|
Notka |
|
Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
skazana na blond?????prosze o opinie
witam...dziewczyny prosze o rade czy bedzie pasowal mi kolor ciemny niekoniecznie czarny ,juz nie moge patrzec na ten swoj blond
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:00 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ---------- puk puk jest tam ktos?wiem temat nuuudny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: skazana na blond?????prosze o opinie
Ja jestem
![]() Droga koleżanko, nie jesteś skazana na blond chociaż nie powiem, bardzo pasuje Ci taki odcień. Natomiast ja widzę Cię w rudym kolorze. Nie żaden pośredni ciepły karmel tylko nasycona miedź. Będziesz wtedy wyglądać jak rasowa kocica ![]() Załącznik 2549680
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Kochana koleżanko, byłam w podobnej sytuacji: całe życie blond włosy, już miałam dość tego koloru ale strasznie bałam się zmiany. Fakt ze za kazdym razem kupywałam farbę o ciemniejszym odcieniu blondu ale na moich włosach- dosc gęstych zawsze wychodził jasny blond i to bardzo jasny... no i wczoraj postanowiłam zaryzykować
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
w zeszlym roku zaszalalam i przefarbowalam wlosy na ciemny nawet mi sie podobalo jak znajde zdjecia to wkleje ale wieczorkiem...moj maz byl pod wrazeniem ciemnych wloskow lecz moja mama caly czas mi wmawiala ze w blondzie lepiej i co ,polecialam kupilam kilka farb i zaczelam je rozjasniac ...z wlosow zostala kepka...zarzekalam sie ze juz nigdy nie zafarbuje wlosow na innny kolor niz blond ale juz nie moge korci mnie bo taka nuda na tej glowie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Fakt, w blondzie ci naprawdę ładnie....
![]() ![]() Ale skoro przefarbowawszy się na brąz i nie czułaś się dobrze to proponowałabym jednak zabawę kolorami na głowie ![]() Np. cos w tym stylu (patrz na kolor, nie ścięcie ![]() http://stylio.pl/zdjecia/59/59772_l/...ia/fryzura.jpg Z ta miedzią, to tez prawda...ale ja byłabym za czymśtakim : http://ikf.com.pl/fryzury-dlugie/fryzura316392.htm
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
Ładnie byś wyglądała w karmelu, ciemnym blondzie i jasnym brązie
![]() Generalnie to śliczna z ciebie dziewczyna!!!
![]() |
![]() |
#7 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Też miałam platynę, taką jak Twoja i tak jak już pisałam w innych wątkach - ze strachem, ale przefarbiłam się castingiem "blond". Efekt identico jak właśnie ten czwarty obrazek ![]() Nie bój się - to szampon do 28 myć włosów, więc efekt nie będzie trwały - w razie czego masz możliwość eksperymentowania dalej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
Dodałam jeszcze trzy symulację, ale troszkę zdjęcie nie wyraźne i nie bardzo jest jak podłożyć inne włoski.
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
suuuper dziekuje baaardzo
![]() ---------- Dopisano o 16:07 ---------- Poprzedni post napisano o 16:00 ---------- czyli jest szansa ze uwolnie sie od blondu ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:13 ---------- Poprzedni post napisano o 16:07 ---------- symulacje -rewelacja nawet nie wiedzialam ze tak fajnie moge wygladac w miedziach i karmelach.....naprawde bardzo dziekuje |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
dziewczyny moze ktoras z Was wie jakiej farby uzyc aby otrzymac taki kolor jak na zdjeciu pierwszym i drugim?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
Ja jednak odradzałabym wszystkie pośrednie brązy - jeśli już zmieniać to na zdecydowane kolory - albo platyna albo ognisty rudy albo prawie czarny brąz. To są kolory w których zwraca sie na siebie uwagę, tylko dla odważnych
![]() Pierwsze zdjęcie to bardzo jasny miedziany lub beżowy blond, w sumie to zależy od oświetlenia (polecam Majirel 9.04 lub 9.13), drugie to jasny miedzianozłoty blond (Majirel 8.43).
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
mam jeszcze jedno pytanie,jaka farba uzyskam kolor ciemny blond taki jak na obrazku nr 4,wczoraj nalozylam jasny lodowy blond i wyszedl mi kolor mysi jednym slowem mam teraz na głowie moj naturalny kolor wlosow
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
ja bym użyła ciemnny blondd Garnier Belle Color, jak na blond jest ciemny ;]
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:18.