|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() NERWA MAM Wrrrr.
normalnie chyba jakas nie normalna jestem albo to tylko brak cierpliwosci pisze i pisze nowe wątki moze nie sa za ciekawe .. wchodze tu co dziennie zeby umilic sobie czas by zobaczyc kto co napisal pogadac i takie tam ale tak naprawde to pisze sama do siebie gdyz brak jest chetnych... jetstem tu nowa i moze powinnam troche poczekac na odpowiedzi niewiem . widze inne watki po kilka - kilkadziesiat odpowiedzi i szlak mnie trafia.. czy tylko ja tak mam czy wktos mial napoczatku tak jak ja i nie potrzebnie sie denerwuje .. rece mi opadaja..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: NERWA MAM Wrrrr.
Jak to szlak Cię trafia? Jaki szlak ?
![]() Każdy się wypowiada tam gdzie chce i widać tematyka Twoich wątków nie przypada do gustu czytającym. Nie wiem o co wielkie halo ![]()
![]() |
#3 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Szukasz popularności czy szczerze chcesz komuś pomóc, "wysłuchać", doczytać do końca oraz prześledzić cały problem, doradzić... Bo widzę, że dla ciebie to chyba najważniejsza jest swoja osoba, nie daj Boże wymyślanie głupkowatych opowieści by mieć potem 200 odpowiedzi,500 odwiedzin, to by ktoś inny cytował twoje wypowiedzi! ![]() Proste. To nie jest forum by konkurować o liczbę postów, o wzbudzenie sensacji głupimi historyjkami. Też byłam nowa, ale naprawdę nie wiem o co ci chodzi. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Hej, spokojnie. Może po prostu tematyka Twoich wątków nie zainteresowała forumowiczów, tak jak napisała Serendipity, albo piszesz w taki sposób, że ciężko im się odnieść do Twojej wypowiedzi?
Zresztą, to są Twoje początki na wizażu, jeszcze zdążysz się zorientować, w jaki sposób prowadzić dyskusje ![]()
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Nie chodzi mi o zadne konkurowanie ,w zadnym wypadku!!! Ja poprostu chcialam z kims o czyms pogadac! Nie wiem moze jak sie do tego zabrac.., ale zeby od razu tak krytycznie oceniac?, zamiast odpisac z pomoca? jesli uwaznie przeczytac to poprosilam o porade i nieliczni potrafia ja dac . w kazdym razie dziekuje za kubel zimnej wody teraz juz wiem i mam nauczke , ze musze pisac drukowanymi i konkretnie zeby niektorzy zrozumieli sedno sprawy
LUDZIE DZIELA SIE NA DOBRYCH I ZŁYCH.... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Twoja wypowiedź zabrzmiała inaczej, ale skoro jest inaczej to przepraszam.
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=392143 Nowy wątek, przyłącz się. Może uda ci się w końcu z kimś pogadać.
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
o tak tak zapraszamy w ten wątek, powstał przed chwilą...
Kurde strasznie jesteś sfrustrowana olmar84...wyluzuuj ![]()
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
jesli chcesz porozmawiać to przyłącz się do jakiegoś wątku w Wizażowych Społecznościach.Tam napewno znajdziesz bratnie dusze i tematy do rozmów.A jeśli nurtuje cię jakiś problem,sprawdź w wyszukiwarce czy nie ma tego wątku i jeśli nie ma to załóź go.Mam wrażenie,że powtarzasz wątki i może dlatego innym Wizażankom nie chce się odpisywać
![]()
![]() |
#11 |
BAN stały
|
Noi co tak jojczysz,widzisz masz w tym wątku odpowiedzi i to nie jedną.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
http://www.wizaz.pl/forum/forumdisplay.php?f=85 wejdź tu i zacznij pisać w temacie z którym się utożsamiasza [np wspolne hobby, rok urodzenia, meijsce zamieszkania itp] a samo szybko poleci i nie bedziesz mogla sie oderwac od klawiatury
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Nie bardzo rozumiem, do kogo masz pretensje? Tu nie chodzi o to, że jesteś nowa, bo bywa, że ktoś da 1 wpis, założy 1 wątek i narobi dymu na pół tysiąca wejść i tyle samo komentarzy
![]() ![]() Proponuję najpierw się tu dobrze rozejrzeć i nie powtarzać istniejących już tematów - większa szansa, że ktoś wejdzie. Poza tym większość gada tu jednak między sobą na wątkach założonych przez innych.
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
wiem wiem juz zrozumialam ucze sie hihi
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
No i koleżanka wyluzowała...po co te nerwy, no po co
![]() ![]()
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
no tak to czasem bywa choc rzadko ze mnie ponosi , ale człowiek -uczy sie na błędach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:28.