![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() Ostatni wątek! Szybko się pozbędę-kosmetyczka,zapachy,etc.zamykam wątek!
Nieaktualne Edytowane przez Violette_24 Czas edycji: 2010-03-17 o 11:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ostatni wątek! Szybko się pozbędę-kosmetyczka,zapachy,etc.
perfumy męskie-oryginalne, zużycie na foto-tylko za inne męskie zapachy, proszę nie proponować niczego innego
kolejno: Kenzo edt lacoste ph chanel allure homme sport ck euphoria men możliwa odlewka zapachu dior homme sport-za coś super a takze GA diamonds j.w. Edytowane przez Violette_24 Czas edycji: 2010-02-16 o 12:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
KSIĄŻKI:
Podręcznik do łaciny O. Jurewicz-bardzo gruba rzecz;-) używany, stan db, popisana ołówkiem Życie Pi Y. Martel-nieudany prezent, nie ma pierwszej strony, tej przed tytułową bo tam była dedykacja... Poradnik opiekuna KOT, świetna książka, okładka przybrudzona |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Książki kucharskie:
Książki zaznaczone * oddam tylko za cos super bo są jak nowe, kazda kosztowałą ponad 100 zł no i proszę wziąć pod uwagę, jaki koszt wysyłki będę musiała pokryc gdyz ksiazki mają po 300-400 stron ( no i nie musze ich oddwac;-)) 3.KSIĄŻKA KUCHARSKA digest reagest "CZTERY PORY ROKU"-GRUBA, WIELKA W TWARDEJ OPRAWIE, STAN BDB, KOLOROWE ILUSTRACJE, PIĘKNA!* 4.Ksiązka Digest reagest "co pomaga a co szkodzi"* 5.ksiazka digest reagest 'co nam szkodzi a co nie'* Edytowane przez Violette_24 Czas edycji: 2010-02-04 o 13:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Książki
Edytowane przez Violette_24 Czas edycji: 2010-02-14 o 21:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Dokładki-jeśli takowe będą
Edytowane przez Violette_24 Czas edycji: 2010-02-14 o 21:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
DOKŁADKA
puder sypki joko virtual, naturalny odcień, miły zapach, matuje, nie zapycha, fajny naturalny efekt, napis troche stary, zostało ok 1/3 opakowania, ponad łyzka stołowa celine dion les notes spray krem matująco-nawilzający plante systeme essentiel, wazny do 05.2010, otwarty w lutym tego roku, własciwie przechowywany, higieniczny dozownik, uzyty kilka razy, ubytek minimalny,krem jest bardzo wydajny, jedna porcja wystarczy na całą buzię-bardzo dobry krem ale nie zdaze zuzyc, to lekka emulsja, szybko sie wchłania, nie zapycha, nawilza, KWC-http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...-mieszanej.htm peeling morelowy Yves Rocher, uzyty raz, dla mnie za delikatny NOWA SZMINKA BOURJOIS DOCTEUR GLAMOUR 12 BRUN O P'TITS SOINS, sprawdzony kolor na dłoni, kupiona w perfumerii, odcien taki lekki brązo-beżyk, wydawał mi sie bardziej cielisty ale odcien do nie nie pasuje;( zel do mycia dla skóry trądzikowej, tłustej Pharmaceris, nowiutki-chętnie na inny do mycia twarzy portfelik NICI, wewnatrz stan idealny, zewnatrz futerko jest juz płaskawe i lekko przybrudzone, mysle ze wanish sobie z tym poradzi odlewka 50 ml szklany słoik (lub całość) maści na żylaki i siniaki-ziołowa, doskonała, siniaki wchłaniają sie juz po 1 nocy, mega wydajna, nie zuzyje całego opakowania NOWY W FOLII KREM NA PIERWSZE ZMARSZCZKI NA DZIEŃ INOSITOL YVES ROCHER-zamienię na inny krem na pierwsze zmarszczki na noc,jakis apteczny albo olay, chętnie nowy, to mój zapas wiec wymienie tylko i wyłącznie na inny krem Edytowane przez Violette_24 Czas edycji: 2010-03-15 o 16:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
cos za
CHUSTECZKA SAMOOPALAJĄCA SYPKI ROZSWIETLACZ J.A.N.E. SUPER NA POLICZKI ORAZ JAKO CIEŃ CIEŃ BIAŁY PERŁOWY BŁYSZCZĄCY hELENA rUBINSTEIN, ZUZYCIE NA FOTO, NIE ZNAM DATY SZMINKA ESTEE LAUDER RÓZOWA Z DROBINKAMI PURE COLOR LONG LASTING 116 CANDY DA7, NOWA KOLOR SPRAWDZONY TYLKO NA RĘCE RÓŻOWA KOSMETYCZKA ESTEE LAUDER NOWA, ORYGINALNA |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie?
KREM DO CIAŁA PERFUMOWANY ORIFLAME DIVINE, MAZNIETY RAZ -GG WHITE ORIFLAME -MINIATURKA dkNY -MINIATURKA ANGELA TM -EMBRANCE HER ORIFLAME 20 ML -MOSCHINO FUNNY 5-10 ML
![]() |
#10 |
Konto usunięte
|
cos za:
-ODŻYWKA DO WŁOSÓW W SPRAY'U HAIR X ORIFLAME Z FILTRAMI -MINI ZEL DO MUCIA CIAŁA yr MALINA -RÓŻOWA KOSMETYCZKA ESTEE LAUDER NOWA, ORYGINALNA -ODLEWKA PRADA MILANO -ODLEWKA GREEN TEA -MINIATURKA ANGEL |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz coś za rajstopy w sprayu?
interesuja mnie tez damskie zapachy. jeżeli nic nie znajdziesz naopisz co musiałabym znależć zeby Cie skusić ![]()
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
-CIEŃ ZŁOTY SYPKI LANCOME-POŁOWA, NIE ZNAM DATY
-DEMETER CREME BRULEE 13/15 ML Coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za któreś z:
KREM DO CIAŁA PERFUMOWANY ORIFLAME DIVINE, MAZNIETY RAZ -DEMETER CREME BRULEE 13/15 ML -MINIATURKA dkNY
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
-MINIATURKA ANGELA TM
-DEMETER MULLED CIDER 5 ML -DEMETER BABY POWDER 3 ML może coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
![]()
coś u mnie za książkę kucharską ???
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
coś u mnie za -ODŻYWKA DO BRWI I RZĘS PIERRE RENE
-NOWY FLAMASTER DO KRESEK ORIFLAME-BRĄZOWY, TESTOWANY NA RĘCE?? Odpisz proszę u mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
witaj
![]() NOWE MASŁO DO CIAŁA O ZAPACHU GREFPFRUTA-MAŻNIĘTE RAZ TROSZKĘ WIDAC NA FOTO ODŻYWKA DO WŁOSÓW W SPRAY'U HAIR X ORIFLAME Z FILTRAMI
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
-MINI ZEL DO MYCIA CIAŁA yr MALINA
PERFUMY: -MGIEŁKI DO CIAŁA OGÓREK I MELON ORAZ JABŁUSZKO -PRET A PORTER -GG WHITE ORIFLAME -DEMETER CREME BRULEE 13/15 ML -MINIATURKA dkNY -MINIATURKA ANGELA TM i odlewki Znajdziesz coś u mnie? ![]()
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny juz do Was zaglądam i zaraz odpiszę
![]() Jeśli nie odpisałam którejś z Was, znaczy to, że nic nie znalazłam dla siebie ---------- Dopisano o 23:21 ---------- Poprzedni post napisano o 23:17 ---------- CoffeeWithMilk podoba mi sie 3.) Podkład mineralny Rimmel- Lasting Finish- 16 HOUR, kolor 400-natural beige. NOWY, nie używany. ---------- Dopisano o 23:28 ---------- Poprzedni post napisano o 23:21 ---------- olla83- podoba mi sie baby doll i YR green summer-za to dołoze jeszcze męża;p nadeo: moge prosic fotki? Etui na pędzle z materiału skóropodobnego, 12 miejsc na pędzle, w dobrym stanie. Clinique, High Impact Mascara - nowy, nieotwierany. Kolor 01 Black, 4 ml anusiuniaa-za zapachy szukam raczej zapachów-neonatura cocoon YR, baby doll YSL a także niszowce, kadzidła, skusi mnie tez jakis dobry tonik do twarzy dla cery tłustej z tendencja do wyprysków albo cos z mojej listy kucyk ponny-spodobał mi sie tylko perfum Gucci luskap-
Edytowane przez Violette_24 Czas edycji: 2009-12-05 o 22:49 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
-LAKIER Z DROBINKAMI DELIKATNY POWIE FIOLETU SALLY HANSEN coś u mnie?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
raczej nic, pozdrawiamn |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Lady of Harley-Davidson
|
przede wszystkim zalezy mi na dkny, zaciekawil mnie tez bardzo ten cukier do ust revlona
![]() ![]() edit: ano, juicy tuba tez bym przygarnela ![]()
Edytowane przez Agniesia666 Czas edycji: 2009-12-06 o 15:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Rozeznanie
|
a pasowałaby Ci wymianka :
-MINIATURKA dkNY -MINIATURKA ANGELA TM -DEMETER RAIN 3 ML -DEMETER MULLED CIDER 5 ML -DEMETER BABY POWDER 3 ML jakie jest zużycie miniaturek? oddałabym za to Green Summer YR 70/75 ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
a po dokładce znalazłabyś coś teraz za rajstopy sally hansen?
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Hej! Zależy mi szczególnie na miniaturze Angela, oprócz Divine i GG.
Ja niestety też nie mam atomków, może popytam w drogeriach. A korektory są dość drogie nawet w promocji, więc krem i połówka giordani + odleweczka embrance i funny to troszkę za mało. Jeszcze się odezwę jak odp mi wizażanka o korektorze ![]()
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
i jak z turkusem?
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Noo podoba mi się robot kuchenny Kasia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zadomowienie
|
Podobaja mi sie błyszczyki te bezowe i brazowe i biały cien do powiek,lakier i -CIEŃ ZŁOTY SYPKI LANCOME-POŁOWA, NIE ZNAM DATY
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
aj...a Angel na pewno oryginalny [jakie źródło]? Ew. jeszcze Rain mógłby być...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:42.