|
Notka |
|
Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() Potrzebuje zmiany!!!!!!!!!!!!Witam! Potrzebuje zmiany i to natychmiast! Nie dawno urodzilam sliczna coreczke i czuje sie nie atrakcyjna brzydka!Potrzebuje cos w sobie zmienic! Moze jakas nowa fryzure ktora moge sobie sama zrobic! Moze jakis styl ubierania sie...no cokolwiek! Z krotkich wlosow zapuscilam sobie dlugie! Z kasztanowych wlosow zrobilam czarne! Chcialabym sobie cos w sobie zmienic w wzierunku tylko potrzebuje jakiejs rady!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Potrzebuje zmiany!!!!!!!!!!!!
Gratuluje córeczki to tak na wstępie
![]() A co do metamorfozy to najlepiej by było jakbyś umieściła zdjęcia twarzy jak i całego ciała. Na pewno coś zaradzimy ![]()
złe wolą bawić się z nami, pod sukienkami nie noszą majtek zdobią swe ciało tatuażami. Grzeczne dziewczyny słuchają radia kochają słodką muzykę, złe wolą słuchać starych winyli rock&roll zmarnował im życie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
![]()
Dodaje wam fotki...tylko takie mam!
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
![]()
A teraz sie dodaly
![]() Tutaj wam daje fotki akutalne...wczesniej upinalam grzywke do gory i zwiazywalam reszte wlosow w kucyk a ostatnio stanelam przed lustrem i scielam grzywke...wiem wiem...ale ryzyka sie nie boje...przeciez tyle ladnych czapek chustek itp! Czekam na odpowiedzi! ![]()
Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2009-10-26 o 12:57 Powód: post pod postem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Postaram się pomóc.
Moim zdaniem, powinnaś mieć włosy przynajmniej do piersi, gdyż [tak jak ja] masz okrągłą twarz, a długie włosy wydłużają. 1 - długość włosów 2 - jeśli chcesz, mozesz pokombinować z grzywką, lecz moim zdaniem ładnie by ci było w wyprostowanej grzywce Włosy powinnaś mieć lekkie, grzyweczka, potem leciutko wycieniowane z przodu i końcówki. PS: śliczna córeczka ![]()
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Konto usunięte
|
Wg mnie ten kolorek jest dla Ciebie za ciemny, mogłabyś zrobić sobie jasny brąz.
Przy twarzy okrągłej powinnaś zrezygnować z grzywki, bądź zrobić taką na bok. Ze zdjęć widać, że ładnie ci było ze spiętą do góry. Włoski wycieniuj ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
[1=6cf34e7e8f39cee75534fdb 852be8187cc381168_600e0a0 280783;14909005]Wg mnie ten kolorek jest dla Ciebie za ciemny, mogłabyś zrobić sobie jasny brąz.
Przy twarzy okrągłej powinnaś zrezygnować z grzywki, bądź zrobić taką na bok. Ze zdjęć widać, że ładnie ci było ze spiętą do góry. Włoski wycieniuj ![]() No duzo ludzi mi mowi ze mnie czarny postarza! Co do upietej grzywki bardzo dluga ja nosilam i poprostu sie znudzilam! Za to mowia ze w grzywce bardzo mi ladnie! Ale to wy expertki jestescie! ![]()
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
Wiec tak, ja widzialabym Cie w kolorku miodowym. Co do samej fryzurki to przy okraglej twarzy najlepiej sprawdzaja sie długie, proste i wycieniowane włosy, do tego przedziałek z boku glowy. Aby nadac twarzy charakteru proponuje przyciemnic i nadac ladny ksztalt brwiom. Domyslam sie ze przy dziecku masz malo czasu na makijaz ale tusz do rzes to podstawa! Mocno wytuszuj rzesy, a zauwazysz ogromna roznice- nie bedziesz wygladac na zaspana
![]() Powodzenia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
![]()
Jedynie takie zdjecia sylwetki mam! Tylko ze teraz mi juz brzusiu bardziej spadl
![]() Powiem wam szczerze ze jednak mam cialka...i nie tylko po ciazy! ![]()
![]() |
#12 |
BAN stały
|
a moim zdaniem tak jak tutaj na zdjeciu wygladasz bardzo fajnie
fryzurka na bok dodaje ci lekkosci https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1256410585 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
Zgadzam się z dziewczynami. Długie włosy, a kolor - może jakieś brązy, byle nie ta czerń.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
zdecydowanie jasniejsze wlosy!
bardzo ci ladnie w tym kolorze, jaki masz na zdjeciu w bialej koszulce-gdzie podpierasz glowe reka co do dlugosci- mozesz sobie kupic przedluzenie wlosow-najlepiej metoda clip in-czyli dopinane za pomova takich mikro spineczek mozna je zakladac i zdjemowac do woli sama sobie zrobisz w pare minut na serio. a teraz juz za 100zł mozna sobie kupic dobrej jakosci wlosy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Przyczajenie
|
Wiec jezeli chodzi o ciuszki to najchetniej widzialabym Cie w sukienkach odcinanych pod biustem i butach na wysobim obcasie. Moim zdaniem wygladalabys cudnie
![]() Bluzeczka z dekoldem w serek "v" pieknie podkresli Twoj biust i wydluzy szyje...dodatkowo jezeli chodzi o bluzke najbardziej optymalne sa dla Ciebie rekawy 3/4. Pieknie bys wygladala w koszuli w pionowe paski. Jest kilka rzeczy ktorych stanowczo powinnas unikac np. satynowych ciuchow, poziomych paskow oraz butow zapinanych na kostce. Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Jedyny problem jest w tym...wczesniej bylam tz chlopczyca...no i w calym moim zyciu zalozylam obcasy tylko 2 razy...no i raz polecialam ze schodow...a jak bylam jeszcze w ciazy...pamietam jak sie wystroilam i obcas mi wpadl w dziure na ulicy i zaliczylam zderzenie! Nie wiem moze mozesz mi cos podpowiedziec od jakich obcasow moge zaczac...bo ja szczerze mowiac to w sprawach ubioru to jestem tepa! No a jestem kobieta hahaha! ![]()
![]() |
![]() |
#17 |
Przyczajenie
|
wg mnie masz za wysokie czoło,żeby spinać grzywke
![]() proponuje wycieniowac włoski,prostowac grzywkę i przefarbować się na orzechowy blond ![]() ![]() pozdrawiam ![]() ---------- Dopisano o 15:01 ---------- Poprzedni post napisano o 14:59 ---------- napewno nie zaczynaj od cienkich szpilek ![]() zacznij od słupków ![]() to bd najlepsze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Dziewczynki! Zrobilam sobie dzisiaj paznokcie zelowe...sama sobie zrobilam...moze jeszcze nie wyszly profesjonalnie ale NAUKA CZYNI MISTRZA!
![]()
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Dziewczynki! Zrobilam sobie dzisiaj paznokcie zelowe...sama sobie zrobilam...moze jeszcze nie wyszly profesjonalnie ale NAUKA CZYNI MISTRZA!
![]() Tutaj dodaje wam fotke ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Przyczajenie
|
bardzo ładne
![]() takie delikatne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Kochane dodam nowe zdjecia...to moja zmiana wloski podciete...chociaz ostatnio podcielam sobie sama wlosy i fryzjer nie mogl nic zrobic...nadal mam czarny kolor bo ciezko go sciagnac! Poradzcie mi cos w sprawie ubioru i makijazu...mam niebieskie duze oczy cere bialutka i delikatna! Co do ubioru chcialabym zmienic troche w mojej szafie ale nie wiem co
![]()
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
No to teraz ja się włączę w kwestii makijażu.
Część masz objaśnioną na rysunku, teraz muszę dopowiedzieć. Wzięłam to zdjęcie bo było największe i robione najbardziej od przodu. Więc tak, temu różowemu cieniowi mówimy nie ![]() Oczy obrysowane moocnno czarną kredką, w kąciku dużo brązu, a z przodu - bliżej nosa - brzoskwiniowy. Potem troszkę czarnego cienia nałożonego nad rzęsami. Musisz sama popróbować ![]() Polecam na początek zestaw 'kawa z mlekiem' - duo cień, brąz + jasny beż, do tego kredka. No i oczywiście mocno tuszowane rzęsy. Zastrzegam że nie popieram fotoszopa jak w gazetach - nie rozmazywałam ci zmarszczek mimicznych, nie poprawiałam ci urody, nie odchudzałam cie - to cała ty tylko że z makijażem ![]() Popróbuj sobie, z włosami dziewczyny chyba wszystko już ci wyjaśniły. pozdrawiam
![]() |
![]() |
#23 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Ja się uczyłam te kreski w ten sposób:
robię kropkę małą obok drugą trzecią i tak kropka przy kropce. Nawet teraz po kilku latach malowania się, nie machnę prostej kredki za jednym posunięciem tylko powoli powoli. Ale zacznij od nałożenia brązowego cienia w kąciku potem brzoskwiniowego wtedy dopiero zajmij się rysowaniem kreski, jeżeli na oku będzie cień to nie będziesz się tak "ślizgać" To trudne ale nie niemożliwe, trzeba się nauczyć metodą prób i błędów Zrobiłam też drugą wersję, też z nowymi włosami. Co do czarnych włosów, jak często je farbujesz? Odczekaj kilka miesięcy aż kolor się spierze i wtedy działaj. Ja tam Cie widzę w czymś w rodzaju miedzi nie rudy, ale taki brąz lekko wpadający w rudy.
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:59.