|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Kosmetyki, kozaczki, prostownico - karbownica...
Witam Was kobietki
![]() Dziś na wymiankę mam następujące rzeczy: - Truskawkowa pianka do ciała zamiast balsamu firmy Cien (produkowana dla Lidla), bardzo fajnie się wchłania i pozostawia bardzo przyjemny zapach truskaweczek ![]() -Propopl - 0 - Apteczny aerozol propolisowy łagodzący mechaniczne i termiczne uszkodzenia skóry, chroni przed infekcjami bakteryjnymi, zapobiega odleżynom. Idealny na oparzenia, również słoneczne. NOWY (dosłownie kilka dni temu kupiłam go w aptece dla mamy, ale niestety zdążyła kupić już inny preparat i ten został). W aptece farmaceutka zachwalała, że jest bardzo dobry również na odparzenia, otarcia. Kupiłam go za prawie 23 zł - Krem Dove do twarzy z samoopalaczem - NOWY - Płyn micelarny Iwostin Capillin- do twarzy z rozszerzonymi naczynkami, zaczerwienionej i wrażliwej. Oczyszcza skórę, wzmacnia kruche naczynka krwionośne, redukuje zaczerwienienie skóry, delikatnie nawilża. Produkt apteczny, użyty 3 razy. Wymieniam, bo nie odpowiada mi zapach kosmetyku. - Mleczko do zmywania makijażu Olay total effects 7x - użyte 3 razy. Wymieniam ponieważ zaczęłam używać chusteczek nawilżonych. - Skórzane zimowe kozaczki w rozmiarze zaniżonego 41 (długość wkładki 26,5 cm). Kozaczki były ubrane zaledwie kilka razy. Kozaki wykonane w całości ze skóry typu zamsz w kolorze czarnym, od środka ocieplone futerkiem. Wymiary: - Długość wkładki wewnetrznej: 26 cm - Obwód w kostce (mierzony na zewnątrz): 27 cm - Obwód na górze (mierzony na zewnątrz) na dość grubym ozdobnym futerku: 43 cm, wewnątrz ok 38 cm. - Wysokość kozaczka wraz z podeszwą: 40 cm Szukam srebra: pierścionków w rozmiarze 19 lub ciutkę większym, łańcuszków, wisiorków, bransoletek i innych. Nie proponujcie mi kolczyków, bo ich nie noszę ![]()
Jem mniej, bramy raju są wąskie ![]() Edytowane przez Tereskaa Czas edycji: 2009-11-13 o 08:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kosmetyki, kozaczki, prostownico - karbownica...
- Prostownico - karbownica firmy Rowenta. Prostownica ma nawilżacz, który podczas prostowania/karbowania nawilża włoski. Użyta była może ze 2 razy, jest w stanie idealnym, z wymiennymi nakładkami do prostowania i karbowania. Do prostownicy mam oryginalny kartonik i papiery
![]() Funkcje: -prostowanie włosów -karbowanie włosów -wytwarzanie pary Dane techniczne: Moc 30 W 120-240 V 50/60 Hz - 2 wymienne płytki (do prostowania i do karbowania/falowania włosów), -płytki są ze specjalnego, szybko nagrzewającego się aluminium,specjalnie gładko zakończone krawędzie płytek dają lepszy efekt stylizacji, -rozmiar płytki grzejnej(cm): 4X9, - zimna obudowa, - temperatura nagrzewania do 210stopni, -czas nagrzewania 3-4 minuty, -zdejmowany grzebień ułatwiający uzyskanie pożądanego efektu, -zbiorniczek na wodę,dzięki jego zastosowaniu zapobiegamy przesuszaniu się włosów podczas prostowania, -ergonomiczna obudowa zapewnia wysoki komfort pracy, -gumowa rączka antypoślizgowa, -uchwyt do podwieszania, -kabel o długości 1,8 m, jest on zamontowany do korpusu urządzenia na specjalnym elastycznym łączu, - dioda kontrolna informująca o stanie pracy. A na co wymienię? Może jedwab do włosków, może na coś innego ![]() ![]() Oczywiście do prostownicy mam gwarancję (już po terminie), a także paragon z kwotą 123 zł Zdjątka prostownicy nie są mojego autorstwa, zapożyczone z innego serwisu, ale urządzenie wygląda identycznie
Jem mniej, bramy raju są wąskie ![]() Edytowane przez Tereskaa Czas edycji: 2009-11-12 o 17:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
DobraRada-NieGłaszczGada.
Przekupka: 258 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
![]() Coś u mnie za piankę i mleczko? ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Może coś u mnie za jedną truskawkową piankę?
![]()
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
niestety nic nie znalazłam
![]() ---------- Dopisano o 18:47 ---------- Poprzedni post napisano o 18:39 ---------- Preferuję raczej większe wymianki ![]()
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Truskawkowa pianka do ciała zamiast balsamu firmy Cien (produkowana dla Lidla), bardzo fajnie się wchłania i pozostawia bardzo przyjemny zapach truskaweczek - 2 sztuki - NOWE
Płyn micelarny Iwostin Capillin Skórzane zimowe kozaczki w rozmiarze zaniżonego 41 MOZE COS U MNIE?
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
znajdziesz coś u mnie za:
- Truskawkowa pianka do ciała zamiast balsamu firmy Cien (produkowana dla Lidla), bardzo fajnie się wchłania i pozostawia bardzo przyjemny zapach truskaweczek ![]() -Propopl - 0 - Apteczny aerozol propolisowy łagodzący mechaniczne i termiczne uszkodzenia skóry, chroni przed infekcjami bakteryjnymi, zapobiega odleżynom. Idealny na oparzenia, również słoneczne. NOWY (dosłownie kilka dni temu kupiłam go w aptece dla mamy, ale niestety zdążyła kupić już inny preparat i ten został). W aptece farmaceutka zachwalała, że jest bardzo dobry również na odparzenia, otarcia. Kupiłam go za prawie 23 zł - Krem Dove do twarzy z samoopalaczem - NOWY ???
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
nic nie znalazłam
![]()
![]() |
#13 |
after hours
|
- Płyn micelarny Iwostin Capillin- do twarzy z rozszerzonymi naczynkami, zaczerwienionej i wrażliwej. Oczyszcza skórę, wzmacnia kruche naczynka krwionośne, redukuje zaczerwienienie skóry, delikatnie nawilża. Produkt apteczny, użyty 3 razy. Wymieniam, bo nie odpowiada mi zapach kosmetyku.
coś u mnie?
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic nie znalazłam
![]()
![]() |
#18 |
Rozeznanie
|
cos u mnie za
- Płyn micelarny Iwostin Capillin- do twarzy z rozszerzonymi naczynkami, zaczerwienionej i wrażliwej. Oczyszcza skórę, wzmacnia kruche naczynka krwionośne, redukuje zaczerwienienie skóry, delikatnie nawilża. Produkt apteczny, użyty 3 razy. Wymieniam, bo nie odpowiada mi zapach kosmetyku. - Mleczko do zmywania makijażu Olay total effects 7x - użyte 3 razy. Wymieniam ponieważ zaczęłam używać chusteczek nawilżonych. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Nic nie wypatrzyłam ,pzdr
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:49.