![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
28.10.2009r.->Wielki Początek
Witam.
Zakładam ten wątek, ponieważ nic innego nie zmotywuje mnie do walki z kilogramami. Mam ich około 10 do zrzucenia. Jeśli ktoś jest chętny, to zapraszam do dołączenia się. Zawsze raźniej z czyjąś pomocą. Od dzisiaj muszę się zaprzyjaźnić ze stepperem i rowerkiem i zrobię to! Ponadto jeśli czas i pogoda pozwolą, to będę chodzić na piesze i rowerowe spacerki po lesie, w końcu teraz jesień, liście spadają, jest kolorowo, może zrobie przy okazji kilka fotek... ![]() No dobrze, odbiegam od tematu. Możemy się tutaj również dzielić pomysłami i przepisami na lekkie, a pożywne i smaczne potrawy. Ja właśnie wypiłam czerwoną herbatkę. Teraz idę na śniadanko złożone z wiejskiego lekkiego, płatków kukurydzianych jabłkowych (muszę je skończyć ![]() Zapraszam serdecznie.
![]() |
#2 | |
Zadomowienie
|
Dot.: 28.10.2009r.->Wielki Początek
Cytat:
![]() mam do zrzucenia jeszcze 5 kg .. dla mnie taką pogodą cięzko pupęruszyć i iśc biegać czy coś . ![]() dlatego jak na razie trzymam samą dietę .
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
eMiss -> witam
![]() U mnie jest ten problem, ze bez większej dawki ruchu i sportu waga ani drgnie... Moim nałogiem jest pieczywo i słone przekąski, więc od dziś-ograniczam! Daję sobie czas do wiosny, powoli, ale skutecznie ![]()
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
i ja się dołącze
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
ahlam -> witam
![]() Trzymam za Ciebie kciuki ![]() Pytanko - gazelle -> a co to takiego? ![]()
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
witam również
![]() ![]() ![]() mam nadzieje że coś mi to pomoże ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Fajny sprzęcik
![]()
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Rodzynka1989- witaj jesli pozwolisz to sie przylacze
![]() ![]() ![]() a jak wasze jadlospisy? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
ja potrafię kręcić tylko w jedną stronę
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
przymierzam sie do hula hop ale zastanawiam sie gdzie kupic ;p bo dosyc ladnie krecilamkiedys.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
patricia922 -> oczywiście, witam
![]() ![]() Nie wiem czy wiesz, że jadłospis nie powinien być ubogi, a wręcz przeciwnie - bardzo bogaty we wszystkie potrzebne składniki odżywcze i witaminki. Powinnaś jeść 5 posiłków dziennie, ale niedużych. Zresztą, jeśli poczytasz wątki podwieszone na dietetyce, to się dużo dowiesz ![]() ![]() Życzę powodzenia ![]()
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
patricia zerknęłam teraz na allegro są jakieś hh anionowe, z magnesem węglowym, co do tych anionowych to cena spadła widze teraz juz po ok 50 zł, gdy ja byłam zainteresowana kupnem hh cena takich wahała się ok.100 zł więc kupiłam zwykłe hh w dziecięcym i nasypałam ryżu, w sumie może dobrze zrobiłam bo te hh mam już z 5 miesięcy i pokręciłam nim z 10 razy może
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Dobrze dziewczynki, ja tutaj zajrzę wieczorem, teraz pędzę na uczelnię... Trzymajcie się
![]() ![]()
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
rodzynkeczko - dziekuje, oczywiscie ja juz przeczytalam caly net o dietach
![]() ![]() ![]() ahlam- dzieki za info, myslalam nad tym ale moze tez kupie takie zwykle hm... tylko zastanawiam sie czy male czy duze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Przyczajenie
|
patricia ja kupiłam największe jakie wtedy było w dziecięcym, bodajże 80 cm to jest i nie narzekam
![]() ![]() rodzynka też zdam dokładną relację wieczorkiem co i jak ![]() publicznie oznajmiam: wczorajsza czekolada była ostatnim słodyczem jakim zjadłam do świąt ![]() Edytowane przez ahlam Czas edycji: 2009-10-28 o 09:20 Powód: xd |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
Ja również chce się do Was dołączyć
![]() W sumie ograniczam się już od miesiąca ale strasznie marnie mi to idzie ![]() Mam niedoczynność tarczycy i wydaje mi się że to mi trochę przeszkadza w tym żeby szybciej waga spadała. Na dzień dzisiejszy ważę 80,6 ;/ ograniczam się jak tylko mogę nie jem słodyczy, nie cukruje wg nie pije normalnej herbaty tylko czerwona 3-4 razy dziennie, do tego piję tylko wodę niegazowaną, jem chleb tylko ziarnisty, i staram się jeść co 3 godziny ale nie zawsze sie udaje przez to że mam w szkole różnie zajęcia;/ jem do godziny 18, no i wieczorami jeżdżę na rowerze w domu ok 30-40 minut, do tego robię 100 brzuszków więcej nie daje rady bo mnie strasznie plecy bolą;/ Myślę że pisanie tutaj mnie zmotywuje jeszcze bardziej ![]() Pozdrawiam, aha i dzisiaj jestem już po śniadaniu (bułka ziarnista z białym serem 0%tłuszczu, cebulką zieloną i pomidorem i oczywiście czerwona herbata)
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
kasicka witaj oczywiscie ze razem razniej
![]() ahlam jak znajde to rowniez kupie najwieksze tylko jak to zabrac ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Przyczajenie
|
witaj kasicka
![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:04 ---------- Poprzedni post napisano o 11:02 ---------- patricia jak to jaak zabrać ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:05 ---------- Poprzedni post napisano o 11:04 ---------- ale jakoś sobie poradzić trzeba było ![]() Edytowane przez ahlam Czas edycji: 2009-10-28 o 10:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
ahlam w takim razie mnie czeka to samo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
No dobrze dziewczyny, to ja zdaję relację
![]() I muszę powiedzieć, że nie jestem z siebie zadowolona... Na ten moment mój bilans kalryczny wynosi 1473 kcal, a przede mną jeszcze powinna być kolacja... Jednak z niej będę musiała zrezygnować na rzecz jakiejś niesłodzonej herbatki... W sumie wypiłam już dwie zielone dzisiaj i jedną czerwoną, a teraz sobie zrobię Liptona truskawkową ![]() ![]()
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
witam wszystkie nowe dziewczynki
![]() u mnie dziś fatalnie . strasznie mało zjadłam, brak czasu ;/ dzisiaj mało zjadłam jutro pewnie zjem dużo i o lipa . ;/
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
rodzynka ja tez nie jestem zadowolona ;/ zjadlam za malo..
kawa z mlekiem jablko duzy jog.nat ogorek jablko ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Przyczajenie
|
ja też nie zadowolona jestem
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Rozeznanie
|
Witam, witam
![]() przyłączę się do Was. Mam na imię Aleksandra, lat 18, zaczynałam z 84 kg, na dzien dzisiejszy jest około 79. Cel - 65 kg do maja.
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Olu witam Cię
![]() Dobrze Ci idzie, więc wspierajmy się wzajemnie ![]() Życzę dalszej wytrwałości ![]() Zdradzisz nam sekret w jaki sposób tyle już schudłaś??? ![]() eMiss ->też się pochwal ![]()
![]() |
#26 |
Rozeznanie
|
Mniej jeść, więcej ruchu, zero słodyczy, no i posiłki w granicach przyzwoitości
![]() ![]() No i regularnie jeść. Nic więcej nie robię ![]() A wspierać oczywiście, że mam Was zamiar i mam nadzieje, że Wy mnie będziecie w dalszym ciągu ![]()
![]() |
![]() |
#27 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
eMisss rewelacyjnie schudlas ale Ci zazdroszcze
![]() ![]() Shar Mea- witaj, ty tez juz ladnie schudlas ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
No fajnie, fajnie
![]() ![]() Ja wróciłam do domku po całym dniu na uczelni i teraz czekam na obiadek - gotowane pałeczki z kurczaka i suróweczka ![]() Postaram się też dzisiaj więcej poruszać ![]() ![]()
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
No ja widzę, że już sama zostałam. Ale to nic. Dzisiaj jakoś tak w miarę, ale tylko w miarę dobrze... Kilka grzeszków wpadło, ale nie chcę wymagać od siebie zbyt wiele... Z ruchem też tak średnio, bo raptem zrobiłam krótką przejażdżkę rowerem. Szybko musiałam wracać do domu, bo się ciemno zrobiło
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:00.