![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Szybka wymianka u Coffee!! Zapraszam!!!
Niektóre kosmetyki, które mam do wymiany są nowe, niektóre użyte raz, niektóre kilka razy - przy każdym kosmetyku dodaję opis.
Kosmetyki wysyłam czyste, nie uszkodzone, zapakowane w bąbelkową kopertę, tak aby nie uległy uszkodzeniu podczas transportu. Kosmetyki, które najbardziej mnie interesują: - wszystkie odżywki do włosów nie zawierające silikonów (np. YUNG lub NIVEA do włosów kręconych) - maski WAX, - odżywki Seboradin - wszelkie masełka do ciała (najchętniej czekoladowe) - żele pod prysznic i peelingi - krem nadający efekt opalenizny z Oriflame Inne rzeczy: - wszystkie olejki do włosów (rycynowy, kokosowy i inne) Można kusić też innymi rzeczami, te kosmetyki są mi całkowicie zbędne więc oddam łatwo i szybko, najchętniej od razu wszystkie ![]() A więc zaczynamy: KOLORÓWKA, PUDRY, PODKŁADY: 1.) Tusz do rzęs Loreal Lash Archite T- technologia 3D, tusz pogrubiający, wydłużający i podkręcający rzęsy - użyłam dwa razy - pojemnik jest trochę zniszczony, bo nosiłam go cały czas w kosmetyczce (starte napisy, ale jest naklejka i logo loreal) 2.) Tusz do rzęs firmy ARTDECO - Volume, Styling, Long-lasting. Kosztował majątek-oddam za coś fajnego 3.) Podkład mineralny Rimmel- Lasting Finish- 16 HOUR, kolor 400-natural beige. NOWY, nie używany. -> leci do Jeannie_jk 4.) Podkład SEPHORA, odcień Natural (nie ma numerka) - NOWY 5.) Korektor pod oczy ORIFLAME - pozostało 1/3 z 10ml. 6.) Tusz do rzęs 500% VOLUME Mascara ORIFLAME - użyłam kilka razy. 7.) Tusz do rzęs Giordani Gold ORIFLAME - używałam około dwóch tygodni. 8.) Puder sypki mineralny Rimmel Lasting Finish, kolor 303 (true nude) - użyłam kilka razy - pędzelek wydezynfekowany PIELĘGNACJA: 9.) Krem nawilżający redukujący blizny i zmiany potrądzikowe firmy SORAYA- antybakteryjny *likwiduje ślady po trądziku * zmniejsza widoczność blizn * nie zatyka porów * przywraca idealną gładkość. Użyłam tylko raz, więc można powiedzieć, że nowy -> leci do Nana93klb 10.) Oczyszczająca pianka do twarzy do skóry tłustej firmy AVON. Bardzo dobra, delikatna. Pozostało 3/4 ze 150ml 11.) Krem nawilżający Under Twenty - pozostało ponad 3/4, użyłam kilka razy. 12.) Krem regulujący przeciw niedoskonałościom Pure Zone LOREAL - pozostało trochę mniej jak połowa. -> leci do agnieszkakrk 13.) Krem normalizujący ZIAJA PRO - użyłam dwa razy z 250ml. BALSAMY: 14.) NIVEA Body Summer Beauty - balsam do ciała brązująco-ujędraniający - pozostało więcej jak 2/4, troszkę mniej jak połowa z 250ml. 15.) Balsam do ciała po opalaniu ORIFLAME - pozostało na wyczucie 1/4 lub 1/5. 16.) Odświeżający balsam do ciała ORIFLAME - pozostało 3/4 z 200ml. -> leci do agnieszkakrk 17.) Balsam do ciała Silk ORIFLAME - pozostało 1/4 z 250ml. -> leci do agnieszkakrk 18.) Jogurtowy nawilżający blasam do ciała z malinami AVON - trochę mniej jak połowa z 200ml. -> leci do Nana93klb PIELĘGNACJA WŁOSÓW: 19.) Garnier Fructis ekspresowa odżywka - włosy suche, przesuszone, zniszczone - zużyta pozostało 3/4 20.) Szampon do włosów Oriflame HAIRX - odbudowuje zniszczone włosy - zużyte trochę więcej jak 1/3. 21.) Maska do włosów Oriflame HAIRX - odbudowuję zniszczone włosy - użyta raz 22.) Pantene PRO-V - odżywka bez spłukiwania "sprężyste loki i fale" - pozostało na jedno, może na dwa użycia - oddam jako gratis. 23.) szampon NIVEA Skręt fal i loków - umyłam włosy raz. 24.) Dezodorant Nike Fission - NOWY. Edytowane przez CoffeeWithMilk Czas edycji: 2009-12-23 o 08:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
Przekupka: 42 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Szybka wymianka u Coffee!! Zapraszam!!!
![]() ---------- Dopisano o 22:48 ---------- Poprzedni post napisano o 22:44 ---------- mogłabyś wkleić foto tuszu z L'oreala ? |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
Tusz Loreal
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Niestety nic dla mnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za Avon hawajski balsam do masażu ciała Planet Spa 150 ml
?? Avon - bezbarwny lakier do paznokci łamliwych i rozdwajających się 12ml Niestety nic, pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
znajdziesz coś u mnie za:
13.) Krem normalizujący ZIAJA PRO - użyłam dwa razy z 250ml. 18.) Jogurtowy nawilżający blasam do ciała z malinami AVON - trochę mniej jak połowa z 200ml. 20.) Szampon do włosów Oriflame HAIRX - odbudowuje zniszczone włosy - zużyte trochę więcej jak 1/3. 23.) szampon NIVEA Skręt fal i loków - umyłam włosy raz. ???
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za krem normalizujący Ziaja Pro?
![]() |
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
Może u mnie coś za : Podkład mineralny Rimmel- Lasting Finish- 16 HOUR, kolor 400-natural beige. NOWY, nie używany
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
podoba mi się tusz artdeco
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
niestety nic więcej nie widze potrzebnego dla siebie. a za sam kremik nie znalazłabyś czegoś innego?
![]() |
![]() |
#19 |
Rozeznanie
|
mi wymiana podklad za podklad jak najbardziej pasuje...w takim razie Podkład mineralny Rimmel- Lasting Finish- 16 HOUR za Astor 16h mineral...
![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za:
13.) Krem normalizujący ZIAJA PRO - użyłam dwa razy z 250ml. ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za (najbardziej zalezy mi na dwóch ostatnich rzeczach, podkład to tak przy okazji
![]() 3.) Podkład mineralny Rimmel- Lasting Finish- 16 HOUR, kolor 400-natural beige. NOWY, nie używany. 9.) Krem nawilżający redukujący blizny i zmiany potrądzikowe firmy SORAYA- antybakteryjny *likwiduje ślady po trądziku * zmniejsza widoczność blizn * nie zatyka porów * przywraca idealną gładkość. Użyłam tylko raz, więc można powiedzieć, że nowy 18.) Jogurtowy nawilżający blasam do ciała z malinami AVON - trochę mniej jak połowa z 200ml.
![]() |
#24 |
BAN stały
|
Bardzo fajne jest mleczko wygładzające Nivea 125 ml i balsam poziomkowy Aquoliny też 125 ml
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
właściwie to chętnie przygarnęłabym od Ciebie tylko balsam malinowy, ale nie wiem czy chciałabyś się wymieniać za jedną rzecz
![]() ---------- Dopisano o 19:28 ---------- Poprzedni post napisano o 19:15 ---------- a może krem redukujący blizny i balsam jogurtowy za krem pod oczy AVON? ![]() taka wymianka by mi pasowała ![]() ![]()
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
ale olejki są po terminie. Z tego co pamiętam niewiele po ,ale są.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Aqua/Water, Alcohol Denat., VP/VA Copolymer, Amp-Acrylates / Allyl Maethacrylate Copolymer, Isoceteth-20, Propylene Glycol, Hydroxyisohexyl, 3-cyclohexene Carboxaldehyde, Aminomethyl Propanol, Xylose, Limonene, Benzyl Salicylate, Linalol, Bythylparaben, Methylparaben, Parfum, FIL C21956/1
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
3.) Podkład mineralny Rimmel- Lasting Finish- 16 HOUR, kolor 400-natural beige. NOWY, nie używany.
8.) Puder sypki mineralny Rimmel Lasting Finish, kolor 303 (true nude) - użyłam kilka razy - pędzelek wydezynfekowany cos u mnie?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:48.