|
|
#1 |
|
Zadomowienie
|
Po świętach, zostało nam pół roku!
Dla tych które jeszcze nie zaczęły uważam, że nastał świetny moment na odchudzanie
Po świątecznym obżarstwie kiedy to już chyba każdy ma dość jedzenia i czuje przepełnienie w jelitach. Do wakacji jeszcze pół roku, mnóstwo można zdziałać!Waga dzisiaj wskazała u mnie 84,5kg, jestem zrozpaczona, ponieważ kilka lat temu schudłam ze 102kg na 70kg i jak widać w powolnym tempie wracam do koszmaru. Nie chcę ustalać żadnych reguł, każdy odchudza się jak uważa oraz ćwiczy jak uważa. Jedynie proponuje stworzyć jakąś listę na cotygodniowe ważenie np. w niedziele, aby się zmobilizować do dalszej walki. ZAPRASZAM! NASTĘPNE WAŻENIE 7 CZERWCA Coraz bliżej do wakacji
Edytowane przez Shiryuna Czas edycji: 2010-05-27 o 21:56 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Po świętach, zostało nam pół roku!
Witaj--jestem na innym watku ale bede chetnie zagladac i dolaczam sie co do tego ze wakacje itd itd.
Forum Polskiego Stowarzyszenia "Endometrioza" www.endometrioza.aid.pl Forum chorych na endometriozę, porady, grupy wsparcia, spotkania kobiet chorych na endometriozę - wszystko o: endometrioza, laparoskopia, torbiel czekoladowa, zrosty, ca-125, płodność. |
|
|
|
|
#3 |
|
Przyczajenie
|
Hej!
Fajny wątek! Rzeczywiście do wakacji pół roku! A tu tyle kilo do zrzucenia koszmar Ja to muszę zrzucić ze 4o kilo żeby wyglądać jak człowiek Ale mam nadzieje że sie uda dzisiaj zakupiłam orbitreka i od jutra zaczynam walkę ![]() Wspiera mnie siostra a ja wspieram siostrę bo obie mamy dużo do zgubienia!!! Shiryuna trzymam kciuki za ciebie i za siebie napewno się uda tylko trzeba chcieć
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zadomowienie
|
witajcie
chętnie się dołączę.ja mam w sumie niewiele do zrzucenia, ale muszę wziąć się za siebie, bo jeszcze trochę obecnego stylu życia i przybędzie mi co nieco ![]() raczej zależy mi na pilnowaniu tego, żeby się nie obżerać wieczorem (oj zdarza mi się tylko że chyba zacznę swoją walkę od nowego roku. odkurzam właśnie twister i HH
|
|
#5 |
|
Zadomowienie
|
Ja też się chętnie przyłącze !
Ważę plus minus 71 kilo na 171 . Basta , ma być 60! Pora zabrać się za siebie nie tylko ze względu estetycznych,ale także zdrowotnych- w rodzinie niestety występuje duża tendencja do cukrzycy, a ja nie mam zamiaru się na nią załapać. Na razie uzupełniam wiedzę jeżeli chodzi o diety - chyba wybiorę South Beach i będę ją stosować od 1 Mam także w planach rozmaite ćwiczenia : jak na razie wykonuję brzuszki,zaprzyjaźniam się z twisterem , agrafką i jestem w poszukiwaniu hula hopu :P No i także basen ... Damy radę dziewczyny !
|
|
#6 |
|
Rozeznanie
|
witam, ja też chętnie się przyłącze. Nie wiem dokładnie ile ważę ale ok. 65kg a chcę dojść do 55kg
|
|
#7 |
|
Zadomowienie
|
Cieszę się, że otrzymałam jakąkolwiek odpowiedź
1h ćwiczeń za mną i ograniczam jedzenie. Zaraz idę robić peeling, który dostałam na święta i wybalsamować się, bo mam okropny cellulit! Więc u mnie oprócz zrzucania kg też walka z cellulitem. Osoby, które chcą się przyłączyć niech piszą swoją wagę i cel to stworzę tabelkę.Uhh mama z wujkiem jedzą słodycze w dużym pokoju Ale jak to pierwszego dnia bywa jestem tak zmotywowana, że słodycze mi nie straszne.
|
|
#8 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja dzisiaj zaliczyłam tylko godzinę na basenie , zaraz zabiorę się za siebie i zacznę ćwiczyć
|
|
|
#9 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Kilka lat temu jak byłam w sekcji pływackiej dzięki basenowi i oczywiście diecie schudłam bardzo dużo i miałam świetną figurę. Teraz w klasie maturalnej mam mało czasu na takie przyjemności, ale postaram się chociaż raz w tygodniu pójść na basen.
|
|
|
#10 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
) Od Nowego Roku miejmy nadzieje , że nie będzie żadnego ale :P
|
|
|
#11 |
|
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny,
ja wprawdzie sobie chudnę juz 2 miesiące, ale cotygodniowe publiczne wyznawanie wagi czy wymiarów jest diabelnie motywujące, więc chętnie się przyłączę. Uzywam rowerka stacjonarnego i diety Dukana Dążę do wagi 58 kg, przede mną jakieś 5 kg do zrzucenia.Pozdrawiam |
|
|
|
|
#12 |
|
Raczkowanie
|
Witam dziewczyny
Ja się do was też przyłącze , sama miałam założyć wątek ale skoro powstał już 1 to nie będę robiła 2 ![]() Ja po świętach warze jakieś 64 z groszami .Do sylwestra zamierzam oczyścić organizm >>> przede wszystkim mało a regularnie jeść![]() od 1 stycznia biorę się w garść ostro za dietę i ćwiczenia Żeby w 2 miesiące osiągnąć mój cel 55 kg . Mam nadzieje że nareszcie mi się tego uda dokonać
|
|
#13 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziwczyny! I ja się do was dołącze
Może tym razem uda mi się zmotywaować i wytrwać w swoim postanowieniu aż osiągne cel jakim jest zrzucenie 5kg. Obecnie waże 57, a marzy mi się 52.W tym celu planuje:*oraniczyć liczbe spożywanych dziennie posiłków do 4 (oczywiście mniejsze porcje) *odżywiać się zdrowo *ćwiczyć przynajmniej 3 razy w tygodniu *tylko raz w tygodniu pozwolić sobie na odrobine słodyczy *pić wode- ok.1,5l dziennie. To chyba było na tyle... Trzymajcie za mnie kciuki! |
|
|
|
|
#14 |
|
Raczkowanie
|
no hej, to i ja się przyłącze. dziś miałam moment "kryzysowy". waga pokazała 70kg. już w sumie od dawna tyle nie ważyłam! już teraz ograniczam słodycze i wyrabiam nawyk ćwiczenia codziennie. poważna dieta zaczyna się od 1szego stycznia. czekolada tylko w momentach kryzysowych. więcej warzyw, owoców. tak jak radził mi ortopeda zacznę chodzić w wolnych chwilach na basen . tym razem musi mi się udać!
|
|
|
|
|
#15 |
|
Zadomowienie
|
Kryzys po świętach również mnie dopadł i nie mam zamiaru tego pogłębiać, jedynie wziąć się za siebie i dać sobie w kość za rozleniwienie się kompletne
![]() Więc teraz planuję sie oczyścić i doprowadzić do porządku, a od 1.01.2010 roku zacząć od diety i nowego...wszystkiego tak naprawdę
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#16 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczynki czy i ja moge się przyłaczyć? Nie jestem pewna ile ważę na chwile obecną bo boję się wejść na wagę po Świętach ale sadze, ze ok. 60 kg na 158...chcę zrucić 10 kg
Słodyczy nie jem w ogole bo mam podejrzenie hipoglikemii, kręci mi sie w głowie i robi mi sie sałbo po slodkim. Moja zmora jest jedzenie wieczorne a raczej niaustajace wycieczki do lodowki postanowilam wrocic na silownie i poki co zrezygnowac z weglowodanow, zobaczymy czy to pomoze Przyjmiecie jeszcze jedna chetna do wspolnej walki?
|
|
|
#17 |
|
Raczkowanie
|
Witam,
chętnie się do Was przyłączę. Od 14 grudnia jestem na "diecie" tzn. jem tylko 4/5 posiłków dziennie, nie jem słodyczy, chipsów, nie pije słodkich napoi, nie podjadam i staram się codziennie ćwiczyć (8 minut ABS i BUNS a od wczoraj jeszcze LEGS i ARMS) Zaczynałam od wagi 68kg przy wzroście 168cm. Dzisiaj rano waga pokazała 65,7 Mama nadzieję, ze razem damy radę ![]() Aha, moim celem jest waga 58kg pozdrawiam |
|
|
|
|
#18 |
|
Raczkowanie
|
też chciałabym się przyłączyć do wątku i rozpocząć odchudzanie. Ważę teraz 68 kg na 176.
Obecnie 68 Moj cel 58 |
|
|
|
|
#19 |
|
Zadomowienie
|
Cieszę się, że jest coraz więcej osób. Zaraz zrobię tabelkę i będę dopisywać jak ktoś się jeszcze zgłosi. Miałam się w tym tygodniu wybrać się do rossmana kupić jakieś gąbki do masażu itp. a tu dzisiaj w opóźnionym prezencie od cioci dostałam różne myjki i takie coś... z wypustkami. Peeling, balsamy i około godzinny masaż tym czymś... zaliczony. Robiłam go grając w herosów
Edytowane przez Shiryuna Czas edycji: 2009-12-27 o 20:02 |
|
|
|
|
#20 |
|
Raczkowanie
|
Mi objętnie w sumie, ale przyznam że nie mierzłam się i nawet nie znam
"Still I feel like a child As I look at the moon Maybe I grew up a little too soon" http://www.youtube.com/watch?v=Eb_KnLZawqk "Prawdziwa przyjaźń przychodzi wtedy, gdy cisza między dwojgiem ludzi nie jest męcząca" |
|
|
|
|
#21 |
|
Raczkowanie
|
Mi jest to obojętne
może być z wymiarami będzie lepsza motywacja
Makijażo 'Spełniam marzenia i dążę do celu' Walka o figurę !75. ... ...66 ... ... 55 ![]() Edytowane przez TYSiiiA Czas edycji: 2009-12-27 o 20:19 |
|
|
|
|
#22 |
|
Zadomowienie
|
Zamiast tabeli postanowiłam zrobić to co zrobiłam
Patrz u góry. Będzie to dla mnie o wiele prostsze, bo z tą tabelą coś mi nie idzie, ale może znajdzie się ktoś kto się na tym zna
|
|
#23 |
|
Rozeznanie
|
hej, chętnie się przyłącze. waze 65 kg przy wzroscie 160 cm .
mam do was kilka pytań.co sądzicie o aerobiku w wodzie albo o rowerku stacjonarnym? i co sądzicie o ćwiczeniach na basenie, takich wymyślonych przez siebie ( nie umiem pływać) 1-2 razy w tygodniu? i mój pierwszy cel to : 55 kg
www.toster.pl = fajne zdjęcia i ekstra filmiki Edytowane przez ggabi11143 Czas edycji: 2009-12-27 o 20:42 |
|
|
|
|
#24 |
|
Zadomowienie
|
racja
![]() widzę, że jest nas trochę - będzie raźniej ja się może już jutro zważę i zmierzę (dziś po obżarstwie trochę się boję...). ostatnio ważyłam 55-56 kg, ale coś mi się wydaje, że teraz po świętach to jest przynajmniej 57. a chciałabym dla świętego spokoju tak 52. a mój wzrost: 165 cm. w sumie najbardziej zależy mi na ładniejszym (wyćwiczonym i jędrnym) tyłku i brzuchu. waga to tak przy okazji - dla lepszego samopoczucia no i żebym nie przytyła, bo ostatnio prowadzę bardzo mało aktywny tryb życia ![]() czytałam że większość chce zacząć od nowego roku. ja w sumie też tak myślałam, ale może już od jutra zacznę jakieś przygotowania i plany. a co!!
|
|
#25 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Znalazłam dla Ciebie przykłady ćwiczeń jakie możesz wykonywać w wodzie. Według mnie woda bardzo korzystnie wpływa na organizm i super kształtuje sylwetke. Widzę, że chcecie dziewczyny z wymiarami. JEST KTOŚ KTO UMIE ROBIĆ PORZĄDNE TABELKI? Głównie chodzi mi o to jak taką tabelkę tu zamieścić
Edytowane przez Shiryuna Czas edycji: 2009-12-27 o 20:48 |
|
|
|
|
|
#26 |
|
Zadomowienie
|
czesc dziewczyny!
To i Ja sie przyłacze.....jestem na innym watku ale od jakiegos czasu przestalam sie odchudzac i waga powoli wraca do wagi startowej Jutro znow zaczynam. Mam 176cm i teraz to pewnie waze juz z 78kg albo lepiej Jutro rano sie dokładnie zważe i napisze...
|
|
#27 |
|
Raczkowanie
|
Hej Dziewczyny !
Oczywiście dołączam się ! ;* Ważyłam 95 kilo teraz ważę 70 kilo to już jest wieeelki sukces, ale chcę ważyć 60 kg Przy wzroście 169 cm Dopiszcie mnie, Ja na pewno będę się udzielać. Jak pare osób razem ze mną będzie tutaj to chętnie będę z Wami tutaj pisać, pytać sie o różne rzeczy. O różne ćwiczenia i opowiadajcie KOCHANE jak schudłyście I jakie ćwiczenia robiłyście (które naprawdę skutkują?) Porozmawiajmy .. i bądźmy ze sobą bynajmniej virtualnie. Na pewno damy radę ! To przecież pare kilo tylko ;* Takie większe pare. Ale czego się nie robi.. dla siebie! |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#28 |
|
Zadomowienie
|
Cześć niunka, izaaa.
No proszę coraz nas więcej, bardzo się cieszę. Zbieram się chyba powoli do spania, bo głodna jestem
|
|
#29 |
|
Zadomowienie
|
...
"... idź własną drogą ... bo w tym cały sens istnienia, żeby umieć żyć..." Edytowane przez plastikowa biedronka Czas edycji: 2009-12-27 o 21:34 Powód: dubel |
|
|
|
|
#30 |
|
Raczkowanie
|
Bardzo się cieszę,że miło mnie przywitałyście.
Będę tutaj pare razy dziennie zaglądać i się wypowiadać. Możemy tutaj wszystko pisać jak coś. Bo zjadłyśmy , jakie ćwiczenia robiłyśmy itd. A powiedzcie mi laski jakie Wy przetestowałyście ćwiczenia na nóżki? chodzi tak bardziej o uda.. bo muszę wyrzeźbić nóżki bo tylu straconych kg co doradzicie Kochane ? *
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:10.

Po świątecznym obżarstwie kiedy to już chyba każdy ma dość jedzenia i czuje przepełnienie w jelitach. Do wakacji jeszcze pół roku, mnóstwo można zdziałać!

Ale jak to pierwszego dnia bywa jestem tak zmotywowana, że słodycze mi nie straszne.

.Do sylwestra zamierzam oczyścić organizm >>> przede wszystkim mało a regularnie jeść

*