|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Wymienie: Bruno Banani, kosmetyki...
Watek nieaktualny
Poszukuje perfum Anna Sui Secret Wish , ale mozecie proponowac rowniez inne (kosmetyki rowniez). Mieszkam w UK, wiec prosze miec to na uwadze, ale moim zdaniem koszt wysylki nie jest duzy ![]() Kolorowka Avonu i nie tylko: Tusze czarne Perfect wear i Daring definition - kilka razy uzyte Kredka Golden Glimmer - pink gold - kilka razy uzyta. Kredka uniwersalna, mozna ja uzywac jako pomadke, cien lub roz do policzkow - shimmering bronze- uzyta raz dla przetestowania. Cien do powiek (podwojny) classic neutral- bez pedzelka, ciemny kolor nie uzywany, jasny zuzyty w jakis 30%. Puder prasowany - beige- uzyty dla przetestowania (gabki brak).Nie ma Puder w kremie - cream- zuzycie widoczne na zdjeciu (gabki brak) Probki perfum Rouge Christiana Lacroix. Shower smoothies (Radox) - zapach czarnej porzeczki i zurawiny (pieknie pachnie) - ubytek widoczny na zdjeciu( Oryginalnie 150ml) Kosmetyki do prostowania wlosow, (z ang. sieci Superdrug) - uzyte raz ,krem i spray po 150 ml. Cienie Marks & Spencer - bez pedzelka Krem Oriflame czerwony grapefruit i ginko 200ml - nowy z wymiany. Balsam Ch. Aguilera 200ml - nowy z wymiany. Korektor Drem Mousse Maybelline - 02 natural. uzyty doslownie 2 razy. Chetnie wymienie na ciemniejszy odcien. Korektor Natural Collection -medium, nowy. Podwojne cienie Natural Collection -nowe. Perfumy: Bruno Banani 20ml bez kilku psikniec i bez nakretki, nie jest to tester, po prostu zgubilam ![]() Yria Yves Rocher 30ml. Nie ma Elizabeth Arden Splendor jakies 15ml.Nie ma Ubytek wszystkich perfum widoczny na zdjeciach. na jednym ze zdjec sa perfumy siostr Olsen, juz ich fizycznie nie ma ![]() Dokladka Puma Flowing 75ml bez kilku psikniec - odlamany kawalek nakretki. Dokladka
Hugo Boss Woman 20 ml. Edytowane przez cambig Czas edycji: 2009-11-03 o 22:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymienie:E.Arden Splendor, Bruno Banani, Yria YR, kosmetyki...
Bruno Banani 20ml bez kilku psikniec i bez nakretki, nie jest to tester, po prostu zgubilam - oddam wiele.
Zajrzyj do mnie ![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
coś za:
Yria Yves Rocher 30ml Elizabeth Arden Splendor jakies 15ml Puder prasowany - beige- uzyty dla przetestowania (gabki brak). ???? Najbardziej zależy mi na EA Splendor
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z zapachem wolałabym dostać taką samą pojemność jak oddaję tylko, ze nie widzę u ciebie już żadnych zapachów. Cenowo chyba byłoby po równo (płaciłam za nie 82zł) jak bym wzięła za zapach te rzeczy o których ci pisałam czyli: Yria Yves Rocher 30ml Elizabeth Arden Splendor jakies 15ml Puder prasowany - beige- uzyty dla przetestowania (gabki brak). Co Ty na to?
![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
hej, znajdziesz coś u mnie za Bruno Banani i kosmetyki do prostowania włosów?
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Niestety nic
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:51.