|
Notka |
|
Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Zakątki świata
Piszcie gdzie byliście i co was zafascynowało.
Ja byłam w Hiszpanii Turcji i w Egipcie myślę ze wszędzie było extra. Najbardziej podobały mi się rafy koralowe w Egipcie. Pamukale w Turcji. A że w Hiszpanii byłam na Święta Bożego Narodzenia to najlepsze było to kiedy Mikołaj do miasteczka przyjechał ciągnikiem siedział na przyczepie i brał do siebie dzieci. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: Zakątki świata
Mnie najbardziej zafascynowała Wielka Brytania z jej wszystkimi zielonymi wyspami, dla mnie to unikalna kraina pod każdym względem, a każda miejscowość ma jakieś historyczne znaczenie, które warto poznać.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Najczęściej myślenie o Wielkiej Brytanii spłycamy do Londynu. A warto zobaczyć coś więcej. Ja zachwycona jestem Wyspami Normandzkimi - a szczególnie Jersey z farmą lawendy (warto tam być, kiedy kwitnie - niezapomniane widoki!)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Jest już podobny wątek:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=167502&page=4 ![]()
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Ale podobny
![]() Jako że jestem oczarowana Wielką Brytanią, to ją uważam za godny polecenia zakątek świata. Kryją się tu naprawdę niesamowite miejsca. Szczególnie ogrody, które można zobaczyć przy okazji. W Sussex i Surrey są niesamowite (a mało kto o tym wie). Oczywiście warto pojechać tam, kiedy wszystko kwitnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:53.