|
|||||||
| Notka |
|
| Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Jak odbudowac przyjazn?
Pisze bo mam nastepujacy problem
Pare lat temu mialam super przyjaciolke ale potem jakos to sie rozpadlo teraz tylko czesc czesc.Obydwie studiujemy w innych miastach.Coraz czesciej lapie sie na tym ze mi jej brakuje,swietnie sie rozumialysmy...Probowalam do niej zagadac w tamtym roku ale tylko odpisala i na tym sie skonczylo.Myslicie ze warto sprobowac raz jeszcze?
moja szafa https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post14660836 moja wish https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post14660841 bardzo prosze o odpisywanie u mnie,nie mam czasu na sledzenie innych watkow.dziekuje |
|
|
|
|
#2 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Jak odbudowac przyjazn?
Sprobowac warto. To nic nie kosztuje.
![]() (w najgorszym wypadku byla przyjaciolka da Ci jasno do zrozumienia, ze dla niej temat waszej przyjazni jest juz zamkniety)
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Warto, warto. Wiem co czujesz, bo jestem w podobnej sytuacji z tym, że moja przyjaźń rozpadła się jakby na moje własne życzenie- ale wiem to dopiero teraz z perspektywy czasu. Nie chciało mi się po prostu walczyć o odbudowanie i teraz choć uważam że jest już za późno, to gdybym miała możliwość, spotkałabym się z nią i spróbowała zacząć wszystko od początku. Niby możliwość mam, ale jakoś odwagi brak, więc Tobie jej życzę bo na pewno jest potrzebna by np. przyznać się do błędów..
|
|
#4 |
|
stary jednooki dachowiec
|
Warto.
Przynajmniej nie będziesz później żałować, że nie spróbowałaś jeszcze raz.
"Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Wierz mi, malutka, żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się." A. Sapkowski
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Oczywiscie , nalezy sprobowac, ale tym razem jak odpisze , to nie zostawiaj tego tak, zadzwon albo spotkajcie sie np.teraz z okazji Swiat
|
|
|
#6 |
|
BAN stały
|
W ogóle nie masz nic do stracenia, więc próbuj, bo któż wie, może uda Ci się odbudować dawną relację
Życzę powodzenia
|
|
|
|
|
#7 |
|
Wtajemniczenie
|
Zawsze warto próbowac...
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:18.