![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Wymienię - ciuszki S-XL, New look, Terranova, Bershka oraz buty itp itd
NIEAKTUALNE do odwołania
Kilka zasad na początek: 1. Nie odmieniam się bez powodu. 2. Wysyłka oczywiście poleconym ( nie koniecznie priorytet - kasy szkoda) 3. Infromuje o stanie ubrani, mierzę najdokładniej jak potrafię oczekuję tego samego. 4. Przed wysyłką ciuszki piorę. Prasowanie - tylko jeżeli niezbędne ( np. kurteczka itp) bo i tak się po drodze wygniecie. 5. Odpisuj u mnie, ja będę odpisywać u Ciebie. 6. Istotne -jeżeli ktoś ma mniej niż 10 przekupek wysyła pierwszy, jeżeli ma więcej to preferuję wysyłkę jednocześnie ( mam same pozytywy i jeżeli Ty także i nie widze powodu by którakolwiek z osób musiała czekać). Jestem uczciwa co potwierdzają komenatrze i po jednej akcji z pewną wizażanką wystarczy mi atrakcja na przyszłość Osoby z negatywywami zawsze wysyłają jako pierwsze. Czego poszukuję ? Wymieniam się TYLKO za rzeczy z poniższej listy, szafę mam zapchaną więc nie chcę kolejnych zbędnych ciuszków ![]() - Leggisy a'la skóra, wet look rozmiar L / Rajstopy w panterkę rozmiar 3-4 - Buty rozmiar 39-40 ( wkładka 25,5cm) - uwielbiam buty ![]() - wszelkiego rodzaju topy - longi M/L mam mocny niedobór akurat tego w szafie wiec chetnie przyjmę każdą ilość * częśc rzeczy wystawiam na allegro więc moga znikać. ** Poza wątkiem posiadam - paski na talię, jakieś chusty/szaliki, ew. możecie zajrzeć w stary wątek bo tam parę rzeczy zostało a mi się już nie chciało tutaj dodawać ( moga niektóre służyć jako dodatek do wymiany) DOKŁADKA - POST #7 i #12 #13 no to zapraszam ![]()
Edytowane przez eyo Czas edycji: 2009-12-26 o 15:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymienię - ciuszki S-XL, New look, Terranova, Bershka oraz buty itp itd
1. Błękitna letnia sukieneczka - rozmiar L - NOWA
* rozmiar w sumie uniwersalny, ładnie układa się na ciele jednak jest dla osób o większym biuście. Mieseczka C-D ładnie się w niej mieści i układa. Z tyłu gumeczka więc się dopasowuje do ciałka i pięknie podkreśla biust. Przy moim 170cm wzrostu sięga nieco za kolana. Piękny kolor, materiał to bawełna, ramiączka regulowane, przewiewna, lekka i przyjemna w dotyku. Nowa, nigdy nie noszona - metki urwałam.
Edytowane przez eyo Czas edycji: 2009-10-26 o 19:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
2. Kamizelka/bokserka Terranova rozmiar M - NOWA
Rewelacyjna kamizelka, kolor kruczoczarny ( na zdjeciu rozjaśniona dla ukazania fasonu). Rozmiar z metki M i w rzeczywistości też M. Zapinana z przodu na 3 guziczki, z tyłu "ściąganie" na sprzączkę. Pięknie wykończona wewnatrz, aksamitne lamówki. 2 guziczki są we wzorki, 1 sugnowany Terranova. Materiał to jeans, lekko elastyczna, pięknie dopasowuje się w talii, unosi nieco biust i podkreśla kobieca sylwetkę. I chyba nigdzie nie widziałam kamizelek wykonanych z taką precyzją i o tak wysokiej jakości. Nawet jedna niteczka przy niej nie wystaje ![]() Kosztowała 90zł więc nie oddam jej łatwo. Nigdy nie używana ( kupiłam, czekałam na swoją kolej a potem się nie wbiłam ![]()
Edytowane przez eyo Czas edycji: 2009-09-16 o 13:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
3. Koszula 2w1 - rozmiar S/M
Koszulka 2w1, polecam na rozmiar S/M ( taki widnieje na metce). Mam ją kiedyś tam z wymianki jednak nie trafiłam z rozmiarem. Jest bielutka z czarną dzianinkową mega miłą w dotyku kamizelką. Jest to jedna rzecz, nie ma możliwości rozdzielenia poniewaz elementy koszulki są jedynie doszyte !! Idealna na sesję, uroczystości szkole, na codzień bądź po prostu do pracy, kina. Naprawdę żal mi się z nią rozstawać bo materiał jest przewiewny i bardzo miły w dotyku. Ja jej nigdy nie nosiłam, z tego co pamiętam była noszona raz przez poprzednią właścicielką. Sama stan oceniam na idealny, jest jak nowa.
Edytowane przez eyo Czas edycji: 2009-10-10 o 22:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
4. Przepiękna bluzka Portraits - rozmiar 14 na moje to S/M
Cudowna bluzeczka w łączke. Przyjmeny leciutki prześwitujący materiał plus podszewka. Na jednym ramiączku wywiązana wielka kokarda. Pięknie układa się na ciele, bardzo kobieca. Stan - idealny, założona 2-3 razy.
Edytowane przez eyo Czas edycji: 2009-09-16 o 13:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
5. Spódniczka mini, New Look - rozmiar 40
Śliczna jesienna grubsza spódniczka marki New Look. Wzorek coś a'la wzorki z płaszczyków jesienny, materiał cieplutki idealna na chłodne wieczory. Plisowana, zapinana na krótki zamek i dwa guziczki plus całość ozdobiona guziczkami ( świetny złoty kolor, super modny w tym sezonie, przypominają nabite ćwieki) Stan - założona parę razy, bardzo dobry +
Edytowane przez eyo Czas edycji: 2009-09-16 o 13:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
DOKŁADKA Spódniczka Divane Rock by Cubus, rozmiar 38 Rewelacyjna, nosiłam parę razy potem się przerzuciłam na bardziej stonowane wzory i mi już do pasuje do szafy. Kosztowała 99zł, kupiłam zeszłą zimą. Jest z grubego materiału, naprawdę cieplutka, idealna na zimę. Super zarówno do kozaków jak i do glanów czy emu. Zalezy co kto lubi ![]() Stan spódniczki jest idealny tyle, że jak ją kupiłam to miała ( zresztą pozostałe na wieszkach również - słabe sprzączki ) wadę szelek - ot jedna sprzączka była naderwana i zszyłam to ręcznie, nie widać przy noszeniu tyle co nie można regulować - widać na ostatnim zdjęciu.
Edytowane przez eyo Czas edycji: 2009-10-16 o 14:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
8. Biała mini Bershka - rozmiar 38
Piękna mini plisowana spódniczka marki Bershka. Rozmiar 38. Na lewym bioderku wyszyte kremowo-brązowe serduszko, z tyłu sznureczki do zawiązania, mała kieszonka z przodu po prawej. Jest świetna, pięknie się układa. Zapinana z lewego boku na trzy guziczki i rozporek kryty Oddaje z bólem serca, sporo kosztowała, już nie do dostania w sklepach - no ale jak się nie mieści człowiek to się nie mieści ![]() Stan - używana, bardzo dobry.
Edytowane przez eyo Czas edycji: 2009-09-16 o 14:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
9. Spódniczka Terranova - rozmiar M
Śliczna denimowa spódniczka marki Terranova. Świetny jakościowo gruby ciepły jeans. Idealna na jesień/zimę. Cudownie wygląda z tyłu - nie trzba chyba nic pisać bo spódniczka mówi swoim wyglądem sama z siebie - jest po prostu przepiękna. W super stylu destroyed ![]() Stan - raz nosiłam. Jak nowa. Droga była - 80zł więc będę wybredna.
Edytowane przez eyo Czas edycji: 2009-09-16 o 14:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
10. Spódniczka Betty Barcaly - rozmiar 38/40
Cudowna ołowkowa spódniczka w stalowym kolorze, w jaśniejsze paseczki. Posiada wyższy stan, z tyłu kryty zameczek. Na podszewce. Mega elegancka, pięknie wykonana, świetna jakość. Dla kobiety z klasą. Stan - nowa ale z niewielką wadą - uszkodzenie na dole, z tyłu przy rozporku, niewielkie rozprucie na góra 1cm, niewidoczne przy noszeniu tak jak jest a jak sie przeszyje to nie będzie śladu więc idealny - ( zdjęcie wady ostatnie foto) Była naprawdę droga. Jakość wykonania widać po zdjeciach.
Edytowane przez eyo Czas edycji: 2009-09-16 o 14:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
11. Buciki open Toe - rozmiar 39
Śliczne, dziewczęce, wygodne buciki na ok. 8cm obcasiku open toe. Wygodne. Lekko lakierowane, nie świecą się zbyt mocno. Stan - nosiłam dwa razy. Bardzo dobry- Mają malutkie wady - małe zadrapania przy samym obcasie oraz zadarcie z boku jednego bucika ( wszystko jest na zdjęciach). Gęsty lakier do paznokci to spokojnie pokryje i nie będzie śladu chociaż i tak teraz przy noszeniu wad nie widać. Zdjęcia są robione w sporym zbliżeniu i w rzeczywistości nie widać wad aż tak mocno jakby sugerowały to zdjecia. Fleczki wystarczą jeszcze na parę wyjść przed wymianą.
Edytowane przez eyo Czas edycji: 2009-10-26 o 19:13 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
DOKŁADKA Szorty Rockabillity by Cubus, rozmiar 38 Miałam je na sobie 2 razy więc stan idealny, jak nowe. Świetne grubsze, super na zimę i jesień do grubych czarnych rajstop. Super kolory - jasne z dodatkiem super modnego fioletu. W pasie posiądają ozdobny sznureczek do wiązania na wstażeczkę czy jak kto lubi. Nie mają żadnych wad. Bardzo wygodne.
Edytowane przez eyo Czas edycji: 2009-10-16 o 14:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
DOKŁADKA Katanka / ramoneska jeans Urban Vintage rozm. XS/ S / małe M Super jenasowa kurteczka marki Urban Vintage, jasny przecierany modnie jeans, zapinana na zamek, z przodu dwie kieszonki. Kurteczka na podszewce także idealna na ciepłą jesień/wiosnę lub do noszenia jako bluza pod normanlną kurtkę. Z przodu super modne marszczenia na dekoldzie, z tyłu również na linii łopatek. Ze ściągaczem. Super wygląda z podciągniętymi do łokci rękawami Stan idealny, założonka kilka razy. Jest rewelacyjny niestety mi za mała ;/ Najchetnie na inną podobną ale w rozm. L/ duże M bądź za cos super.
Edytowane przez eyo Czas edycji: 2009-10-17 o 12:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Rozeznanie
|
coś u mnie za:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1253104272 kamizelkę czarną? ![]()
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
cos za kamizelkę i long sukienkę ?
Edytowane przez bojuwka1 Czas edycji: 2009-09-16 o 14:33 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
hej, cos u mnie za :
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...5&d=1253105764 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...6&d=1253104272
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
6.sweter logn sukienka ms
poprosze o dlugosc szer pod pachami i dl rekawa
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za kamizelkę? https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1253104272
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
moderatorka też wizażanka
Przekupka: 55 pkt / 100% pozyt.
|
Coś u mnie za Kamizelka/bokserka Terranova rozmiar M - NOWA
? Mam kozaki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Rozeznanie
|
cos za kamizelke?
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
coś za błękitną sukienkę i 6. Sweter long/Sukienka Marks Spencer - rozmiar L/XL na moje?
odpisz u mnie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Rozeznanie
|
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:57.