|
|||||||
| Notka |
|
| Techniczne forum Forum techniczne - obszar całe forum. Tutaj można zgłaszać uwagi techniczne, problemy dotyczące całego forum, problemy z hasłem i dostępem i inne… |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
dwie nowe,drażniące recenzentki
ja wiem,zaraz powiecie ze sie czepiam ale szczerze powiedziawszy draznia mnie 2 osoby buszujace po KWC
jedna z nich to jest jabas,ktora do tej pory ocenila tylko kosmetyki oriflamu,z reguly wysoko http://www.wizaz.pl/produkty/baza/ce...username=jabas druga to jest blondwamp-i tu po prostu dostaje drgawek. data rejestracji-2004-01-05 20:37 http://www.wizaz.pl/w-agora/profile....user=blondwamp ocenionych kosmetykow 115. i tylko avon (62 kosmetyki),oriflame, juz pomijam ze ta osoba nigdy nie wpisuje od kiedy uzywa danego kosmetyku ale przy czyms takim odczuwam mocna chce ograniczenie ilosci ocenianych kosmetykow-zalozmy do 50 tygodniowo ![]() zastanawiam sie czy normalny czlowiek jest w stanie ocenic w ciagu jednego dnia niemal 30 kosmetykow czy tylko ja mam takie dziwne odczucia?(inna jestem,mam kompleksy ze dziennie oceniam srednio 1 kosmetyk,a dzis az 5...
nie bo tu nie ma nieba jest prześwit między wieżowcami a serce to nie serce to tylko kawał mięsa a życie jakie życie poprzerywana linia na dłoniach a bóg nie ma boga są tylko krzyże przy drogach Własną głupotę ludzie zwykli nazywać doświadczniem
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Re: dwie nowe,drażniące recenzentki
30 mnie zabilo |
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
może sie dziewczynom poprostu nudzi
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
przepraszam,sprawdzilam-stan na dzien dzisiejszy to rowno 45 komsetyko firmy avon,do godz 22.28. ma jeszcze 1.5 h czyli moze ocenic ze 20 kosmetykow jeszcze
nie bo tu nie ma nieba jest prześwit między wieżowcami a serce to nie serce to tylko kawał mięsa a życie jakie życie poprzerywana linia na dłoniach a bóg nie ma boga są tylko krzyże przy drogach Własną głupotę ludzie zwykli nazywać doświadczniem
|
|
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
Nie należy popadać w przesadę, owszem, ale przecież można oceniać też kosmetyki, które się zna od dawna lub używało się ich kiedyś.
Aczkolwiek liczba jest imponująca |
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
shantia napisał(a):
> Nie należy popadać w przesadę, owszem, ale przecież można oceniać też kosmetyki, które się zna od dawna lub używało się ich kiedyś. Tez tak mysle. Dziewczyna niedawno odkryla wizaz a teraz przeszukuje szafki i ocenia Ja bym sie nie "czepiala" Oceny przynajmniej są pełne- zawiera w nich sporo informacji. A pamietacie jak byl konkurs na 50 tys. recenzje? Tez wiekszosc dziewczyn rzucila sie do oceniania i pododawala sporo "zaleglych" recenzji. Nikt nie mial do nich pretensji. Moze dlatego ze mialy staz na wizazu? Dajmy szanse tez nowym recenzentkom. Jesli podają wiecej informacji niz: "ladnie pachnie, fajne opakowanie i dobrze sie tym smaruje" to moim zdaniem mozna im zaufać. Nie wiem jak wy, ale ja cenie kazda recenzje ktora zawiera sporo informacji... I nie ma dla mnie najmniejszego znaczenia jaki staz na wizazu ma dana recenzentka, czy jaka firma kroluje w jej kosmetyczce. Nie dajmy sie zwariować.
|
|
#7 |
|
Gość
|
Re: opinia admina
O ile user 'jabas' faktycznie nieco przegina z różowymi Oriflokularami, to blondwampa muszę wziąć w obronę. Oceny są zróżnicowane, niekoniecznie pochwalne.
Natomiast drażnienie, chciałbym zauważyć, na tych stronach aż nazbyt często ma do czynienia z fazą księżyca |
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
zlosliwiec napisał(a):
> > Natomiast drażnienie, chciałbym zauważyć, na tych stronach aż nazbyt często ma do czynienia z fazą księżyca > >
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
oki, ja tylko chcialam zwrocic uwage na te wizazanki,choc nie przecze ze mnie nieco rozdraznilo-ocenic 55 kosmetykow jednego dnia,jednej firmy...hm...
ktos tu ma ferie zimowe ale z grugiej strony-jak ma slicznie posegregowany profil-oceniala po kolei ja pewnie nawet bym jej nie zauwazyla gdyby nie to 80 kosmetykow avonu,ktorych z regoly przegladam(bylo sie ta konsutlantka dobra dobra,juz nie marudze,sama sie wezme do oceniania.wlasnie odkrylam ze kategoria wlosy u mnie jest nietknieta az dziw bo ile ja juz w szyciu szamponow uzywalam
|
|
|
|
|
#10 |
|
Gość
|
awia napisał(a):
> oki, ja tylko chcialam zwrocic uwage na te wizazanki,choc nie przecze ze mnie nieco rozdraznilo-ocenic 55 kosmetykow jednego dnia,jednej firmy...hm... > ktos tu ma ferie zimowe Eeee tam. 55? To i tak dalekie od rekordu. Nicka przemilczę, ale jeden dzień (a raczej doba) miał wystarczająco dużo godzin dla 120 recenzji... 55 to jeszcze mikry wynik |
|
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
wlasnie zaczelam sie zastanawiac co zrobi kolezanka wamp blond czy jakos tak :P gdy jej sie kosmetyki avon skoncza
wszakze w katalogu jest ich tylko 480.... za tydzien nie bedzie miala co oceniac moze zacznie masowo zglaszac nowe ? ![]() (wiem wiem,zlosliwa jestem.ale za to moj nick na to nie wskazuje :p )
|
|
|
|
|
#12 |
|
BAN stały
|
rozsmieszyłyscie mnie dziewczyny
ja byłam chora i w ramach nudy pooceniałam sobie kosmetyki, a zeby zachowac jakis porządek, oceniałam po kolei firmami Ale widac, ze to wam się nudzi skoro martwicie się tak błahymi sprawami Nie rozumiem, co moze was drażnić? to ze ocenilam w ciagu dnia 55 kosmetyków? Chyba im wiecej recenzji, tym wizaz jest bardziej wiarygodny...Widać nie macie wiekszych problemów i "drażnią" was ☠☠☠☠☠☠☠y |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Techniczne forum
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:44.

Ale widac, ze to wam się nudzi skoro martwicie się tak błahymi sprawami