|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Plaszcz, spódnice 40- 44
Dziewuszki, chętnie sie za to wymienie:
(za niedługo cos dołoze) 1. Plaszcz AMISU rozm 42 (wg mnie to takie 42- 44) nosiłam go kilka razy, ma jeden minus: na pasku ostatnia dziurka nie ma tego metalowego koleczka... wymiary: szer w ramionach: 48 cm szer pod pachami: 51 cm dł. rękawa: 66 cm dł całkowita: 92 cm 2.Spódnica Cotton Club rozm 42 wymiary: dł całkowita: 82 cm szer w pasie: 42 cm szer w biodrach 53 cm szer na dole: 58 cm mierzona bez rozciągania, a rozciąga sie do 7 cm!!!! 3.różowa sztruksowa spódnica do kolana, rozm 44
![]() ![]() FoodSenses INSTA #foodphotography #fitfood Edytowane przez roux666 Czas edycji: 2009-12-06 o 11:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Dot.: Plaszcz, spódnice 40- 44
1. Plaszcz AMISU rozm 42 (wg mnie to takie 42- 44) nosiłam go kilka razy, ma jeden minus: na pasku ostatnia dziurka nie ma tego metalowego koleczka...
2.Spódnica Cotton Club rozm 42 coś u mnie?
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
1. Plaszcz AMISU rozm 42 (wg mnie to takie 42- 44) nosiłam go kilka razy, ma jeden minus: na pasku ostatnia dziurka nie ma tego metalowego koleczka...
2.Spódnica Cotton Club rozm 42 poprosze o wymiarki oraz moze znajdziesz cos w moich watkach w zamian?
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
DODAJĘ:
4. Czerwone zamszowe baleriny, rozm 41, dł wkładki 26,5 cm 5. Sztruksowa marynarka, roz m42
![]() |
#12 |
Konto usunięte
|
cos za balerinki moze znajdziesz umnie?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:49.