|
Notka |
|
Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Pomocy
hej
![]() od dawna śledzę forum ale na odwagę zebrało mi sie dziś ![]() ![]() od dłuższego czasu leżę w łóżku i nie ruszam sie z domu. powód? Maleństwo w moim brzuchu wymaga poświęceń. Co jakis czas muszę wyjść do lekarza czy zrobić zakupy więc dlaczegoby nie iść do fryzjera? ![]() A jak sie tak leży w domu to owszem, niby nie trzeba wyglądac jak gwiazda filmowa, ale szlag z nudów trafia ![]() i tak oto zrodził sie pomysł : MOŻE KTÓRAŚ Z KOLEŻANEK WIZAŻANEK MI DORADZI ![]() Mój fryzjer uznał, że najlepiej będzie wygladała fryzura z grzywką, długie czarne włosy ścięte do równa. Ale one są do ramion a mnie już szlag trfia bo wcale sie nie ukladaja moje cieniutkie kudełki i musze porostować - a wiadomo, to je niszczy. Niby mam czas zapuszczać bo do porodu zostało jakieś 18 tygodni ![]() ![]() ![]() a Wy jak myslicie? Mój frzjer ma rację? przetrwać ten kryzys czy może zrobić jakąś ciekawszą fryzurkę? Mam nadzieję, że coniektóre z Was dotarły do końca mojej długiej wypowiedzi i spróbuja mi pomóc ![]() Pozdrawiamy ![]() Brzusio i ja ![]() P.S. włosy są już czarne za namową fryzjera |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Pomocy
Kilka symulacji
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Mi się w 3 fryzurce i krótkich włoskach najbardziej podobasz.
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
to nie zapuszczać?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Zrób co uważasz za najlepsze mi jednak podobasz się z odsłoniętą buzią. Masz piękny kształt twarzy.
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Moja kuzynka wygląda podobnie (ten sam kolor włosow, podobny kształt twarzy) i ostatnio ścięła włosy tak jak jakiś czas temu było modnie - z przodu do brody, z tyłu krócej. Myślę, że Tobie też byłoby ładnie. A jak nie to może zapuść i lekką trwałą (efekt lekkiego odbicia) albo lokówką. Grzywka może na bok.
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
Bardzo ładna z Ciebie kobieta! masz bardzo świeżą i naturalną urodę.
Poradziłabym Ci dwa style, oba mogły by pasować: Po pierwsze, to zgodnie z naturalną urodą proponowałabym zapuścić włoski i zrobić grzywkę na bok. Włosy utrzymywać w odcieniu brązu, ciemnego brązu. Lub po drugie, pójście w stronę kontrastów i mocnych rysów. A wiec fryzurka mocno wycieniowana lub krótka, asymetria, ostre cięcie. A kolory przy tym też charakterystyczne- czarny, czerwony lub rudy. Nie wiem w którą stronę chciałąbyś pójść? Zrobiłam Ci symulacje w ciemnych włosach.
![]() Zapraszam na bloga: http://eowinymakijaze.blogspot.com/ Edytowane przez 201704240951 Czas edycji: 2009-11-05 o 18:08 Powód: post pod postem |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
kurka, żeby to było takie proste
![]() moje włosy w żaden sposób nie chcą się układac ![]() Zamówilam seboradin, nafte kosmetyczą i jakis wosk wax'a żeby je zregenerować. Kiedyś nosilam się tak jak na zdjęciach poniżej... to była sugerowana grzywka na bok ![]() no i załadowałam tez inne opcje ktore nosiłam na głowie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Na drugim zdjęciu wyglądasz bardzo ładnie, myślę, że mogłabyś wrócić do tych włosow. To tylko moje zdanie, ale wydaje mi się, że lepiej niż na pierwszych zdjęciach. Włosy masz niesforne, może warto kupic coś co wygładza i prostować?
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
bardzo dobrze Ci w ciemnych wlosach, poza tym musze zauwazyc, ze pomiedzy pierwsza serią zdjec a drugą widze katastrofalną różnicę w wyglądzie twoich brwi. sprobuj ich tak mocno nie depilować. o wiele lepiej wygladasz z tymi naturalnymi
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
Jedno na pewno- masz za ciemne włoski do swojej karnacji. Na pewno jest Ci dobrze w ciemniejszych włoskach, ale nie w czarnych. Co do fryzurki to ja bym zapuszczała, małe poświecenie ale może wyjść potem super
![]()
"Niektórzy uważają, że piłka nożna jest kwestią życia i śmierci. Jestem rozczarowany takim podejściem. Zapewniam, że jest czymś znacznie, znacznie ważniejszym." B.Shankly Blue heart forever - CFC ![]() Zapuszczam wloski ![]() o9.11.2013 --> CP 13.01.2014 --- 44,5 cm |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
jak już sie raz tak wypitoli brwi to ciężko nadac im bardziej naturalny kształt
![]() ale dobrze tak poczytac trochę ciekawych rad ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Mi się wydaje że lepiej byłoby Ci w takich karmelowych włosach. Masz jasną cerę i te wydają się być za ciemne. A najładniej Ci z grzywką na bok
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
![]()
w ciemnych włoskach i z grzywką na bok wyglądasz świetnie. Zyczę dużo zdrowia dla Ciebie i maluszka:
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Konto usunięte
|
Świetnie wyglądasz na tym zdjęciu http://www.wizaz.pl/forum/attachment...8&d=1257494921
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
A ja uważam, że ładnie Ci i w długich i w krótkich włosach, ale zdecudowanie nie ten kolor! Za ciemny! Ja widziałabym Cię w jakimś ładnym blondzie lub jasnym brązie. Ten kolor Cie trochę przytłacza.
I na Twoim miejscu nie prostowałabym włosów, tylko zapuściła i wycieniowała, żeby się same kręciły ![]()
-Gdzie są ludzie? - zaczął znowu Mały Książę. - Czuję się trochę osamotniony w pustyni ... -Wśród ludzi jest się także samotnym - rzekła żmija. Antoine de Saint-Exupery "Mały Książę" Najpiękniejszych chwil w zyciu nie zaplanujesz. One przyjdą same. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
cenne rady
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
mnie przypominasz Cameron Diaz , nie wiem moze tylko mnie
![]() ale jakos uklad oczu i wogole, wizazanki przyjrzyjcie sie czy to tylko mi sie tak wydaje?\ jako ze ja mam takie skojarzenie popatrzylabym na zdjecia cameron i jej fryzurek ![]()
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
A mi przypominasz Ilonę Ostrowską (aktorka).
Ładnie by Ci było w takiej fryzurze moim zdaniem:
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
coś takiego juz było
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
[1=6cf34e7e8f39cee75534fdb 852be8187cc381168_600e0a0 280783;15125550]Świetnie wyglądasz na tym zdjęciu http://www.wizaz.pl/forum/attachment...8&d=1257494921[/QUOTE]
Zgadzam się ![]() ![]()
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
kolor zdecydowanie za ciemny... masz dosc delikatna oprawe oczu i ciemny kolor wlosow Cie przytłacza . Ja Cie widze w blondzie albo karmelowym kolorze wlosow
![]()
![]() |
#23 |
Rozeznanie
|
[1=6cf34e7e8f39cee75534fdb 852be8187cc381168_600e0a0 280783;15125550]Świetnie wyglądasz na tym zdjęciu http://www.wizaz.pl/forum/attachment...8&d=1257494921[/QUOTE]
tak tak tak! popieram ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
rety rety
![]() nie ma lekko ![]() ale stało sie, włosy sa czarne i grzywka też jest. Nie wiem jak moglabym uczynić z czarnego kolorku karmelowy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
tak tez uwazam ze masz za delikatna buźke do czarnego koloru, wiec kiedy bd miala mozliwosc zejdz do jasnego brazu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
Znowu potrzebuje pomocy
![]() ubździła mi się taka fryzurka jak w tych linkach: http://ikf.styl.fm/fryzury-krotkie/fryzura241723,2.htm http://ikf.styl.fm/fryzury-krotkie/fryzura477068.htm będzie pasować...? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:41.