![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Clinique, Pupa, Lancome, Helena R., Toni&Guy, Avon, inneNIEAKTUALNE Na początek wish lista: Flavo C serum, Flavonex krem, krem dla 30+ interesuja mnie oleje zimnotłoczone, nierafinowane, naturalne kosmetyki, odzywka Ziaja rycynowa do spłukiwania Oczywiscie mozna kusić i innymi cudami, zapachy, odlewki... ![]() Do wymiany: Dokładka: Nina Nina Ricci edt czerwone jabłuszko 15-17ml/30ml , w kartonie, tylko na korku srebrna farba lekko starta. Roma Laura Biagotti, edt - 20-24ml/50ml - bez kartonika WŁOSY: (zdj. 1 i 2) 1. Toni&Guy - Moisture injection, leave-in conditioner do włosów suchych i zniszczonych, 200 ml, raz użyta - wymienione Marigold19 2. Planet Spa Avon - maska z algami Greckie Morza, do spłukiwania - ok.75 ml/150 ml 3. CeCe Med - seria salonowa - odzywka z jedwabiem do włosów suchych i zniszczonych, do spłukiwania, bez silikonów - ok. 160 ml/300ml - wymienione Lorane 4. Pantene Pro-V - maska 2 min. Pełnia Blasku do spłukiwania - 130 ml/150 ml 5. Pantene Pro-V - odżywka bez spłukiwania Sprężyste Loki i Fale - ok. 80 ml/150 ml 6. Rigenol Framesi - włoska maska do włosów zniszczonych, do spłukiwania - 160 ml/180 ml 7. Joanna - wosk nabłyszczający - użyty 2 razy KOLORÓWKA (zdj. 3, 4, 5) 1. Lancome Photogenic Ultra Comfort - podkład do cery suchej, kolor 052 ciemny beż - 25/30 ml - wymieniony - ennkaa to ten: http://pl.strawberrynet.com/makeup/l.../37333/#DETAIL tu kupiony 2. Helena Rubinstein Magic Conclearer - odcień 2 - niestety kupiłam przez pomyłkę, miała być używana przeze mnie 1 ![]() 3. Pupa Polvere di Luce - sypki cien do powiek, odcień 08, niedostepny w Pl - śliczna roziskrzona, perłowa jasna pistacja, niestety mi ten kolor nie pasuje - zostało ok. 50 %, ale starczy na bardzo długo, bo jest strasznie wydajny - a te 50% to nie to że używałam tak długo tylko domieszałam do beżu Polvere di Luce. 4. Clinique - Color Surge eye - paletka 4 cieni po 1,2 gr każdy, soft shimmer - sugar sugar - rozświetlacz, jasny róż oraz sliczny brąż, a super shimmer to jasny beż - zużycie ok. 5 %. Oczywiście pacynka jest do wymiany ze wzgl. higienicznych, pędzelek może 2 razy użyty. - wymieniony Kolciag DO CIAŁA (zdj.6) 1. Planet Spa himalajska jagoda - balsam do ciała nowy 150 ml 2. Planet Spa Greckie morza - żel do ciała ujedrniający - 150 ml - nowy 3. Planet Spa Minerały Morza Martwego - maska do ciała, 200 ml, nowa - wymienione Marigold19 4. Lancaster -liftingujacy krem do twarzy na dzień, spf 15 - 15 ml 5. Lancaster - liftingujacy balsam do ciała - 15 ml Serdecznie zapraszam ![]() M. Edytowane przez Magdama1 Czas edycji: 2009-10-23 o 18:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Dot.: Clinique, Pupa, Lancome, Helena R., Toni&Guy, Avon, inne
Inetersuje mnie odzywka CeCe med i ewentualnie korektor HR gdybys cos wypatrzyla za niego
![]() Z olei zimnotloczonych mam: dynie, czerwona maline czarna maline macerat z kocanki neem wiesiolek olej ryzowy Zapraszam tez do watku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
coś u mnie za Clinique - Color Surge eye
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za
CeCe Med - seria salonowa - odzywka z jedwabiem do włosów suchych i zniszczonych, do spłukiwania, bez silikonów - ok. 160 ml/300ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie Toni&Guy i Ce Ce do włosów.Może coś z moich próbek perfum lub coś innego Cię zainteresuje?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
b. intersuje mnie korektor hr , czy interesowałby cie podklad hr spectacular nr 14?
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
4. Clinique - Color Surge eye - paletka 4 cieni po 1,2 gr każdy, soft shimmer - sugar sugar - rozświetlacz, jasny róż oraz sliczny brąż, a super shimmer to jasny beż - zużycie ok. 5 %. Oczywiście pacynka jest do wymiany ze wzgl. higienicznych, pędzelek może 2 razy użyty. COS U MNIE?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz cos u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
1. Planet Spa himalajska jagoda - balsam do ciała nowy 150 ml
2. Planet Spa Greckie morza - żel do ciała ujedrniający - 150 ml - nowy 3. Planet Spa Minerały Morza Martwego - maska do ciała, 200 ml, nowa coś u mnei?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Może coś u mnie za:
- CeCe Med - seria salonowa - odzywka z jedwabiem do włosów suchych i zniszczonych, do spłukiwania, bez silikonów - ok. 160 ml/300ml - Rigenol Framesi - włoska maska do włosów zniszczonych, do spłukiwania - 160 ml/180 ml - Pantene Pro-V - maska 2 min. Pełnia Blasku do spłukiwania - 130 ml/150 ml? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
Przekupka: 48 pkt / 98% pozyt.
|
moze cos u mnie za korektor HR?
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
cos u mnie za jaki kolwiek kosmetyk
podklad? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za którąś z tych rzeczy?
1. Lancome Photogenic Ultra Comfort - podkład do cery suchej, kolor 052 ciemny beż - 25/30 ml 4. Clinique - Color Surge eye - paletka 4 cieni po 1,2 gr każdy, 1. Planet Spa himalajska jagoda - balsam do ciała nowy 150 ml
![]() |
#18 | |
Zakorzenienie
|
Niestety, nic nie znalazłam, pozdrawiam ciepło, M.
![]() ---------- Dopisano o 21:05 ---------- Poprzedni post napisano o 20:52 ---------- U Ciebie podoba mi się L by Lolita i Escada. ![]() ![]() Pozdrawiam, M. ---------- Dopisano o 21:08 ---------- Poprzedni post napisano o 21:05 ---------- Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Rozeznanie
|
a ja?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Lorane, u Ciebie muszę dokładniej przejrzeć, zajmie mi to chwile
![]() Już wiem, u Ciebie podoba mi się Bioderma Sensibo. Jesli nie znajdziesz u mnie nic na dokładkę do CeCe to proponuję również kuferek na kosmetyki, mam taki myslę wiekszy. Jesli wchodzi w grę to go jutro opstrykam i zamieszczę zdjęcia ![]() Pozdrawiam, M. ps. a nasze dziewczyny mają brąz ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:18 ---------- ![]() Edytowane przez Magdama1 Czas edycji: 2009-10-04 o 20:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
a u mnie coś byś znalazła?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() cos u mnie za: 2. Helena Rubinstein Magic Conclearer - odcień 2 - niestety kupiłam przez pomyłkę, miała być używana przeze mnie 1 ![]() 1. Planet Spa himalajska jagoda - balsam do ciała nowy 150 ml 2. Planet Spa Greckie morza - żel do ciała ujedrniający - 150 ml - nowy zapraszam ![]()
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
Przekupka: 48 pkt / 98% pozyt.
|
Hmmm....a bylabys w stanie dolozyc cos do korektora za lolite? (np. cienie clinique) Kiedy korektor byl otwierany?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
1. Toni&Guy - Moisture injection, leave-in conditioner do włosów suchych i zniszczonych, 200 ml, raz użyta
3. CeCe Med - seria salonowa - odzywka z jedwabiem do włosów suchych i zniszczonych, do spłukiwania, bez silikonów - ok. 160 ml/300ml może znajdziesz coś u mnie?
![]() |
#25 | |
Zakorzenienie
|
U Ciebie podoba mi się róż Guerlain. A Tobie u mnie?
![]() ---------- Dopisano o 08:55 ---------- Poprzedni post napisano o 08:50 ---------- Cytat:
Jeśli chodzi o dokładke do Lolity, to proponuję ten śliczny pistacjowy rozświetlacz Pupa, poczytaj na KWC, może Ci się spodoba. A może dobierzesz coś innego? Przeszukaj prosze jeszcze raz mój wątek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
1. Planet Spa himalajska jagoda - balsam do ciała nowy 150 ml
coś u mnie?
![]() |
![]() |
#27 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() 4. Clinique - Color Surge eye - paletka 4 cieni po 1,2 gr każdy, Planet Spa himalajska jagoda - balsam do ciała nowy 150 ml 4. Pantene Pro-V - maska 2 min. Pełnia Blasku do spłukiw.- 130 ml/150 ml Zapraszam do obu wątków ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
ten róż jest na razie w rezerwacji...odezwę się jak będzie wolny.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
Przekupka: 96 pkt / 100% pozyt.
|
Cos u mnie???
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=369841 ---------- Dopisano o 11:59 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ---------- a masz jakies perfumki pozawatkiem boNoir wymienie tylko za perfumki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:00.