|
Notka |
|
Techniczne forum Forum techniczne - obszar całe forum. Tutaj można zgłaszać uwagi techniczne, problemy dotyczące całego forum, problemy z hasłem i dostępem i inne… |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Podforum wspólne zakupy perfumeryjne, a wyszukiwarka.
Pragnę zwrócić uwagę na problem dotyczący działu PERFUMY. Wpisując jakikolwiek zapach w wyszukiwarkę na 5 wyświetlonych stron 4 zawierają posty z podforum "wspólne zakupy perfumeryjne". Nie zawiera on żadnych treści merytorycznych - a jedynie zgłoszenia chęci zakupu przez Wizażanki. Podforum jest nowe, więc wraz z jego rozrostem niebawem w ogóle przestaną się wyświetlać w wyszukiwarce merytoryczne wątki.
Tym sposobem nie można odszukać informacji z działu perfumy - w efekcie zamiast pisać w starych wątkach nowi forumowicze zakładają ciągle nowe i robi się bałagan. Dzisiaj chciałam odszukać wątek sprzed dwóch miesięcy i w wyszukiwarce wyświetliły mi się praktycznie same posty z podforum "wspólne zakupy perfumeryjne". Czy istnieje zatem możliwość wyłączenia z wyszukiwarki podforum "wspólne zakupy perfumeryjne"? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Dot.: Podforum wspólne zakupy perfumeryjne, a wyszukiwarka.
Tylko przez wyszukiwanie zaawansowane forum
![]() Jedyne rozwiązanie to utworzyć kategorię "Wspólne zakupy" i przenieść tam wszystkie fora zakupowe. Wtedy wspólnozakupowe posty nie wejdą do wyszukiwania postów merytorycznych. Porozmawiam z Agą i dam znać co z tym fantem zrobimy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:23.