|
Notka |
|
Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Góry-nocleg z klimatem na święta poszukiwany1
Witam wszystkich,
Jeśli odpowiedź na moje pytanie jest w którymkolwiek z wątków to przepraszam, ale mam dostęp do bardzo wolnego łącza i nie mam jak przejrzeć wątków o podobnej tematyce, a zależy mi na konkretnych odpowiedziach. A wiec.. Poszukuję z ukochanym miejsca w górach na spędzenie świąt wigilijnych w górach(obojętnie, w którym paśmie górskim by to było ![]() Chodzi nam o miejsce tanie(20-35 zł od osoby za dobę), bardzo ważne jest dla nas aby nie było to miejsce oblegane(raczej gdzieś w środku Zakopanego raczej odpada). Nie szukamy jakiegokolwiek miejsca, lecz takiego"z klimatem", jakby to powiedzieć drewnianego z salą kominkową i przytulnego ![]() http://wielka_sowa.webpark.pl/ Proszę o pomoc jeśli znacie podobne miejsca, bo już powoli trzeba by się organizować. Pozdrawiam serdecznie Celina |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Góry-nocleg z klimatem na święta poszukiwany1
Polecam 'Antołówkę' w Białym Dunajcu. Miło, góralsko i tanio, ale nie wiem jakie ceny w święta. Najlepiej się skontaktować. Atutem jest też to, że blisko stamtąd do Zakopanego, Białki Tatrzańskiej (pod kątem sportów zimowych).
btw. ale Wam zazdroszczę świąt w górach! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
http://tarasowka.blogspot.com/ polecam gorąco!Byłam tam latem,jest tanio 15 zł osoba,obiady chyba po 12 zł.Dostęp do kuchni,łazienki i tp.Z tym,że tłoczno tam nie jest podejrzewam,że mało osób wie o tym pięknym miejscu
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez fiolka208 Czas edycji: 2009-10-28 o 13:53 Powód: przypomniało mi się:)sala z kominkiem też jest:) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Znam bardzo uroczy nocleg w Międzybrodziu Żywieckim, w górach, nie przy jeziorze - jest to dwupoziomowy pokoj, u gory sypialnia, na dole salon ze skorami niedzwiedzia, anex kuchenny i lazienka, do tego dwa balkony, rewelacja. Ja placilam za nocleg 40 zl od osoby, ale nie wiem, jak ze swietami.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Beskid Niski-Banica.Spędziłam tam ubiegły weekend.Piękne miejsce.
http://www.banica.com.pl/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Spam
Edytowane przez Westalka Czas edycji: 2009-12-15 o 12:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:51.