|
Notka |
|
Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Inny kolor?
Witam;d Myslalam nad zmiana mojego obecnego koloru na ciemniejszy, a raczej cieemny. Ale sama juz nie wiem raz wydaje mi sie, ze to dobry pomysl, a potem znow, ze nie;D
Mam niebiesko-szare oczy, żółtawa cere i mojego obecnego koloru nie potrafie okreslic ![]() ![]() Dodaje jeszcze 2 przerobione zdjecia (wybaczcie ze niedokladnie i ze swieca na niebiesko xD ale troche mi sie spieszylo) a na wyraz twarzy to juz w ogole uwagi nie zwracajcie xD czekam na Wasze opinie ![]()
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Inny kolor?
hej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
w ciemnym kolorku wyglądasz przepięknie. wydobywa twoje rysy twarzy i błękit oczu. Najładniej na trzecim zdjęciu ale na drugim też jest ładnie. Blond podoba mi się najmniej. Nie wahaj się i śmiało zmieniaj kolor
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Hm dla mnie najładniej wyglądasz na zdj. 2 potem 3 a na 1 nie bardzo .
buzka . ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Drugie zdjecie
![]()
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Wydaje mi się, że pasują tobie chłodne odcienie, na 3 zdjęciu prezentujesz typ urody królewny śnieżki, czyli zime. Może inne wizażanki sie wypowiedzą jeszcze, bo nie chce źle doradzić
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:52.