|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
TOREBKI NOWE - David Jones, Cavaldi i inne
Z powodu wyjazdu zamykam wątek.
Życzę wszystkim Wizażankom radosnych Świąt Bożego Narodzenia oraz wielu udanych transakcji w Nowym Roku ![]() Witam ![]() Mam kilka nowych torebek. Pierwsza czarna to David Jones, mam taką również fioletową (zdjęcie wkrótce), lekko lakierowane z kosmetyczką, trzykomorowa z wielkolorową podszewką; czerwona, właściwie buraczkowa to Cavaldi, ostatnia - bez metki, na zdjęciu wyszła mocno lakierowana, w rzeczywistości nie świeci się tak, z przodu posiada ozdobną klamerkę, zapinana na zamek, w środku jedna komora z kieszonkami. Wszystkie torebki są nowe, z metkami z wyjątkiem ostatniej, nigdy nie używane. David Jones w dodatku w firmowych futerałach. Jeśli macie pytania to pytajcie śmiało. Ja szukam: torebki brązowej, szarej, czarnej (może też być wielokolorowa) (raczej mieszczącej A4), z kieszonkami na zewnątrz; mogą być ciuszki rozm. 38/40 kosmetyki - głównie perfumy Zapraszam ![]() Zapraszam też do mojego kramiku z kosmetykami KOSMETYKI Edytowane przez blueflower Czas edycji: 2009-12-20 o 21:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: TOREBKI NOWE - David Jones, Cavaldi i inne
czarna to David Jones,
cos u mnie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
Przekupka: 240 pkt / 100% pozyt.
|
Coś u mnie za David Jones filetową?
![]() |
#6 | |
Wtajemniczenie
|
Witaj
Podoba mi się nietoperz oraz spódnica. Czy mogłabyś podać wymiary: nietoperz- dł. i szer. pod pachami, spódnica: pas, biodra i długość. Fajny jest też sweterek, jaką ma długość? Pozdrawiam ![]() ---------- Dopisano o 22:31 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ---------- Cytat:
Niestety nic nie znalazłam. Pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 | |
Wtajemniczenie
|
Witaj
Niestety nic nie znalazłam. Pozdrawiam ![]() ---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ---------- Witaj Niestety nic mi się nie przyda, ale dziękuję ![]() ---------- Dopisano o 23:39 ---------- Poprzedni post napisano o 22:38 ---------- Cytat:
![]() Czy na zewnątrz są jakieś kieszonki? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
Dot.: David Jones, Cavaldi i inne nowe
eco,mam z wymiany,nie jest nowa ale tak wygląda.nie ma kieszonek,nie mogę do niej butów dobrać heh,dlatego chce oddać
![]()
![]() Edytowane przez kornicze_k Czas edycji: 2009-12-15 o 22:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
Hej cos za czarna torebeczke?
![]() ![]() PS.Odpisz prosze u mnie bo nie sledze innych watkow
![]() |
![]() |
#12 |
BAN stały
|
coś u mnie za pierwszą?'
wejdź: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=379257 tu mam ciuchy ale używam tego konta. więc odp tu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:47.