łatwo denerwujących się, nerwowych, mających problemy z bezsennością, przy stanach niepokoju, itp. Herbatka nie ma działań ubocznych, nie powoduje przyzwyczajenia się, może być pita przez dzieci szkolne, młodzież oraz osoby dorosłe ) cos u mnie? oddam dużo! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
Przekupka: 125 pkt / 99% pozyt.
|
Znajdziesz coś u mnie?
Zdrowotna sól do kąpieli Kinga , 1 kg.(lub 0,25 kg) Granulaty do kąpieli , 100 g. Dostępne zapachy:jagoda,cynamon,cy tryna,brzoskwinia,migdał, zielona herbata. Herbaty ekologiczne. -Leśne smakowitości -Dla dzieci Krasnoludek -Polecana przy grypie -Dla nerwusów Lakiery do paznokci firmy Verix 9, 13 Mała szczotka,może być np.do paznokci dla dzieci. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
cos u mnie za:
lakier nr 13 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...0&d=1251116032 świeczkę tę różyczkę na dole po prawej http://www.wizaz.pl/forum/attachment...4&d=1251116032 sól do kąpieli http://www.wizaz.pl/forum/attachment...7&d=1251115717 granulaty http://www.wizaz.pl/forum/attachment...9&d=1251115717 jak ci się coś spodoba to wybiorę zapachy ![]() odp u mnie ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
Przekupka: 18 pkt / 100% pozyt.
|
coś u mnie za kredkę czarną do oczu, może coś jeszcze znajdę u ciebie jak coś?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
up.
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Herbaty ekologiczne.
Do wyboru: -Leśne smakowitości (Herbatka o bardzo wysokich walorach smakowych, pełna owocowych skarbów obfitująca w witaminy i sole mineralne. Doskonała do picia na co dzień w każdym wieku ) -Uodparniająca ( Herbatka uodparniająca polecana jest jako doskonały środek dla osób ze skłonnością do przeziębień, powstawania stanów zapalnych, zaburzeń przewodu pokarmowego. Wzmacnia system immunologiczny ) -Dla nerwusów ( Herbatka ta polecama jako łagodny, ale skuteczny środek dla osób łatwo denerwujących się, nerwowych, mających problemy z bezsennością, przy stanach niepokoju, itp. Herbatka nie ma działań ubocznych, nie powoduje przyzwyczajenia się, może być pita przez dzieci szkolne, młodzież oraz osoby dorosłe ) -Polecana przy grypie ( Doskonały naturalny środek zapobiegający oraz wspomagający leczenie grypy oraz ogólnie stanów przeziębieniowych. Ma działanie przeciwgorączkowe, zapobiega stanom zapalnym ) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
w takim razie jestem zainteresowana tą bombką-spódniczką,a co byś chciała za nią??
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Który long, ten żółty vila?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
cos za sól do kapieli , błyszczyk , kredke do oczu i lakier?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
up.
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
A co byłabyś wstanie oddać z tych rzeczy co wymieniłam za ten żółty long?
![]() ---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:08 ---------- za dwie to odpada bo tą tunikę z falbanami wymienię tylko na coś z wish listy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:08.