|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
jak uzsykac taki kolor
hej. mam pytanie obecnie mam włosy w kolorze bardzo jasny blond, jednak bardzo mi się zniszczyły farbowaniem . Dlatego mam pytanie czy ktoś mógłby mi doradzić jak uzyskać kolor włsów ze zdjecia i czy farbowaniem na ten kolor tez będa mi się tak niszczyć włosy. dodam że żaden fryzjer nie podejumje się ufarbowania odrstów na kolor jaki posiadam obecnie, więc dlatego farbowania podejmowałam sie sama i to najmocniejszym rozjaaśniaczem. I jeszcze mam pytanie jak nazywa się ten kolor w razie gdybym chciała iść d o fryzjera. Z góry dziękuje za odpowiedź.
|
|
|
|
|
#2 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: jak uzsykac taki kolor
osobiście nie ryzykowałabym sama z farbowaniem włosów
poszłabym na Twoim miejscu do porządnego fryzjera i powiedziałabym mu o co chodzi ;P Niestety nie wiem jak się nazywa ten kolor, ale zawsze możesz wydrukować zdjęcie czy je wywołać i po prostu pokazać w salonie.
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
w kazdej palecie ten kolor nazywa sie inaczej ale sodze ze to odcien okolo 7.
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
wydaje mi sie ze cos jasniejszego niz 7.. 7 to dosc ciemny odcien blondu na ogol
|
|
|
#5 |
|
Rozeznanie
|
To nie jest ciemny blond, to cos w odcieniu chlodnego, ale jasnego/slonecznego blondu.
PS. Jasny platynowy sloneczny blond taki bynajmniej ma moja mama na glowie i to jest taki. Tutaj jest jeszcze wpleciony drugi kolorek oczywiscie.
"Niektórzy uważają, że piłka nożna jest kwestią życia i śmierci. Jestem rozczarowany takim podejściem. Zapewniam, że jest czymś znacznie, znacznie ważniejszym." B.Shankly Blue heart forever - CFC Zapuszczam wloski o9.11.2013 --> CP 13.01.2014 --- 44,5 cm Edytowane przez SummerGlow Czas edycji: 2009-08-31 o 14:01 |
|
|
|
|
#6 |
|
Przyczajenie
|
To jest baleyage. Zanieś zdjęcie fryzjerce, i pokaż o jaki mniej więcej Ci efekt chodzi.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:03.

poszłabym na Twoim miejscu do porządnego fryzjera i powiedziałabym mu o co chodzi ;P
sent from iphone
i to jest taki. Tutaj jest jeszcze wpleciony drugi kolorek oczywiscie.