|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
to i owo :)
niestety bardzo mi przykro ale nie mam żadnych Diorów i Chanel
![]() zdjęcie nr 1 - dośc ciemny puder z Avonu błyszczyk Biotherm perfumy niefirmowe spray - opalający do średniej karnacji z Avonu końcówka toniku Clearskin Avon dezodoranty FA tonik nagietkowy Ziaja fluid prostujący Joanna truskawkowy krem do stóp Oriflame podkład matujący o zapachu arbuza DAX żel do włosów supermocny Nivea nowiutkie szczoteczka+pasta colgate zdjęcie nr 2 - balsam brązujący Cztery Pory Roku czarna kredka z YR zdjęcie 3 - serum, krem do twarzy i krem pod oczy La Vigne - BYŁY DROGIE!- http://www.worldshop.eu/worldshop/pr...732/detail.jsf http://www.worldshop.eu/worldshop/pr...1D761585.app01 poza watkiem mam jeszcze małe bazy Magix z Avonu ![]()
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: to i owo :)
hej znajdziesz cos u mnie za:
dośc ciemny puder z Avonu to sypki puder? jaki odcien? błyszczyk Biotherm podkład matujący o zapachu arbuza DAX jakie jest zuzycie tych kosmetyków?
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Znajdziesz coś u mnie za:
truskawkowy krem do stóp Oriflame żel do włosów supermocny Nivea ? ![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
a mozesz odpowiedziec jakie jest zuzycie i nt. pudru czy to syp[ki i jaki odcien i nazwa dokładna?
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
niestety musze zrezygnować bo to nie mój odcień a na nim głównie mi zależało chyba że masz coś poza wątkiem jeszcze albo planujesz dokładki?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:31.