|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
BUCIKOWO ! -> nowe półbuciki SKÓRZANE! + kolorowe balerinki :zolte, czerwone i inne
Witam na moim wątku wymiankowym z bucikami
![]() mój wątek wymiankowy z ciuszkami i torebkami : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=385106 serdecznie zapraszam do wymiany ![]() Bucikami wymienię sie za ciuszki lub inne buciki. ![]() Moje buciki : 1. zółciutkie balerinkopodobne buciki, wyscielone skórą. r. 39 Stan dobry, dł wkladki 25.50cm 2.Czerwone balerinki z odkrytym palcem ![]() 3.NOWE, w calosci ze skóry (pomijajac podeszwę) na kaczuszcze. dl wkladki - 26cm , rozm. 40 - ZA COS SUPER.. 4. uzywane lecz w stanie bardzo dobrym półbuciki także w calosci ze skorki (skóra! a nie skoropodobne),bardzo wygodne, takie same jak pistacjowe tylko w kolorze czarno-białym ![]() dł wkladki 26cm, roz. 40 ZAPRASZAM DO WYMIANY ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: BUCIKOWO ! -> nowe półbuciki SKÓRZANE! + kolorowe balerinki :zolte, czerwone i
miejsce na dokładke
---------- Dopisano o 18:18 ---------- Poprzedni post napisano o 18:17 ---------- miejsce na dokladke ---------- Dopisano o 18:18 ---------- Poprzedni post napisano o 18:18 ---------- miejsce na dokladke ---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:18 ---------- miejsce na dokladke ---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:19 ---------- wdwdww ---------- Dopisano o 19:00 ---------- Poprzedni post napisano o 18:19 ---------- zapraszam do wymiany ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Dot.: BUCIKOWO ! -> nowe półbuciki SKÓRZANE! + kolorowe balerinki :zolte, czerwone i
coś u mnie za czerwone i/lub żółciutkie buciki
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:46.