![]() |
#1 |
Zakorzenienie
Przekupka: 25 pkt / 100% pozyt.
|
Piękne ubrania. Różne rozmiary :) Wejdź :)NIEAKTUALNE!!! Witam ![]() Mam do wymianki kilka ubrań. Są w idealnym lub bardzo dobrym stanie. Jeśli jest inaczej to jest to ujęte. Zazwyczaj są to rzeczy, które są mi albo za duże albo za małe. Wymieniam się tylko na rzeczy w bardzo dobrym stanie, nie interesują mnie rzeczy sprzed 10 lat. Wymiary napiszę dla zainteresowanych. Pierwsza wysyła osoba, która ma mniej przekupek. Piorę rzeczy przed wysłaniem i oczekuję tego samego. Rzeczy nie są wyprasowane. Mam dużo rzeczy, więc nie wymieniam się na siłę. Coś musi mnie bardzo zainteresować ![]() ![]() Moja wishlista: - bermudy (brązowe lub czarne) rozmiar S-M, 36-38 - krótkie czarne materiałowe spodenki S-M, 36-38 - tuniki rozmiar S-M, 36-38 - torebki rozmiaru XXL - dżinsy rozmiar 28 - książki (szczegóły na wątku książkowym) ![]() Dokładki na czerwono ![]()
Edytowane przez Magnifica Czas edycji: 2010-10-27 o 21:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ubrania. Różne rozmiary :) Wejdź :)
Spodnie 1) Piękne czarne spodnie. Bardzo elganckie. Niestety dla mnie za duże.Jest rozmiar 42. Miałam je na sobie tylko jeden raz. Firma: C&A Dokładka: 1) Dzinsy z H&M Stan dobry, miałam na sobie kilka razy. na metce jest rozmiar 30, jednak na moje oko są troszkę wieksze. Jeszcze nie wiem, czy chce oddać, ale można kusić ![]()
Edytowane przez Magnifica Czas edycji: 2010-10-09 o 11:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
2) Pokrowiec na Samsunga SGH-E250
Pokrowiec jest nowy Kupiłam na swojego samsunga j700, niestety nie pasuje ![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Bluzeczki i koszule 1) Bardzo ładna elegancka rózowa koszula. Na metce jest rozmiar 18, czyli europejski 46. Jednak wypada mniejsza! Jest w stanie dobrym. Zainteresowanym wyślę dodtakowe zdjęcia i opisy ![]() 2) Bardzo ładna tuniko-bluzka z rekawem 3/4 z C&A Jest dość długa, tak ok. do pół uda ![]() Wyglada jakby była dwuczęsciowa. Bardzo ładnie podkreśla biust ![]() Schudłam i jest juz na mnie za duża, ale ciężko mi się z nią rozstać. Jest to rozmiar 38-40, ale jest rościągliwa, więc i na 42 i 44 będzie dobra. Troszeczkę jakby chciała się mechacić, ale przy noszeniu nic nie widać, trzeba sie temu naprawdę z bliska przyjrzec. Polecam ![]()
Edytowane przez Magnifica Czas edycji: 2010-10-16 o 11:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
4) Kurtka dżinsowa
W bardzo dobrym stanie. Ubrana tylko kilka razy. Na metce jest XXL, ale na moje oko cos koło rozmiaru 36, małe 38. Ja noszę 38, a jest mi troszkę wąska. Dla zainteresowanych podam wymiary.
Edytowane przez Magnifica Czas edycji: 2010-10-17 o 07:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Kosmetyki ![]() 1) Maseczka do rąk z Avonu. Jest jej ponad 3/4. 2) Żel do mycia twarzy Johnson's 3w1 Jest ok. 3/4 Ma bardzo ładny zapach ![]() 3) Lip&Cheek bubble Oriflame Stan jak na zdjęciu 4) Próbka preparatu do stosowania na zapalne zmiany skórne skóry tłsutej i ze skłonnością do tradziku. La Roche-Posay (na inną próbkę przy większej wymiance) DOKŁADKA! 5) Krem przeciwsłoneczny la roche posay anthelios xl 50+ Użyty kilka razy. Jest ok. 90% Ma datę ważności do grudnia 2010. Nie będę wybredna ![]() 6) Krem z kwasem migdałowym AHA + PHA Bandi Użyty kilka razy (wspólnie z La Roche Posay). Zostało ok. 90% DOKŁADKA 2! 7) Żel antycellulitowy Garnier z masażerem Jest go ok. 50% (ciężko wyczuć, ile go jest dokładnie) Masażer (gumowa nakładka widoczna na zdjęciu) nie był nigdy używany.
Edytowane przez Magnifica Czas edycji: 2010-10-16 o 12:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Torebki 1) Bardzo ładna zielona torebka ![]() Nie miałam jej ani razu. Leżała w szafie ponad rok stad się zrobiły takie dwa peknięcia jak widać na zdjęciu. W środku stan idealny. 2) Zimowa puchowa torebka
![]() Z zewnątrz wełaniana, w środku normalny materiał. Stan idealny ![]() ![]()
Edytowane przez Magnifica Czas edycji: 2009-12-06 o 10:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Sukienki 1) Brązowa sukienka. Jest lekko świecąca, a raczej odbijająca światło. Na metce jest L, ale to raczej mniejsze M. N dole lekko sie pruje, ale wystraczy przejechac raz maszyną i będzie dobrze. Jej stan oceniam na db-. 2) Jeansowa spódniczka ![]() Spódniczka jest przed kolano. Jest dla mnie za duża (efekt zrzuconych kilogramów). Nie ma rozmiaru. na moje oko jest to 40-42. Dla zainteresowanych mogę podać dokładniejsze wymiary i więcej zdjęć. DOKŁADKA! 3) Jeansowa spódniczka ![]() Stan idealny ![]() ![]() Na metce jest rozmiar M 38-40, jednak jest większa. Raczej na 40-42, a nawet 44. Ja nosze 38 i jest mi zdecydowanie za duża. Za coś fajnego.
Edytowane przez Magnifica Czas edycji: 2010-10-16 o 12:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
Coś u mnie za spodnie?
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
coś za spodnie?
---------- Dopisano o 18:28 ---------- Poprzedni post napisano o 16:48 ---------- w wewnątrz była w kieszonce dzióra niewielka na szwie,zaszyta.Poza tym w stanie bdb.
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
niestety nic nie znalazłam.
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
tak, okulary lekko przyciemniane. Co do szkieł, pewnie jest jakiś sposób na odkręcenie ich nigdy nie próbowałam.
I read the news today oh boy, about a lucky man who made the grade. za darmo! bardzo proszę o odpisywanie w moim wątku. Edytowane przez cakes Czas edycji: 2009-11-22 o 07:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
nic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
nic nie widzę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
nic...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
niestety nic
![]()
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
niestety nic.
![]() |
#22 |
Wtajemniczenie
|
cos u mnie za 2) Żel do mycia twarzy Johnson's 3w1
Jest ok. 3/4 Ma bardzo ładny zapach ![]() 3) Lip&Cheek bubble Oriflame Stan jak na zdjęciu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
niestety nic
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję, ale nic nie wypatrzyłam na obecną chwilę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
niestety nic... masz za mały wybór
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Rozeznanie
Przekupka: 11 pkt / 100% pozyt.
|
coś u mnie za zieloną torebkę ? posiadam też kosmetyki firmy Avon po za wątkiem jakbyś nic nie upatrzyła, zależy mi bardzo
![]()
"Znalazłam szczęście, mocno otuliłam i ogrzałam serduszkiem..." ![]() ![]() ![]() wymiana ciuszków : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=396723 wymiana książek : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=379247 Poszukuję wszelkich przewodników i książki do anatomii. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:41.