|
Notka |
|
Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
powiększanie piersi u niemkiewicza
Witam, proszę napiszcie, czy któraś z Was, po zabiegu u Dr. Niemkiewicza, otrzymała jakąś dokumentację? Wypis? Mam zamiar skorzystać z usług jego kliniki, ale chciałabym dostać po operacji tzw. paszport z gwarancją na wszczepione protezy wraz z datą przeprowadzonej operacji i nazwiskiem lekarza, który ją wykonywał.
Proszę napiszcie ......... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: powiększanie piersi u niemkiewicza
Wczoraj czytałam opinie o lekarzach. O doktorze przeczytałam dośc dużo niepochlebnych opinii. Obejrzałam tez jego galerię zdjęć na stronce i wiem jedno: nie oddałabym się w jego ręce. Nie chcę cie niepokoić, nakłaniam za to do sprawdzenia listy najlepszych chirurgów w Polsce i zapoznania się z opiniami pacjentów juz po operacji. Oddajesz komus swoje ciało, więc dobrze się zastanów nad tym komu je powierzasz. pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
S1oneczko, dziękuję Ci bardzo. A mogłabyś mniej więcej napisać gdzie czytałaś o tym lekarzu, bo szczerze mówiąc wybrałam go tylko na podstawie opinii innych internautek. Gdzieś na innym forum? A moze jakiś portal? Beauty przeglądałam....
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Witam dziewczyny piszecie o zlych opiniach o doktorze Niemkiewiczu powiem Wam tak kazdy z lekarzy ma zarowno dobre jak i zle opinie ja sama dokladnie 4 tygodnie temu mialam zabieg u Doktora i powiem Wam ze akurat w moim przypadku Doktor pokazal ze potrafi z niczego zrobic piekny ksztaltny biust jesli nie wierzycie zobaczcie w watku o powiekszaniu piersi dodalam tam fotki !Tak szczesliwa jeszcze nigdy nie bylam!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
An2b dokumentacje wiadomo ze dostaniesz ja bylam tak zakrecona po zabiegu ta cala radosc i wogole ze dopiero niedawno przypomnialo mi sie ze musze o nia poprosci.Wkladki mam umieszczone pod miesien eurosilikony poj.375ml.wejdz na watek pytania dotyczace powiekszenia piersi tam sa moje fotki nie skasuje ich jeszce a co do piersi to 4 tyg po op. sa nadal twarde ale z dnia na dzien czuje roznice sa coraz mieksze jestem bardzo szczesliwa!
![]()
![]() |
#7 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Ja dostalam dokumentacje po polsku i po angielsku ( dla mojego pracodwacy). Klinika super, lekarz najweselszy czlowiek na swiecie, cycki ok, ogolem nie sugerowalabym sie tymi opiniami bo kazdy lekarz ma w swojej karierze spartolone prace. Pozdrawiam i spadam na urlop do PL
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Hej an2b ja mam 160 wzrostu i tez 48 kg.tak mi sie wydaje bo dawno sie nie wazylam .moj wyjsciowy rozm. przed op to malenkie A o ile tyle mialam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
Cześć Dziewczyny, niedługo mam zabieg powiększania cycorsów
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
To prawda, że każdy lekarz ma i pozytywne i negatywne opinie. W końcu efekt końcowy jest stanem, który porównujemy ze swoimi wyidealizowanymi, zazwyczaj zbyt wygórowanymi oczekiwaniami w stosunku do stanu poprzedniego i oceniamy poprzez pryzmat własnego poczucia estetyki, które czasami rozmija się z wizją doktora przeprowadzającego zabieg. Swoją subiektywną ocenę oparłam na opiniach pacjentek i przede wszystkim galerii zdjęć na stronie. Po obejrzeniu Twoich zdjęć basieńko jestem bardzo mile zaskoczona. Powinnaś być żywą reklamą doktora, bo zanosi się na to, że z udokumentowanych prac jestes chyba najlepszym dziełem powstałym pod ręką Dr Niemkiewicza
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:56.