|
Notka |
|
Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
zmiana klimatu
witam
nie jestem pewna czy umieszczam watek w odpowiednim dziale, w razie czego bardzo prosze o przeniesienie od wczoraj jestem w grecji, i przypuszczam ze w skutek zmiany klimatu strasznie spuchlam, opuchlizna obejmuje nie tylko stopy i lydki, ale cale ciale, nie moge wlozyc na stopy klapek japonek, spodenki wbijaja mi sie w uda, a chodzenie powoduje dyskomfort czy ktos z Was mial podobnie? moze macie jakies rady jak szybko i skutecznie wrocic normalnego stanu, zaznaczam, ze po nocy opuchlizna powiekszyla sie...szkoda by bylo zmarnowac urlop bede wdzieczna za wszelkie sugestie
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: zmiana klimatu
Jeżdząć w tamte klimaty zawsze mówili by brać ze sobą wapno. Tak samo mówią miejscowi. Wapno, wapno i jeszcze raz wapno. Pomaga na tamtejsze problemy ze zmianą klimatu.
Jeśli jesteś z biura podróży to przysługuje Ci lekarz. Możesz z niego skorzystać jeśli sama nie masz ze sobą żadnych lekarstw. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
2 dni temu zadzwonilam po lekarza. stwierdzil bardzo silna reakcje alergiczna, doraznie dostalam zastrzyk, oraz leki. powiedzial ze jesli w przeciagu 3 dni nie nastapi poprawa wezmie mnie do szpitala,kolejnego dnia obudzilam sie znowu z opuchlizna oraz okropnym wzdeciem, ktore nie dosc ze nie przechodzilo, ale pogarszalo sie, wieczorem znowu musialam wezwac lekarza. dostalam kolejny zastrzyk, lekarz stwierdzil, ze nasuwa sie tu podejrzenie na alergie pokarmowa, ale bez badan nie da sie nic stwierdzic.
![]() |
#5 |
BAN stały
|
zmiana klimatu może być dokuczliwa zwłaszcza u osób wrażliwych, mnie to na szczęście nie dotyczy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
ale ja pisalam ze to nie byla zmiana klimatu, tylko wstrzas anafilaktyczny- spowodowany silna alergia na nieznana czynnik
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:03.