![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Nowe lub używane biustonosze i ciuszki do wymianki
WĄTEK NIEAKTUALNY
Rzeczy i zdjęcia w poście 1, 13, 40, 41, 42 Stare wymienione rzeczy lub już nieaktualne co jakiś czas usuwam edytując wątek, żeby nie wprowadzać zamętu ani nie zakładać nowego wątku, bo po co. Wymienię z chęcią na biustonosze w bdb stanie lub nowe w rozmiarze 32F/FF lub 34E/F ( z rozciągnięciem do 75 cm) , lub też rozmiar 34h,38E, 36f lub 36ff. Z ciuchów noszę L lub XL. Również będę zainteresowana grami przygodowymi PC ( mam ich dużo więc tu nie każdą), książkami fantastyka, kryminał, thriller, mogą być w jęz. ang, niem., ros. i polskim, czasem też jakąś muzyką lub fatałaszkiem. Czasem skuszę się na jakiś kosmetyk lub rzeczy potrzebne do decoupage i wyrobu biżuterii, prac na szydełku, płyt dvd z filmami, jednym słowem wiele może mnie zainteresować. ![]() zdjecie 1 sukienka z firmy BooHoo w rozmiarze 14 krój bombki, nie pasuje mi kompletnie taki rodzaj sukienki :/ szkoda od pachy do pachy 46 x2 ( materiał się rozciąga i może być spokojnie więcej) w biodrach ok. 56 cm x2 ( ale to krój bombki więc może też być i więcej, materiał rozciągliwy w biodrach) długość od góry ramiączek do samego dołu ok. 90 cm zdjęcie 2 nowa koszulka rozmiar L Czysta krew w kolorze czerwonym zdjęcie 3 i 4 buciki rozmiar 37 z Sigmy nowe rezerwacja długość wkładki ok. 24-24,5 cm zdjęcie 5,6,7 Biustonosz La Senza nowy z metkami 32F /70 F Model Daisy Embroidery Bra Widoczny tutaj. http://www.lasenza.co.uk/search/leve...138z*SS1010_28 Obwód bez rozciągnięcia ok. 60 cm/ po rozciągnięciu 72 cm Zapinany na 3 rzędy po 2 haftki. Długość fiszbiny ok. 26 cm. Głębokość miseczki ok. 24 cm. Do kompletu są nowe majteczki w rozmiarze 14 zdjęcie 8/9/10 Biustonosz La Senza nowy z metkami 38G/ 85 G oraz drugi w rozmiarze 38FF/ 85 FF LaSenza w rozmiarze 38G/ 85 G. Model Lullaby Lace Hibiscus DD Bras. Obwód bez rozciągnięcia ok. 79 cm/ po rozciągnięciu 91 cm Zapinany na 3 rzędy po 2 haftki. Długość fiszbiny ok. 35 cm. Głębokość miseczki ok. 29 cm. Biustonosz nowy z metkami, kupiłam dla mamy, ale oba niestety okazały się być z nią niekompatybilne ![]() Biustonosz z usztywnianymi miseczkami w pięknym kolorze. 38FF/ 85 FF. Model Lullaby Lace Hibiscus DD Bras. Obwód bez rozciągnięcia ok. 78 cm/ po rozciągnięciu 88 cm Zapinany na 3 rzędy po 2 haftki. Długość fiszbiny ok. 34 cm. Głębokość miseczki ok. 28 cm.
"Tajemnica szczęścia leży nie w posiadaniu rzeczy, ale w umiejętności rozkoszowania się nimi." MÓJ BLOG książkowy ![]() WYMIANKA wszystkowątek nowy Oszczędzam i staram się nie zaglądać na wątek wspólnozakupowy ![]() Edytowane przez kawaarabska Czas edycji: 2010-12-05 o 20:02 Powód: stary nieaktualny wątek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Biustonosz La Senza i Gorsenia z metkami
cos za ten drugi
![]() ![]() jaka ma glebokosc miseczki mniej wiecej/.??odp u mnie
http://www.suwaczki.com/tickers/n59yx1hp79isyitx.png" Leos ![]() http://www.suwaczki.com/tickers/ckaiebkmv17sjqus.png Fosolka ![]() Edytowane przez agatka661 Czas edycji: 2009-10-19 o 22:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za La Senza GG Silk Bra?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
coś za la senza??
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Niestety nic u żadnej z Was nie znalazłam co by mnie zainteresowało , może jedynie Saga Zmierzch, ale widzę że już nieaktualny wątek
![]() Wymienione: Majteczki BooHoo nowe rozmiar M/L REZERWACJA KASHIAO nietrafiony rozmiar Majteczki BooHoo nowe rozmiar M/L kolejne za małe ![]() Biustonosz Gorgeous Debenhams 30 G - nowy z metkami z bawełny obwód bez rozciągania na zewnętrzną haftkę 63 cm/ po rozciągnięciu 76 cm U płasko bez kanalików 14,5 cm, UU płasko 31cm długość fiszbin ok. 29 cm głębokość miski ok. 25 cm rezerwacja Funieczka
"Tajemnica szczęścia leży nie w posiadaniu rzeczy, ale w umiejętności rozkoszowania się nimi." MÓJ BLOG książkowy ![]() WYMIANKA wszystkowątek nowy Oszczędzam i staram się nie zaglądać na wątek wspólnozakupowy ![]() Edytowane przez kawaarabska Czas edycji: 2010-03-15 o 13:32 Powód: zmiana |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
"Tajemnica szczęścia leży nie w posiadaniu rzeczy, ale w umiejętności rozkoszowania się nimi." MÓJ BLOG książkowy ![]() WYMIANKA wszystkowątek nowy Oszczędzam i staram się nie zaglądać na wątek wspólnozakupowy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Niestety nic, naprawdę będę w tym przypadku wybredna i wredna.
![]()
"Tajemnica szczęścia leży nie w posiadaniu rzeczy, ale w umiejętności rozkoszowania się nimi." MÓJ BLOG książkowy ![]() WYMIANKA wszystkowątek nowy Oszczędzam i staram się nie zaglądać na wątek wspólnozakupowy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
Torba A4 - zmieści się w niej mniejszy laptop
torba nie była wcale użytkowana, kupiłam ją na wyjazd firmowy, ale nie doszedł do skutku, a potem już dostałam dużo fajniejszą torbę na laptopa od firmy wysokość ok. 27 cm długość ok. 37 cm grubość ok. 12 cm Jak nikt niczym nie będzie zainteresowany rzeczy się pozbywam wkrótce, bo mi szafę zawalają a i tak z nich pożytku nie mam ![]() ![]()
"Tajemnica szczęścia leży nie w posiadaniu rzeczy, ale w umiejętności rozkoszowania się nimi." MÓJ BLOG książkowy ![]() WYMIANKA wszystkowątek nowy Oszczędzam i staram się nie zaglądać na wątek wspólnozakupowy ![]() Edytowane przez kawaarabska Czas edycji: 2010-03-29 o 20:24 Powód: nieaktualne rzeczy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
dokladka niebieski biustonosz La Senza rozmiar 32F
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
cos u mnie za
3. Biustonosz nowy la Senza 32F La Senza Gather top blue obwód w spoczynku ok. 62 cm, po naciągnięciu 74 cm. ( niebieski )
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
hej, cos u mnie za https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1257629724 ?
![]()
![]() |
#17 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() odpisane w Twoim wątku
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
hej
jestem bardzo chetna na wymianę niestety ksiązka Casanova jest uz w pertraktacji z inną wizazanką Zielone jabluszko i herbatniki z jagodami to ksiązki nowe - nigdy nie czytane
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
odpisane u Ciebie
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
termin waznosci masla to 8.2010
czyli maslo waniliowe za staniczek? za miniatrki bardzo dziekuję
. "Dziecko to dar od Pana, to cząstka Nieba na Ziemi". córeczka ![]() Proszę odpisuj u mnie NOWY wątek z wymianą https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post24625256 Edytowane przez lemontea Czas edycji: 2009-11-08 o 23:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
Poszlo PW
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Wtajemniczenie
|
cos za:http://www.wizaz.pl/forum/attachment...29724niebieski panterka
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Biustonosz firmy Gorsenia 80K nowy z kompletem metek, nietrafiony rozmiar dla mamy
który to? ---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ---------- a juz wiem:/
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
śliczne rzeczy ale niestety nic tym razem
![]()
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś u mnie za https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...d=1257718533??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zadomowienie
|
up up dalej aktualne
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:24.