![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Perfumy, próbki, odlewki
WĄTEK NIEAKTUALNY
Osobom z większą ilością przekupek wysyłam pierwsza lub wysyłamy równocześnie, bez żadnej lub poniżej czekam pierwsza na Twoją wysyłkę. Tego szukam moja wish ( za te zapachy z chęcią się zamienię, a nawet dorzucę coś więcej): Chopard Casmir odlewka tak z 5-10 ml Masaki Matsushima Suu - większa odlewka ![]() Bijan, Bijan EDT Lancome, Collection Voyage, Benghal EDT ![]() niebieski - dokładka nieaktualne - szary rezerwacja A teraz co mogę zaproponować do wymiany: Kosmetyki Manhattan puder w kamieniu odcień beige - nowy , raz użyty dla mnie za ciemny jednak kolor, gąbeczka została wyprana, otwarty w połowie lutego 2010 Perfumy we flakonach: Elizabeth Arden Splendor edp 125 ml ( jeszcze w folii, miał być prezentem ale co innego w końcu kupiłam ) Próbki i odlewki z wymianek i wspólnych zakupów: Annick Goutal Sables edt - firmowa ubytek na zdjęciu Versace Versense 0,7 ml/1,5 ml - z wymianki z Maggie20 REZERWACJA DO POŁOWY LIPCA PROTKA Pierre Cardin Emotion męski - tylko odlewki Moshino I love love - już brak tylko odlewki J'amie Les Fleurs La Perla ok. 9,5 ml /11 ml pochodzi z zakupów stąd https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=392436 Większe perfumy: Celine Dion z moich zapasów Paris nights 30 ml zafoliowane edt REZERWACJA DO POŁOWY LIPCA PROTKA zapachu praktycznie już prawie nigdzie nie można dostać ![]() ![]() [B]Adidas Deep Energy zapach męski edt 100 ml, nowy bez folii, chciałabym wymienić za zapach męski dla swojego faceta, ale skuszę się też na damskie ![]() Halle Berry było 50 ml obecnie tyle ile na zdjęciu; sukcesywnie jednak zużywam, bo zapach mi się podoba, ale z chęcią wymienię na coś fajnego ![]() Odlewki w zależności od perfum od próbki po 10-12 ml z moich perfum posiadam próbki 2ml, atomki 5 ml , 10 ml i 12 ml w ograniczonych zasobach ![]() próbki - 27 szt 5ml - 9 szt 10ml - 10 szt 12 ml - 9 szt Elizabeth Arden Splendor edp Elizabeth Arden 5th Avenue edp Halle Halle Berry edp Celine Dion - Paris Nights edt odlewka z otwartych perfum Szukam próbek lub odlewek różnego rodzaju, ciekawych zapachów, których nie znam ale głównie z listy powyżej w zamian za moje perfumy lub odlewki, ale także można grzebać w innych wątkach. Zainteresują mnie też ciekawe książki czy też co mi wpadnie w oko. Wymienione: Demeter Incense ok. 20/30 ml ubytek widoczny na zdjęciu - w całości lub próbka lub odlewka - pochodzi od cbr Serge Lutens - Tubereuse Criminelle ok. 3,8 ml odlewka ok 3,8 ml w atomizerku 5 ml - źródło pochodzenia stąd https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=392183 [I] Serge Lutens - Encens et Lavande ok. 3,5 ml odlewka ok 3,5 ml w atomizerku 5 ml - źródło pochodzenia stąd https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=392183 [I] rezerwacja dla Hisoka Yves Rocher Poire - resztka na spróbowanie z miniaturki pochodzi w wymianki Demeter Giant Sequoia - ok.4,8/6 ml ubytek widoczny na zdjęciu odlewka od cbr Voluspa Tobacco Vanille - z wymianki z rypka85 8,5/10 ml rezerwacja dla Maggie20 Avon - Little black dress - możliwa wymianka, znudził mi się trochę zapach ![]() Posiadam jeszcze balsam - otwarty w tym samym czasie, aż raz użyty i leżu i się kurzy, bo mam dwa masła do ciała, w tym jedno z wymianki to nie jest mi potrzebny REZERWACJA DLA RYPKA85 odlewka Sephora Insouciante? Vanille Mangue - było 10 ml obecnie tak jak na zdjęciuREZERWACJA DLA MAGGIE Roberto Cavalli Oro tester pojemność ok. 30 /40 ml obecnie ale docelowo za 15-18ml/40 ml we flakonie robię odlewki dla siebie i Maggie zakupiony we wrześniu tego roku od smellwellperfum REZERWACJA RYPKA85 odlewka Sephora wanilia czekolada - ok. 1/3 z 5 ml odlewki REZERWACJA KASHIAO odlewka Sephora wanilia wanilia ok. 1/4 z 5 ml odlewki REZERWACJA KASHIAO Dior Hypnotic poison, mała odlewka ilość widoczna na zdjęciu REZERWACJA DLA MAGGIE 1. Paco Rabanne Elle - miniaturka 5 ml z małym ubytkiem pójdzie do dagmarrka nabyta od smellwellperfum ( jak i pozostałe miniaturki oraz większe perfumy) we wrześniu tego roku - Cavalli Oro ; reszta kupiona w Sephorze lub Rossmanie; 2.Salvador Dali Ruby Lips - miniaturka 3,5 ml z małym ubytkiem nieaktualne idzie do Maggie20 4.odlewka Demeter Sugar Cane - było niecałe 5 ml obecnie 2/3 tej pojemności - poszło do .domi 5. Cabaret próbka było 2ml obecnie ok. 1,7 ml - poszło do Rywki 6. Plastry antycelulitowe Eveline zostały 2 - ważność do 03.2010 nieaktualne 7. próbka Escada Magnetism z Sephory z fiolki została 1/4 ( nie wiem jaka to pojemność jest czy 2 ml jak jest napełniona, niech mnie ktoś oświeci) idzie do Maggie20 8. próbka Kate Moss Velvet Hour 1/2 próbki z Sephory idzie do Maggie20 Celine Dion z moich zapasów Paris nights 30 ml zafoliowane zapachu praktycznie już prawie nigdzie nie można dostać ![]() próbka Escada Magnetism z Sephory 1/4 pojemności próbka Kate Moss velvet hour 1/2 pojemności wymienione inne nie kosmetyki: film DVD Operacja Barbarossa stan bdb +
"Tajemnica szczęścia leży nie w posiadaniu rzeczy, ale w umiejętności rozkoszowania się nimi." MÓJ BLOG książkowy ![]() WYMIANKA wszystkowątek nowy Oszczędzam i staram się nie zaglądać na wątek wspólnozakupowy ![]() Edytowane przez kawaarabska Czas edycji: 2010-12-05 o 20:03 Powód: STARY NIEAKTUALNY WĄTEK |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Perfumy Dali, Paco Rabanne,Demeter
Cytat:
![]() Zerknęłam na Twój profil i widzę że problemy ze skórą mamy identyczne ![]() Niestety nic ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:15 ---------- Poprzedni post napisano o 23:01 ---------- z chęcią wymienię na te dwie odleweczki ![]() sephora, wanilia wanilia edt sephora, wanilia karmel edt mogą być 2 ml z każdego jeśli oczywiście się zgodzisz ![]()
"Tajemnica szczęścia leży nie w posiadaniu rzeczy, ale w umiejętności rozkoszowania się nimi." MÓJ BLOG książkowy ![]() WYMIANKA wszystkowątek nowy Oszczędzam i staram się nie zaglądać na wątek wspólnozakupowy ![]() Edytowane przez kawaarabska Czas edycji: 2009-09-27 o 22:15 Powód: znalazłam wątek |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Znalazłabyś coś za Paco Rabanne Elle - miniaturka 5 ml z małym ubytkiem i
L'eaupar Kenzo edt? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
BAN stały
|
cos u mnie:
Salvador Dali Ruby Lips - miniaturka 3,5 ml z małym ubytkiem odlewka Sephora Insouciante? Vanille Mangue - było 10 ml obecnie tak jak na zdjęciu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
wanilie i karmelowanilię sephory mogę odlać - tyle że nie mam wolnych atomizerków
mogę załatwić takie próbkowe (1,3-1,5) po innych perfumach (oczywiście po wymyciu octem zapach znika) lub mogłabyś mi przesłać własne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Ewentualnie mogę wysłać pierwsza Demeter razem z moimi atomizerkami ![]() Ale ja też czekam na atomizerki bo jeszcze nie dotarły niestety, ale już na dniach powinny być. ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:50 ---------- Poprzedni post napisano o 19:45 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:52 ---------- Poprzedni post napisano o 19:50 ---------- Cytat:
![]() ![]()
"Tajemnica szczęścia leży nie w posiadaniu rzeczy, ale w umiejętności rozkoszowania się nimi." MÓJ BLOG książkowy ![]() WYMIANKA wszystkowątek nowy Oszczędzam i staram się nie zaglądać na wątek wspólnozakupowy ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
nie zamawiałam, nie zajmowałam się rozlewaniem dotychczas
![]() jeśli zgodzisz się by wyslać mi atomizerki, odesłałabym razem z wanilią wanilią i karmelownilia pozdrawiam, domi |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
OK
![]() ![]() ![]() Już mam, poproszę w takim razie o adres i dane na pw ![]() pozdrawiam
"Tajemnica szczęścia leży nie w posiadaniu rzeczy, ale w umiejętności rozkoszowania się nimi." MÓJ BLOG książkowy ![]() WYMIANKA wszystkowątek nowy Oszczędzam i staram się nie zaglądać na wątek wspólnozakupowy ![]() Edytowane przez kawaarabska Czas edycji: 2009-09-29 o 17:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
hej. Jakieś koty jeszcze mam, ale perfumy ani kosmetyki za bardzo mnie nie interesują. Masz jakieś ksiązki albo ubranka
![]()
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Może skusisz się na którąś z poniższych miniaturek za odlewkę Oro?
![]() Trouble Boucheron 4/5 ml Boucheron klasyczne 5 ml Tomorrow Avon cała Givenchy Ysatis 3,5/4ml Parfum Ungaro Desnuda 5 ml Oriflame Amber Elixir 4 ml Sonia Rykiel (pomarańczowy sweterek) 6,5/7,5 ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
Sonia Rykiel (pomarańczowy sweterek) 6,5/7,5 ml z chęcią za to
![]() ![]() Ale podobają mi się też opisy zapachów Trouble Boucheron 4/5 ml Ungaro Desnuda 5 ml Jakbyś coś jeszcze znalazła u mnie co by Cię zainteresowało ![]() Co do atomizerków to mam tylko 5ml, a z tego co tu czytałam to nie wchodzi tam całe 5ml, pewnie z jakieś 4,8 ml. Ile byś chciała ml?
"Tajemnica szczęścia leży nie w posiadaniu rzeczy, ale w umiejętności rozkoszowania się nimi." MÓJ BLOG książkowy ![]() WYMIANKA wszystkowątek nowy Oszczędzam i staram się nie zaglądać na wątek wspólnozakupowy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Wystarczy mi ten atomizerek 4,8 ml Oro i wzięłabym może jeszcze próbkę Cabaretu. Więcej niestety nic nie znalazłam. Ja Ci dorzucę oryginalną całą próbkę Hypnotic Poison do pmarańczowej Sonii. Może być?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
Hypnotic poison
![]() ![]() Wysyłasz pierwsza? czy wolisz żebym ja wysłała? dla uwiarygodnienia siebie mogę wysłać maila gdzie możesz popatrzeć na komentarze z serwisu allegro lub gratyzchaty.pl. Jestem na obu dość długo.
"Tajemnica szczęścia leży nie w posiadaniu rzeczy, ale w umiejętności rozkoszowania się nimi." MÓJ BLOG książkowy ![]() WYMIANKA wszystkowątek nowy Oszczędzam i staram się nie zaglądać na wątek wspólnozakupowy ![]() Edytowane przez kawaarabska Czas edycji: 2009-09-30 o 14:35 Powód: więcej szczegółów |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Odlewka może być nieopisana
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
Fajnie
![]() Bardzo fajne to forum i cieszę się że tu trafiłam ![]() ![]()
"Tajemnica szczęścia leży nie w posiadaniu rzeczy, ale w umiejętności rozkoszowania się nimi." MÓJ BLOG książkowy ![]() WYMIANKA wszystkowątek nowy Oszczędzam i staram się nie zaglądać na wątek wspólnozakupowy ![]() Edytowane przez kawaarabska Czas edycji: 2010-01-02 o 18:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
up up
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
coś za cat deluxe at night i ew. black dress?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
odpisałam u Ciebie
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
ojeeej nie doczytałam ,że to odlewki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Aj, no i narozrabiałam... myślałam że to duża flacha
![]() Jeszcze mam resztki mojego w małej 10ml flaszeczce i strasznie mi na dużej flaszce zależy ![]() Mam nadzieję, że się nie gniewasz że zamieszanie narobiłam ![]()
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
I takie moje szczęście ehhh no ale nic
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Naomi Campbell Cat deluxe at Night edt
coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
Niestety nic
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Wtajemniczenie
|
hej sprawdzam czego szukasz by znalezc ci cos za ten staniczek bo zalezy mi na nim
widze ze szukasz slodziaków mam u siebie NOWE luksusowe masło do ciała Mineral Care o zapachu wanilii - KWC https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...-do-ciala.html moze zgodzilabys wymienic sie na stanik za nie?
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
odpisane u Ciebie
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zadomowienie
|
no nic szkoda
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:59.