|
Notka |
|
Techniczne dla katalogu kosmetyków Forum techniczne - obszar katalog kosmetyków. Tutaj zajmujemy się obsługą techniczną katalogu kosmetyków: "Kosmetyk Wszech Czasów". |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Do Zło: Krem nawilżający na dzień Nivea Visage- małe zamieszanie
Z tym zgłoszeniem http://www.wizaz.pl/produkty/baza/ce...ails&itemid=11
albo z opiniami (albo i z tym i z tym) na temat kremu jest trochę nie tak. W opisie jest wyrażnie napisane, że chodzi o krem do cery suchej, ale z kolei fotka przedstawia wersję tego kremu do cery normalnej i mieszanej. No i do tego opinie odnoszą się raz do tego kremu do cery suchej raz do tego do cery mieszanej... Można coś z tym zrobić??? Bo moim skromnym zdaniem to nie ma sensu... Chciałam się dowiedzieć czegoś na temat wersji do cery mieszanej i sama nie wiem, które opinie się jej tyczą... Wymyśl coś... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Re: Do Zło: Krem nawilżający na dzień Nivea Visage- małe zamieszanie
podciagam
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Nie ma odzewu...Dziwne... A ja czekam... Nadal myślę, że warto zrobić tu porządek, bo Wizażanki oceniają dwa zupełnie różne kremy ppod szyldem jednego z nich.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
MagJa napisał(a):
> Nie ma odzewu...Dziwne... A ja czekam... Słonko, po pierwsze od kilku dni Zło walczy dzielnie z przeniesieniem i ponownym zaistalowaniem serwerów serwisu, więc na forum zagląda tylko w celu zebrania kolejnych opinii (czyt. kopów ![]() Po drugie, sama piszesz: >Chciałam się dowiedzieć czegoś na temat wersji do cery mieszanej i sama nie wiem, które opinie się jej tyczą... Wymyśl coś... Nie wymagasz chyba od Admina, mężczyzny w końcu, wymyślenia rozwiązania problemu kosmetycznego? ![]() ![]() ![]() Jeśli więc zalezy Ci na rozwikłaniu tego problemu, napisz do wszystkich recenzentek z pytaniem (maile masz w profilu recenzentki), którego kremu używały, a następnie przedstaw Zło listę ocen do utrachania ![]() ![]()
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
No dobra, trochę się zagalopowałam zrzucając całą czarną robotę na Admina :0... Ale już się rehabilituję i rozsyłam maile do Wizażanek
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Maile już porozsyłałam... Trzy z nich wróciły, ale później spróbuję jeszcze raz... Teraz nie pozostaje nic innego, jak czekać na odpowiedzi. Niemniej jednak można by uściślić nazwę tego kremu, co by już nie budzić żadnych wątpliwości, gdyż ta wersja do skóry suchej (a Ania zaznacza w zgłoszeniu, że o tą chodzi) nazywa się dokładniej: Odżywczy krem nawilżający do cery suchej i wrażliwej, zaś druga wersja (jeszcze nie zgłoszona, ale za to przedstawiona na fotce) nosi nazwę: Krem nawilżający na dzień do cery normalnej i mieszanej
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Gość
|
MagJa napisał(a):
> Maile już porozsyłałam... Trzy z nich wróciły, ale później spróbuję jeszcze raz... A usunelas slowo "NIESPAMUJ!" z poczatku ich adresow mailowych? ![]() |
![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
MagJa napisał(a):
> Niemniej jednak można by uściślić nazwę tego kremu, Odżywczy krem nawilżający do cery suchej i wrażliwej, O błędnej fotce i uściśleniu w nazwie zamelduj Madze w wątku o fotkach, wklejając ten link http://www.nivea.pl/subbrandcontents...id=11&psid=203 żeby mogła od razu fotkę zmienić ![]() ![]()
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
zlosliwiec napisał(a):
> MagJa napisał(a): > > Maile już porozsyłałam... Trzy z nich wróciły, ale później spróbuję jeszcze raz... > > A usunelas slowo "NIESPAMUJ!" z poczatku ich adresow mailowych? > > ![]() Usunęłam "NIESPAMUJ", bo bie wysyłałam maili przez outlook'a. A to źle???? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Jak na razie do wycięcia nadają sie te oceny:
http://www.wizaz.pl/produkty/baza/ce...username=AisaS http://www.wizaz.pl/produkty/baza/ce...username=lejka Wyżej wymienione Wizażanki przyznały się bez bicia, że oceniały wersję do skóry normalnej i mieszanej. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
Zmiana nazwy, uściślenie opisu w zgłoszeniu i wymiana foty - załatwione.
Teraz kolej na mokrą robotę - Złosiuuu !!! ![]()
![]() |
#12 |
Gość
|
MagJa napisał(a):
> Jak na razie do wycięcia nadają sie te oceny: > http://www.wizaz.pl/produkty/baza/ce...username=AisaS > http://www.wizaz.pl/produkty/baza/ce...username=lejka > Wyżej wymienione Wizażanki przyznały się bez bicia, że oceniały wersję do skóry normalnej i mieszanej. Załatwione ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Dragonball też się przyznała do popełnionego grzechu, zatem do wycięcia:
http://www.wizaz.pl/produkty/baza/ce...ame=dragonball Maile od: MagdaJ i satiaa nadal wracają do mnie, AgnieszkaS i Honorata milczą, jak na razie. Do GosiaW poszedł mail ponownie i do tej pory nie wrócił. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:41.