![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Po świętach, zostało nam pół roku!
Dla tych które jeszcze nie zaczęły uważam, że nastał świetny moment na odchudzanie
![]() Waga dzisiaj wskazała u mnie 84,5kg, jestem zrozpaczona, ponieważ kilka lat temu schudłam ze 102kg na 70kg i jak widać w powolnym tempie wracam do koszmaru. Nie chcę ustalać żadnych reguł, każdy odchudza się jak uważa oraz ćwiczy jak uważa. Jedynie proponuje stworzyć jakąś listę na cotygodniowe ważenie np. w niedziele, aby się zmobilizować do dalszej walki. ZAPRASZAM! NASTĘPNE WAŻENIE 7 CZERWCA Coraz bliżej do wakacji ![]()
Edytowane przez Shiryuna Czas edycji: 2010-05-27 o 20:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Po świętach, zostało nam pół roku!
Witaj--jestem na innym watku ale bede chetnie zagladac i dolaczam sie co do tego ze wakacje itd itd.
Forum Polskiego Stowarzyszenia "Endometrioza" www.endometrioza.aid.pl Forum chorych na endometriozę, porady, grupy wsparcia, spotkania kobiet chorych na endometriozę - wszystko o: endometrioza, laparoskopia, torbiel czekoladowa, zrosty, ca-125, płodność. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Hej!
Fajny wątek! Rzeczywiście do wakacji pół roku! A tu tyle kilo do zrzucenia koszmar ![]() Ja to muszę zrzucić ze 4o kilo żeby wyglądać jak człowiek ![]() Ale mam nadzieje że sie uda dzisiaj zakupiłam orbitreka i od jutra zaczynam walkę ![]() Wspiera mnie siostra a ja wspieram siostrę bo obie mamy dużo do zgubienia!!! Shiryuna trzymam kciuki za ciebie i za siebie napewno się uda tylko trzeba chcieć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
witajcie
![]() ja mam w sumie niewiele do zrzucenia, ale muszę wziąć się za siebie, bo jeszcze trochę obecnego stylu życia i przybędzie mi co nieco ![]() raczej zależy mi na pilnowaniu tego, żeby się nie obżerać wieczorem (oj zdarza mi się ![]() ![]() ![]()
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Ja też się chętnie przyłącze !
![]() Ważę plus minus 71 kilo na 171 . Basta , ma być 60! Pora zabrać się za siebie nie tylko ze względu estetycznych,ale także zdrowotnych- w rodzinie niestety występuje duża tendencja do cukrzycy, a ja nie mam zamiaru się na nią załapać. Na razie uzupełniam wiedzę jeżeli chodzi o diety - chyba wybiorę South Beach i będę ją stosować od 1 ![]() Mam także w planach rozmaite ćwiczenia : jak na razie wykonuję brzuszki,zaprzyjaźniam się z twisterem , agrafką i jestem w poszukiwaniu hula hopu :P No i także basen ... Damy radę dziewczyny !
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
witam, ja też chętnie się przyłącze. Nie wiem dokładnie ile ważę ale ok. 65kg a chcę dojść do 55kg
![]()
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Cieszę się, że otrzymałam jakąkolwiek odpowiedź
![]() ![]() Uhh mama z wujkiem jedzą słodycze w dużym pokoju ![]()
![]() |
#8 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#9 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#10 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Od Nowego Roku miejmy nadzieje , że nie będzie żadnego ale :P
![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny,
ja wprawdzie sobie chudnę juz 2 miesiące, ale cotygodniowe publiczne wyznawanie wagi czy wymiarów jest diabelnie motywujące, więc chętnie się przyłączę. Uzywam rowerka stacjonarnego i diety Dukana ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Witam dziewczyny
![]() Ja się do was też przyłącze , sama miałam założyć wątek ale skoro powstał już 1 to nie będę robiła 2 ![]() Ja po świętach warze jakieś 64 z groszami ![]() ![]() od 1 stycznia biorę się w garść ostro za dietę i ćwiczenia ![]() ![]()
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Hej dziwczyny! I ja się do was dołącze
![]() *oraniczyć liczbe spożywanych dziennie posiłków do 4 (oczywiście mniejsze porcje) *odżywiać się zdrowo *ćwiczyć przynajmniej 3 razy w tygodniu *tylko raz w tygodniu pozwolić sobie na odrobine słodyczy *pić wode- ok.1,5l dziennie. To chyba było na tyle... Trzymajcie za mnie kciuki! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
no hej, to i ja się przyłącze. dziś miałam moment "kryzysowy". waga pokazała 70kg. już w sumie od dawna tyle nie ważyłam! już teraz ograniczam słodycze i wyrabiam nawyk ćwiczenia codziennie. poważna dieta zaczyna się od 1szego stycznia. czekolada tylko w momentach kryzysowych. więcej warzyw, owoców. tak jak radził mi ortopeda zacznę chodzić w wolnych chwilach na basen . tym razem musi mi się udać!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
Kryzys po świętach również mnie dopadł i nie mam zamiaru tego pogłębiać, jedynie wziąć się za siebie i dać sobie w kość za rozleniwienie się kompletne
![]() Więc teraz planuję sie oczyścić i doprowadzić do porządku, a od 1.01.2010 roku zacząć od diety i nowego...wszystkiego tak naprawdę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
Dziewczynki czy i ja moge się przyłaczyć? Nie jestem pewna ile ważę na chwile obecną bo boję się wejść na wagę po Świętach ale sadze, ze ok. 60 kg na 158...chcę zrucić 10 kg
![]() ![]() ![]() Przyjmiecie jeszcze jedna chetna do wspolnej walki? ![]()
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
Witam,
chętnie się do Was przyłączę. Od 14 grudnia jestem na "diecie" tzn. jem tylko 4/5 posiłków dziennie, nie jem słodyczy, chipsów, nie pije słodkich napoi, nie podjadam i staram się codziennie ćwiczyć (8 minut ABS i BUNS a od wczoraj jeszcze LEGS i ARMS) Zaczynałam od wagi 68kg przy wzroście 168cm. Dzisiaj rano waga pokazała 65,7 ![]() Mama nadzieję, ze razem damy radę ![]() Aha, moim celem jest waga 58kg pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
też chciałabym się przyłączyć do wątku i rozpocząć odchudzanie. Ważę teraz 68 kg na 176.
![]() Obecnie 68 Moj cel 58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
Cieszę się, że jest coraz więcej osób. Zaraz zrobię tabelkę i będę dopisywać jak ktoś się jeszcze zgłosi. Miałam się w tym tygodniu wybrać się do rossmana kupić jakieś gąbki do masażu itp. a tu dzisiaj w opóźnionym prezencie od cioci dostałam różne myjki i takie coś... z wypustkami. Peeling, balsamy i około godzinny masaż tym czymś... zaliczony. Robiłam go grając w herosów
![]()
Edytowane przez Shiryuna Czas edycji: 2009-12-27 o 19:02 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
Mi objętnie w sumie, ale przyznam że nie mierzłam się i nawet nie znam
"Still I feel like a child As I look at the moon Maybe I grew up a little too soon" http://www.youtube.com/watch?v=Eb_KnLZawqk "Prawdziwa przyjaźń przychodzi wtedy, gdy cisza między dwojgiem ludzi nie jest męcząca" |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
Mi jest to obojętne
![]() ![]()
Makijażo ![]() 'Spełniam marzenia i dążę do celu' Walka o figurę !75. ... ...66 ... ... 55 ![]() Edytowane przez TYSiiiA Czas edycji: 2009-12-27 o 19:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
Zamiast tabeli postanowiłam zrobić to co zrobiłam
![]() ![]()
![]() |
#23 |
Rozeznanie
|
hej, chętnie się przyłącze. waze 65 kg przy wzroscie 160 cm .
mam do was kilka pytań.co sądzicie o aerobiku w wodzie albo o rowerku stacjonarnym? i co sądzicie o ćwiczeniach na basenie, takich wymyślonych przez siebie ( nie umiem pływać) 1-2 razy w tygodniu? i mój pierwszy cel to : 55 kg
www.toster.pl = fajne zdjęcia i ekstra filmiki Edytowane przez ggabi11143 Czas edycji: 2009-12-27 o 19:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
racja
![]() widzę, że jest nas trochę - będzie raźniej ![]() ja się może już jutro zważę i zmierzę (dziś po obżarstwie trochę się boję...). ostatnio ważyłam 55-56 kg, ale coś mi się wydaje, że teraz po świętach to jest przynajmniej 57. a chciałabym dla świętego spokoju tak 52. a mój wzrost: 165 cm. w sumie najbardziej zależy mi na ładniejszym (wyćwiczonym i jędrnym) tyłku i brzuchu. waga to tak przy okazji - dla lepszego samopoczucia ![]() ![]() czytałam że większość chce zacząć od nowego roku. ja w sumie też tak myślałam, ale może już od jutra zacznę jakieś przygotowania i plany. a co!!
![]() |
#25 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Znalazłam dla Ciebie przykłady ćwiczeń jakie możesz wykonywać w wodzie. Według mnie woda bardzo korzystnie wpływa na organizm i super kształtuje sylwetke. Widzę, że chcecie dziewczyny z wymiarami. JEST KTOŚ KTO UMIE ROBIĆ PORZĄDNE TABELKI? Głównie chodzi mi o to jak taką tabelkę tu zamieścić ![]()
Edytowane przez Shiryuna Czas edycji: 2009-12-27 o 19:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
czesc dziewczyny!
To i Ja sie przyłacze.....jestem na innym watku ale od jakiegos czasu przestalam sie odchudzac i waga powoli wraca do wagi startowej ![]() Mam 176cm i teraz to pewnie waze juz z 78kg albo lepiej ![]() ![]()
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
Hej Dziewczyny !
Oczywiście dołączam się ! ;* Ważyłam 95 kilo teraz ważę 70 kilo to już jest wieeelki sukces, ale chcę ważyć 60 kg ![]() Przy wzroście 169 cm Dopiszcie mnie, Ja na pewno będę się udzielać. Jak pare osób razem ze mną będzie tutaj to chętnie będę z Wami tutaj pisać, pytać sie o różne rzeczy. O różne ćwiczenia i opowiadajcie KOCHANE jak schudłyście ![]() Porozmawiajmy .. i bądźmy ze sobą bynajmniej virtualnie. Na pewno damy radę ! To przecież pare kilo tylko ;* Takie większe pare. Ale czego się nie robi.. dla siebie! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
Cześć niunka, izaaa.
No proszę coraz nas więcej, bardzo się cieszę. Zbieram się chyba powoli do spania, bo głodna jestem ![]()
![]() |
#29 |
Zadomowienie
|
...
"... idź własną drogą ... bo w tym cały sens istnienia, żeby umieć żyć..." Edytowane przez plastikowa biedronka Czas edycji: 2009-12-27 o 20:34 Powód: dubel |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
Bardzo się cieszę,że miło mnie przywitałyście.
Będę tutaj pare razy dziennie zaglądać i się wypowiadać. Możemy tutaj wszystko pisać jak coś. Bo zjadłyśmy , jakie ćwiczenia robiłyśmy itd. A powiedzcie mi laski jakie Wy przetestowałyście ćwiczenia na nóżki? chodzi tak bardziej o uda.. bo muszę wyrzeźbić nóżki bo tylu straconych kg ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:22.