|
|
#1 |
|
BAN stały
|
Wielki Come Back :) wymiana !! S,M,L - sukienki buty 40, topy, spodnice WSZYSTKO!!!ZAMYKAM WĄTEK! Witam ponownie po długiej przerwie ![]() ![]() Nagromadziło mi sie znów sporo ciuchów i mam nadzieje że uda mi się je szybko wymienic ![]() Mam popsuty aparat więc nie moge robić dodatkowych zdjęć ![]() LICZE NA WAS Przeczytaj zanim napiszesz Moje zasady : ![]() Nie zatajam rzeczywistego stanu rzeczy Staram się opisać je najdokładniej jak tylko mogę Nie wysyłam pierwsza! Jedynie w wyjątkowych sytuacjach mogę zgodzić się na wysłanie pierwsza ale po przesłaniu prze zemnie numeru nadania druga strona również wysyła
Dziewczyny proszę nie oferujcie mi wymiany jedna rzecz za rzecz - wolałabym większe wymiany Edytowane przez olinciaa Czas edycji: 2010-02-22 o 14:59 |
|
|
|
#2 |
|
BAN stały
|
Dot.: Wielki Come Back :) wymiana !! S,M,L - sukienki buty 40, topy, spodnice WSZYSTK
błekitna bluzka/tunika S Hause
błekitny lonng S/M kremowa torba XXL troszke sie rozdarła (widoczne na zdjeciu) ale moge zaniesc do krawcowej zeby zaszyła nie ma Edytowane przez olinciaa Czas edycji: 2010-03-22 o 19:58 |
|
|
|
#3 |
|
BAN stały
|
Dot.: Wielki Come Back :) wymiana !! S,M,L - sukienki buty 40, topy, spodnice WSZYSTK
Sukienka rozmiar M (zdjecie zapożyczone) ubrana tylko raz - Za mała na mnie
jest piękna!!urocza bluzeczka z bufkami rozmiar M (plamy to wina aparatu ) romantyczna różowa bluzeczka z koronką nadaje się również do spania ![]() brazowa duza torba również trzeba zamek wymienic z lekkimi sladami uzywania Edytowane przez olinciaa Czas edycji: 2010-01-08 o 17:24 |
|
|
|
#4 |
|
BAN stały
|
nowa kłódka na szyfr nie używana lakier do paznokci delikatny róż trampki rozmiar 41 ale wg mnie 40 Edytowane przez olinciaa Czas edycji: 2009-11-20 o 16:52 |
|
|
|
#5 |
|
BAN stały
|
Sukienka granatowa ślicznie sie układa
rozmiar M stan idelany !!Przecudna!!! zielona sukienka rozmiar M/L stan idealny bede wybredna ![]() zielone majtasy kupione na allegro miały być L i rzeczywiscie są L ale na metce a naprawde S weszły tylko do ud ![]() misiakkk przeesłodkii
Edytowane przez olinciaa Czas edycji: 2009-09-06 o 11:28 |
|
|
|
#6 |
|
BAN stały
|
sexy satynowe czarne spodnie rozmiar S/M -naprawdę to są czarne
nowe- weszły do połowy uda ![]() żółto-czarna sukienka/tunika rozmiar M/L dl 81cm szerokości w talii 33cm (bez rozciągania) brązowa marynarka cudna z haftami i ozdobami - bede wybredna rozm. S ostatnie zdjecie tunika na osobie
Edytowane przez olinciaa Czas edycji: 2010-01-14 o 12:19 |
|
|
|
#7 |
|
BAN stały
|
Czarne włochate bolerko idealne na wielkie wyjscia i do sukienek na ramiączakach rozmiar M
kurtka rozmiar M/L z kapturem odpinanym czarne bolerko z koroną - urocze!! rozmiar S -stan idelany ! czarwona torebka do ręki fioletowa bluzka z dekoldem kolor taki jak na ostatnim zdjeciu rozmiar M rozciagliwa Edytowane przez olinciaa Czas edycji: 2010-01-08 o 17:25 |
|
|
|
#8 |
|
BAN stały
|
Czarna Sukienko-tunika z cekinami rozmiar S/M - białe plamy to wina aparatu
![]() mini spódniczka terranova plisowana rozmiar M zielona bluzka z bufkami S/M/L wkładki żelowe na śródstopie wkładki żelowe na zapiętki Edytowane przez olinciaa Czas edycji: 2010-01-08 o 17:25 |
|
|
|
#9 |
|
BAN stały
|
Bordowa bluzka z cekinami M Top moro S żel do układania włosów z biosilka
brazowy nietoperek M/L biały push-up 75B brązowy push-up 75B Edytowane przez olinciaa Czas edycji: 2010-01-08 o 17:25 |
|
|
|
#10 |
|
BAN stały
|
niebieski uroczy sweterk Rozmiar M spodnie 3/4 białe w kolorowe pasy wydłuzaja i super wyszuplają zdjecie niestetyy nie oddaje uroku na zyczenie moge zorbic na sobie r. 40granatowy stanik push-up 75B
Edytowane przez olinciaa Czas edycji: 2009-11-14 o 13:13 |
|
|
|
#11 |
|
BAN stały
|
Sukienka w rytmach rumby/ samby sznurowana z tyłu S/MRóżowa bluzka M
tuba z bolerkiem mozna nosic osobno lub razem rozmiar M brazowa bluzka na szyje w grochy kosmetyki: ziaja barazujacy zosatało ok 70% zel nabłyszczający z sprayu tylke co na zdjeciu nie ma scurb do rąk z granulkami z pestek migdałów złuszcza naskórek zosatało ok 60% eye-liner czarny Edytowane przez olinciaa Czas edycji: 2009-11-14 o 13:13 |
|
|
|
#12 |
|
BAN stały
|
czarny imprezowy top z cekinami rozm S - nie wiem jeszcze czy oddam za coś extra (był drogi ) czarne leginsy na 3/4 nogi z ładnym wykończeniem rozmiar uniwersalny Edytowane przez olinciaa Czas edycji: 2009-11-20 o 16:53 |
|
|
|
#13 |
|
BAN stały
|
Satynowy czarny Top M - będę marudzić za coś extra lub kilka rzeczy nie ma ![]() wisiorek z przezroczystym serduszkiem bardzo urokliwy ciężko będzie mi się z z nim rozstać nie ma TELEFONY!! ( na zyczenie wstawie real foto ;p ![]() Samsung e250 używany dodaje do niego słuchawki lg chocolate używany trzeba wymienic taśme (koszt 12zł) bo wtedy wyświeltacz jest przeswietlony ale normlanie funkcjonuje z tym wyswietlaczem. dodaje ładowarke kabel usb i słuchawki nie ma Edytowane przez olinciaa Czas edycji: 2010-01-15 o 15:54 |
|
|
|
#14 |
|
BAN stały
|
Czarny gorsecik rozmiar M- nowy jeszcze z metką
Nowy spieniacz do mleka/mini mixer z opakowaniem nie uzywany firmy FIRST Fioletowy płaszczyk na jesień/wiosna rozmiar M NOWY!! kupiłam go za 259zł! ale niestety myslałam że schudne ale nie jest to takie proste jest zbyt opięty na mnieTypowa M-ka z boku piękne ozdoby oddam za coś co naprawde mnie powali NIE MAEdytowane przez olinciaa Czas edycji: 2010-03-22 o 19:58 |
|
|
|
#15 |
|
BAN stały
|
Bokserka z napisem , napis troszke sie zlał pod wpływem prania rozmiar M
Edytowane przez olinciaa Czas edycji: 2010-01-08 o 17:25 |
|
|
|
#16 |
|
BAN stały
|
Spódnica Mango na matce jest napisane L ale wg mnie to M lub duże S
stan bdb Biały sweterek rozmiar M Edytowane przez olinciaa Czas edycji: 2009-10-26 o 20:00 |
|
|
|
#20 |
|
BAN stały
|
Oriflame, Tea Tree, Blemish Solver (Preparat przeciw wypryskom) - zostało tyle co na zdjęciu
Rajstopy w sprayu Sally Hansen odcień 01 zostało ok 80% rez. Body spray waniliowy - zostało tyle co na zdjęciu Perfumy Gino Tossi |
|
|
|
#22 |
|
Rozeznanie
|
coś za buty
![]() ![]()
|
#23 |
|
Zakorzenienie
|
Coś za: "Spodnie dzinsowe rozmiar M Nowe jeszcze z metką o wymiary pytac
"I moża rozmiary dokładne?
|
#24 |
|
Rozeznanie
Przekupka: 12 pkt / 100% pozyt.
|
Hej
Coś u mnie za:Błękitna tunika Vero Moda M stan b. dobry i/lub spódnicę Mango?
|
|
|
|
#25 |
|
Rozeznanie
|
cos za czerwona sukienke?
moglabys poslac wieksze foto jasnoniebieskiej tuniki i bluzki bialej satynowej?
|
#29 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 56 pkt / 100% pozyt.
|
cos za zielony top?
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:27.

jest piękna!!
rozmiar M stan idelany !!