|
|||||||
| Notka |
|
| Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Potrzebuję Waszej pomocy:)
Witam Was kochane wizażanki
na początku zastanawiałam się nad sensem proszenia o pomoc w ten sposób ale stwierdziłam, że raz kozie śmierć a na wizażu jest mnóstwo mądrych dziewczyn, które jako osoby postonne( względem mnie) beda potrafiły szczerze powiedzieć mi co robię nie tak i podsunąc jakieś fajne propozucje metamorfozy wiem....takich wątków jest tu od zarąbania...ale mam cichą nadzieję że ktoś tu zajrzy i podsunie parę pomysłów Od jakiegoś czasu mam hopla odnośnie makijażu i różnych stepików prezentowanych na forum i często maluje się właśnie według podanych wskazówek...nie zawsze z dobrym skutkiem ciężko mi też zrobić coś z moją cerą...niestety jestem uzależniona od męczenia jej i samodzielnego usówania krostek i zaskórników..wiem to powinno być karalne...może wiecie jakie zabiegi polepszyły by jej stan?? w sierpniu biorę ślub i chciałabym jakoś wyglądać w tym dniu nie świecić się jak bombka na choince będę wdzięczna za jakieś propozycje dla mnie spróbuję dodac jakieś moje fotki jedna bez makijarzu a druga z make- upem
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Potrzebuję Waszej pomocy:)
Z włoskami ciężko coś zrobić, bo nie są za długie, więc ich skracanie raczej odpada. Lepiej zapuścić i pięlęgnować.
Ewentualnie nałożyć na nie jakieś refleksy. Widać, że umiesz makijażem podkreślić to co masz dobre
|
|
|
|
#3 |
|
Rozeznanie
|
Piękna buzia. Dobrze, że stawiasz na oczy, bo usta są troche wąskie. Uważam, że makijaż dobrany fajnie. Zgadzam się co do wlosów, troche je rozświetl i będzie fajnie. Ten kolor ci pasuje, więc nie zmieniaj go radykalnie, tylko pare refleksów. Do wesela zapuścisz troche włoski i będzie więcej możliwości.
_________________________ ___________________ https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post14631256 |
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuję dziewczyny
włosy obcęłam niedawno bo mi strasznie leciały i chciałam je nieco odciążyć...tak samo z malowaniem...wolę się raczej w ciemniejszych brązach a jeśli chodzi o refelksy?? boję się troszkę bo jak mi kiedyś fryzjera zrobiła refelksy to do tej pory nie można ich zamalować...po dwóch myciach od farbowania wyłażą a jeśli chodzi o makijaż to chciałabym jakoś czasem zaszaleć, ale mam małe oczy, chyba głęboko osadzone i blisko siebie i wiem że raczejsmokey eyes odpada u mnie( a tak mi się podoba ) i nie wiem jakie kolory do mojej karnacji by nalepiej pasowały...ciągle tak na ślepo wybieram:/
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
To nie trzeba na ślepo wybierać.
Powinnaś przede wszystkim wybierać kontrastowe cienie dla Twojej tęczówki. Dobrze spiszą się wszelkie odmiany fioletów ( lila, lawenda, wrzos, oberżyna, śliwka), oprócz tego róże, beże, szarości, pomarańcze czy miedź. Przy bliskim rozstawie oczu powinnaś nakładać jasny cień, aby rozświetlił wewnętrzne kąciki. Cienie ciemne czy kreskę na górnej powiece należy zawsze kierować w kierunku zewnętrznym wyciągając ją poza długość oka. |
|
|
|
#6 |
|
Przyczajenie
|
powinnaś zapuscic wlosy zeby miec mozliwosc zrobienia jakiejs fajnej fryzury na wesele
![]() moja mama powiedziala kiedys ze zeby oczy wydawaly sie wieksze trzeba zrobic biala kreske na dole oka, ale nie wiem czy to naprawde dziala
Nowe wątki na forum Metamorfozy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:07.

na początku zastanawiałam się nad sensem proszenia o pomoc w ten sposób
ciężko mi też zrobić coś z moją cerą...niestety jestem uzależniona od męczenia jej i samodzielnego usówania krostek i zaskórników..wiem to powinno być karalne...może wiecie jakie zabiegi polepszyły by jej stan?? w sierpniu biorę ślub i chciałabym jakoś wyglądać w tym dniu
od 03.01.12

wystarczy Marzena

-->