![]() |
#1 |
Gość
|
Przerwa techniczna
W nocy mialo miejsce powazne wlamanie na nasz serwis. W tej chwili rozpoczynamy instalacje dodatkowego oprogramowania zabezpieczajacego serwer.
W zwiazku z tym nasz serwis moze byc niedostepny, postaramy sie przywrocic jego pelna funkcjonalnosc okolo godz. 12.00. Za problem przepraszam. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Gość
|
Re: Przerwa techniczna
Serwis jest juz on-line. Jesli zauwazycie jakis program pracujacy nieprawidlowo, prosze o informacje
![]() p.s. I jak, tesknilo sie troche do wizazu? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Gość
|
zlosliwiec napisał(a):
> Serwis jest juz on-line. Jesli zauwazycie jakis program pracujacy nieprawidlowo, prosze o informacje ![]() W sumie to pikuś, ale pod informacja ile Wizażanek buszuje są takie ozdobniki ![]() Warning: Unknown(): open(./sessions/sess_99cc0bf83b1b581e4879 3267ac5f034c, O_RDWR) failed: No such file or directory (2) in Unknown on line 0 Warning: Unknown(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (./sessions) in Unknown on line 0 > p.s. I jak, tesknilo sie troche do wizazu? ![]() Wcale! ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Gość
|
Asieńka napisał(a):
> W sumie to pikuś, ale pod informacja ile Wizażanek buszuje są takie ozdobniki ![]() > Warning: Unknown(): open(./sessions/sess_99cc0bf83b1b581e4879 3267ac5f034c, O_RDWR) failed: No such file or directory (2) in Unknown on line 0 > > Warning: Unknown(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (./sessions) in Unknown on line 0 > Poprawilem ![]() > > p.s. I jak, tesknilo sie troche do wizazu? ![]() > > Wcale! ![]() O! To moge jeszcze wylaczyc na 3 godzinki? ![]() > ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Gość
|
Czar mary
![]() No to jeszcze dołożę: - odpowiedzi nie przychodzą mi na skrzynkę pocztową- jak powinny; - po wpisaniu postu nie otwiera się okienko pt "Twoja wiadomość została wyslana", tylko okno jest cały czas na biało- tak jakby strona się nie załadowała, a wiadomość wysyła się, pewnie temu Maleńkiej wysłały się 3 te same odpowiedzi |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Gość
|
Odnosnie maila: wiem, wlasnie pracujemy nad tym
Odnosnie potwierdzenia nadania posta: j.w. Dzieki za pomoc ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Hihihi, a ja składałam papiery do szkół... I nie tęskniło mi się... Zaczynam lubić te szkoły.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
Hihi
![]() ![]() Dzięki za troskę ![]() ![]() A reperowanie przepracowałam ... ![]() ![]() ![]() ![]() Ale przemawia do mnie wizja małego linczu na włamywaczu ... ![]() ![]() ![]() Ujęty ??? ![]()
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Ja jeszcze dorzucę prośbę o pomoc od Iwonkiłódź
![]() >Bunia nie mogę się na Wizaż dostać co się stało ????? >Najpierw była przerwa techniczna a teraz wyskakuje mi jakiś TelNet ![]() Gdybyś Złociutki mógł pomóc ![]() ![]()
![]() |
#10 |
Gość
|
BabciaWeatherwax napisał(a):
> Gdybyś Złociutki mógł pomóc ![]() > > ![]() Możesz jej przesłać na maila, żeby skorzystała z tego linku: http://www.wizaz.pl/okno1.php Jeśli pojawi się znowu ten dziwny napis, to poproszę o zrzut ekranu na mojego maila ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
zlosliwiec napisał(a):
> Jeśli pojawi się znowu ten dziwny napis, to poproszę o zrzut ekranu na mojego maila ![]() Dobra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Gość
|
Wiele osób skarży się na ten TelNet, czyżby te, ktore nie mają dodanego wizazu do ulubionych?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Gość
|
Jaki TELNET????????
Nie wiem naprawdę o co w tym chodzi... Prosiłem o zrzut ekranu - niczego nie dostałem... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Gość
|
Sorki! Już mam, udało mi się to odtworzyć. Muzina zaraz naprawi
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
Hmmm... A dlaczego nie działa subskrypcja na maila?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
mala-czarna napisał(a):
> Hmmm... A dlaczego nie działa subskrypcja na maila? ![]() Bo jeszcze Zło tego nie zrobił - cierpliwości ![]() ![]() ![]() Aha, Złociutki, Iwuśka na maila melduje, że z tego linka otworzył jej się dla odmiany Inter Baza. Usiłujemy teraz ustalić, jak się robi print screena (ja wiem ![]() ![]() Dostawa dowodów mam nadzieję będzie ![]() ![]()
![]() |
#17 |
Gość
|
Nasz serwer wyprowadził się na nieco inne wody, objawia się to tym, że na okres kilku-kilkunastu godzin zniknęliśmy z celownika niektórym osobom, bo muszą się odświeżyć DNS-y z naszą nową lokalizacją. A dzieje się to z różną prędkością, w zależności od jakości dostawcy internetowego i jego ustawień sieciowych.
Dlatego proszę Iwonkę położyć grzecznie spać - jutro na pewno nas znajdzie ![]() ![]() BabciaWeatherwax napisał(a): > Aha, Złociutki, Iwuśka na maila melduje, że z tego linka otworzył jej się dla odmiany Inter Baza. Usiłujemy teraz ustalić, jak się robi print screena (ja wiem ![]() ![]() > > Dostawa dowodów mam nadzieję będzie ![]() Już wiem o co chodzi - nie musi się gimnastykować ze zrzucaniem ekranu... chyba, że lubi ![]() > > ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
u mnie nie działał wizaz praktycznie od południu aż do niedawna. Ale już wszystko w porządku
![]() I mam wizaz w ulubionych ![]() ps. a jak sie zaladowala mi ta strona telnet, to strasznie sie zdziwilam i nie wiedzialam, co sie dzieje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
U mnie już działa
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A już miałam wypieki ze zdenerwowania i wysypki dostałam (dobrze że się wysmarowałam Xerialem ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłałam wszystko, co mogłam i co umiałam ( a niestety umiem malutko ![]() Hmm, Ci dostawcy to mi się pchaja drzwiami i oknami ![]() ![]() Hmm, a tak z ciekawości bo ja niekumata jestem w tych sprawach to kto i w jakim celu włamuje się na czyjś serwer ?? Np. na Wizaż ?? Po co to robią ??? p.s.no wiesz Zło ja tak wcześnie nie chodzę spać ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Gość
|
Ten akurat włamał się, żeby dystrybuować nielegalne kopie oprogramowania - zachował to na naszym serwerze i puścił linka do ściągania tu i tam... Ale przy odrobinie złej woli mógł wykasować całe mnóstwo plików.
Za napad nerwicy wysypkowej przepraszam ![]() I nie mylę Ciebie z Lejką, chciałem tylko oszczędzić walenia w enter - bo to i tak nic by nie dało ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Lejeczka chodzi teraz spać o pierwszej, bo
a) Wakaaaaaacjeeee!!! b) Prachett wciąga... c) Po całym dniu na mieście trzeba nadrobić zaległośvci wizazowe... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Nie no sorki Zło, rzeczywiście NIKOGO nie da się pomylić z Lejeczką
![]() Lejka a ja myślałam, że Ty romansujesz, a nie na Wizażu siedzisz ![]() Dzieki Zło za informacje ![]() ![]()
![]() |
#23 |
Gość
|
maile z forum juz OK :)
Witam
Maile z forum juz dzialaja, przed chwila odswiezylem tez hasla dostepu tym osobom, ktore sie zarejestrowaly w czasie "ciszy" mailowej ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
No doooobra, przyznaję się, romansujuę, ten wizaz to ściema.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Gość
|
Przerwa techniczna
Przepraszam za ostatnia godzinna przerwe w dzialaniu serwisu. Mielismy maly problem z hackerami.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
achaaa.a ja myślałam, że to znowu mój komputer płata mi figle...zaraz zwrócę mu honor.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Gość
|
Figle platal nam gosciu, ktory chcial koniecznie rozeslac spam mailowy korzystajac z naszego serwera...
Prosze wiec zwroc honor, ino szybko, bo sie jeszcze zbiesi i zawiesi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
Tak tak a już się martwiłam co jest z tym wizazem, że mi włazić nie chce. I w końcu się wkurzyłam bo nie miałam co robić i wyłączyłam komputer i wzięłam się za bardzo pożyteczne zajęcie jakim jest czytanie książki
![]() ![]() Zło - nawet nie czujesz jak rymujesz, hehehe ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
A ja nawet nie zauwazylam, że wizaz nie ma.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Gość
|
Przerwa techniczna - wizaz.pl nad Atlantykiem...
Witam
W tej chwili rozpoczynamy przeprowadzke na nasze nowe serwery. Moze sie to objawiac tym, ze strony beda dzisiaj niewidoczne, prosze nie regulowac odbiornikow, tak wlasnie ma byc. Bedzie to juz nasza ostatnia z calej serii przeprowadzek na najblizsze lata. A w sobote prosze wycisnac z serwerow ostatnie poty! ![]() pozdrawiam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:44.