![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
![]() Noworoczny wątek AmazeMe! XS-M Zapraszam :)Witam w moim nowym wątku! Rzeczy na czarno- rzeczy dostępne Rzeczy na fioletowo- rzeczy zarezerwowane Rzecz na szaro bądź rzeczy usuwane- rzeczy, których nie mam Zasady: …1… Często proszę o dodatkowe fotki ubrań, bądź wymiary, masz prawo do tego samego …2… - Wymieniam się tylko na rzeczy w stanie idealnym, bądź nowe, nie proponuj mi znoszonych, zniszczonych, wyblakniętych rzeczy! …3… - Nie ukrywam żadnych wad i usterek, które posiadają moje ubrania, od Ciebie wymagam tego samego …4… - Ciuszki wysyłam uprane, nie prasuję ich- tego samego oczekuję …5… - Interesują mnie raczej większe wymianki …6… - Jestem uczciwa i liczę na Twoją uczciwość …7… - Nie wymieniam się na siłę, rzeczy muszą naprawdę mi się podobać, więc będę wybredna …8… - Nie proponuj mi ‘bazarowych rzeczy’, nie muszą to być drogie firmówki, ale gustowne ciuszki …9… Czasami mam opóźnienia z wysyłką- spowodowane jest to tym, iż jestem w klasie maturalnej i mam ograniczony czas- proszę o wyrozumiałość ...10... Kto ma mniej przekupek, ten wysyła pierwszy Uwaga, sprawdź czego poszukuję!!! : >Zwykłej małej czarnej, bez udziwnień >Szerokie paski na talię >Ciekawe kopertówki >Miętowa tunika lub kardigan >Pudrowa tunika lub kardigan >Spódniczki ogrodniczki >Kremowego, kawowego, czerwonego kardiganu >Ołówkowych spódnic z podwyższonym stanem (kolory inne niż czerń i granat) >Asymetrycznych tunik >Bluzki z koronkami >Wszelkiego rodzaju guziki, tasiemki, koronki (używam do tworów hand made) >Ciekawe broszki >Serwetki (używam ich do decoupage'u), z fajnymi wzorami motywami >Biżuterii vintage (kamee, zegarki na łańcuszku, ciekawe kolczyki, broszki) Edytowane przez AmazeMe Czas edycji: 2010-03-31 o 10:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Noworoczny wątek AmazeMe! XS-M Zapraszam :)
SUKIENKI: *** Świetna sukienka. Wykonana z ciekawego, białego materiału przetykanego złotymi nićmi. W pasie tasiemka do zawiązania (dla podkreślenia talii). Sukienka cudownie eksponuje nogi i biust. Bardzo ładne satynowe wstawki. Idealna na wszelkiego rodzaju bale, połowinki, wesela, studniówki. Rozmiar S, była bodajże skracana z M (wymiary na życzenie). Stan: Bardzo dobry *** Cudowna, zjawiskowa sukienka o kroju "bombki". W pięknym, intensywnym fioletowym kolorze z cyrkoniową klamrą przy szyji. Fajnie eksponuje zgrabne nogi, ramiona i ładne plecy. Byłam w niej raz na połowinkach. W takiej sukience na pewno zostaniesz zauważona Rozmiar to ok. 36/ 34 (nie ma podanego na metce) Stan: Idealny *** Fajna, efektowna, ołówkowa spódniczka. Mam z wymiany, ale okazała się na mnie za duża ![]() Stan: Bardzo dobry *** Morelowa, pudrowa, słodka sukienka z new look'a. Jest nowa, ale odciełam metki, bo myślałam, że będę ją zmniejszać. Nie wiem czy chcę oddać, może powrócę do tego pomysłu. Rozmiar z metki jakiś duży, ale po ściśnięciu paskami, które są wszyte w sukienkę moze być nawet 36/38. Bardzo dziewczęca i obecnie modna. Stan: Bdb. *** Edytowane przez AmazeMe Czas edycji: 2010-05-10 o 09:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
TUNIKI: Czerwona bluzka z wymiany. Na mnie za duża. Na oko M. Stan: Bardzo dobry *** Śliczny nietoperz z USA. Nowy, rozmiar M Stan: Idealny *** Fajna bluzeczka z zalotnym napisem Cropp, XS, rękaw 3/4 Stan: Bardzo dobry *** Nowa, romantyczna bluzeczka w łączkę. Rozmiar S/M Stan: Idealny *** Cieplutka, nowa tuniczka z golfem. Rozmiar (na oko XS-S, moze małe M) Stan: Idealny *** Rozmiar S/M. Marynarskie bolerko. Stan: Bdb Szerokość 39cm x2 Długość 44 cm *** Fajna sukienka. Rozmiar na oko M Stan: Bdb *** Świetny nietoperz w modną panterkę. Rozmiar S Stan: Bdb *** Koszula H&M dział dziecięcy. Rozmiar na 152 cm, więc będzie dobra na XS i S Stan: Bdb *** Edytowane przez AmazeMe Czas edycji: 2010-05-10 o 17:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
KOSZULKI I BLUZKI: Czarna, marszczona przy dekoldzie bluzeczka. House XS Stan: Bardzo dobry+ *** Koronkowa, romantyczna bluzeczka. Rozmiar z metki S, ale to stanowczo XS. Stan: Bardzo dobry *** Różowa na ramiączkach, z koronką. S Stan: dobry+ *** Cropp, S Stan: bardzo dobry *** House, S. Kolor dużo intensywniejszy niż na fotce Stan: dobry *** XS/S Stan: Dobry *** Kolor pistacjowy, fajnie eksponuje biust. XS/S Stan: Bardzo dobry+ *** XS/S, prawie wogóle nie noszona Stan: Idealny *** Czerwona bokserka; S Stan: Bdb szerokość 32cm x2 długość 53 cm *** Edytowane przez AmazeMe Czas edycji: 2010-05-10 o 17:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
BLUZKI: Zdjęcie przekłamuje kolory. Żywo turkusowa koszulka Pimkie, S Stan: Idealny *** Bluzeczka na zamek. Nike. Rozmiar na oko: xs/s Stan: Bardzo dobry *** Czarna bluzka z lśniącymi kryształkami. Deep, S Stan: Bardzo dobry *** Polo w kolorze khaki. Rozmiar M ( ale dobra też na S ) Stan: Bardzo dobry- *** Bluzeczka w paski. Rozmiar S/M Stan: Bardzo dobry *** Fajnie eksponuje biust. Błękitna. S/M Stan: Bardzo dobry *** Boska bluzka, eksponuje biust. Troll, XS. Nie wiem czy chcę oddać Stan: Bardzo dobry *** Różowa Tunika Reporter, XS, ale może być też S Stan: Bardzo dobry *** Bluzeczka ze Snoop'im. XS-S. Stan: Bardzo dobry *** Edytowane przez AmazeMe Czas edycji: 2010-03-28 o 15:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
SPODNIE:
Białe spodnie Kenzo Kids. Rozmiar M, ale na moje oko to XS. Stan: Bardzo dobry *** Świetne rybaczki z jeans'u rozmiar 27. Z metalowymi dżetami, fishbone Pas: 38cm x2, długość nogawki: 50 cm Stan: Bardzo dobry NIE MA *** Cudowane buty są wykonane z naturalnej skóry, są bardzo wygodne i dobrej jakości. Chodziłam w nich jedynie po domu, jednak okazały się na mnie za duże. Tak więc z żalem muszę je sprzedać/wymienić. Kosztowały mnie 250 zł. Myślę, że na mniejsze 36 będą także dobre. Za coś mega. Stan: Nowe Materiał: Skóra naturalna Rozmiar: 35 Długość wkładki wew. (cm): 22.00 Wysokość obcasa (cm): 9.00 Rodzaj obcasa: Słupek Kolor: Odcienie szarości i srebra Edytowane przez AmazeMe Czas edycji: 2010-05-07 o 17:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
SPÓDNICE: Granatowa spódniczka Terranova. Rozmiar S (na pewno jest to większy rozmiar, na dziewczyny noszące M powinna być dobra). Stan: Bardzo dobry *** Spódniczka Reporter z brązowego dżinsu. Rozmiar XXS. Raz założona Długość: 31 cm, szerokość w pasie 36 cm Stan: Idealny (przód i tył) *** Spódniczka Cross. Rozmiar 26. Długość 25,5 cm, szerokość w pasie 38 cm Stan: Bardzo dobry- (przód i tył) *** Czarna spódniczka z falbankami u dołu. Rozmiar 34 Stan: Bardzo dobry *** Boska spódniczka z river island bodajże. Mam ją z wymianki, ale jest na mnie niestety za duża. Rozmiar na oko S/M. Po otrzymaniu paczki od razu ja wyprałam, ale poprzednia właścicielka mówiła chyba, że kiecka jest nowa. Tak czy inaczej: Stan: Bdb *** Edytowane przez AmazeMe Czas edycji: 2010-05-10 o 09:27 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
KAMIZELKI, BLUZY, BLUZKI Z DŁUGIM RĘKAWEM: Fajna bluzka Pumy. Malutki rozmiarek, raczej XS, bądź S Stan: Bardzo dobry *** Bluzeczka Pimkie. Rozmiar na oko XS/S Stan: Bardzo dobry *** Bluzka House, rozmiar XS, może być też S Stan: Bardzo dobry *** Bluzeczka w paski, house, S Stan: Bardzo dobry *** Różowa bluza, house XS, bardzo mało noszona Stan: Bardzo dobry + *** Grafitowy golfik z guziczkami na rękawach. Kilka razy nałożony. S/M Stan: Idealny *** Bluzeczka Butik S. Troszkę popękany napis, ale widać to dopiero z bliska jak się mocno przyjrzeć. Stan: Bardzo dobry- *** Bluzeczka Butik S. Troszkę popękany napis, ale jest to prawie niewidoczne. Stan: Bardzo dobry- *** Edytowane przez AmazeMe Czas edycji: 2010-03-28 o 15:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
BLUZKI:
T-shirt w morskim, ciemnym kolorze. House, rozmiar XS-S Stan: Bardzo dobry *** Bluzka z marszczeniami przy dekoldzie i rękawach. Fioletowa. Będzie dobra na S/M Stan: Bardzo dobry *** Bluzeczka House. XS Stan: Bardzo dobry *** Bokserka Long, rozmiar S/M Stan: Bdb *** Tunika, dziecięca rozmiarówka, ale będzie dobra na XS/S. Ma wszyte szluwki na pasek. Stan: Bdb *** Świetna, romantyczna bluzeczka. Kiepsko wygląda na fotkach, ale nie chciało mi się prasować ![]() Stan: Bdb *** Tuba, wiązana z tyłu. Rozmiar S, ale będzie też dobra na XS Stan: Bdb *** Bokserka z modnym żabotem, intensywny róż. S/XS Stan: Bdb Szerokość pod pachami 34 cmx2 Długość całkowita 56 cm *** Edytowane przez AmazeMe Czas edycji: 2010-05-10 o 17:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
DODATKI:
Nowe, koronkowe stringi. Dostałam w komplecie z koszulką. Stringi oddaje, bo są na mnie za duże. Bardzo seksowne. Rozmiar S/M *** Piękny, błękitny portfelik, dużo przegródek. Stan: Idealny *** Dla kreatywnej. Olbrzymia chusta przywieziona z Egiptu, nowa (jeszcze z metką). Można coś z niej wykombinować, uszyć itp. Stan: Idealny *** Żółta chusta w kwiaty Brązowa we wzory Fioletowa w mozaikę Stan: Bardzo dobry *** Czarny pasek z cyrkoniami Stan: Bardzo dobry (szerokiego, granatowego nie ma) *** Etui na telefon. Nowe *** Mała torebeczka na pasku. Brakuje guzika, można wszyć inny, albo nosić bez, bo torebka i tak jest na zamek. Avon Stan: Dobry *** Słodka torebka atmosphere, kolor "brudny róż" Stan: Bdb *** Nowy szal w kolorze beżowym, szeroki z falbankami. Jest świetny, jednak ma jeden defekt.Prawdopodobnie sprzedawca odpinając kapsel od ubrania zrobił w nim małą dziurkę, podczas noszenia nie widać. Stan: Dobry *** Edytowane przez AmazeMe Czas edycji: 2010-04-14 o 15:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
INNE:
Szczotka z naturalnego włosia. Avon. Nadaje włosom blask. Parę razy użyta. *** Szklana ramka na zdjęcie. Nowa *** Fotografia cyfrowa- ćwiczenia praktyczne *** Jak zrobić biżuterię? Jak zrobić makijaż?- mini poradniki *** Śmierć króla Tsongora *** Poradnik dla każdej dziewczyny *** Trylogia "Zmierzchu"- chyba nie trzeba reklamować ![]() NIE MA *** Bransoletka. Nowa. Śliczne cyrkoniowe kwiatuszki. W rzeczywistości dużo ładniejsza niż na zdjeciu. Stan: Idealny *** Edytowane przez AmazeMe Czas edycji: 2010-05-09 o 12:57 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
BIŻUTERIA:
Długi złoty naszyjnik i bransoletka do kompletu Naszyjnik z bordowymi różami *** Spinka do włosów Nowe kolczyki *** Srebrna bransoletka z greckim motywem. Bardzo ładna, nowa *** Srebrny łańcuszek "żmijka" *** Delikatny komplet pozłacanej biżuterii, kolczyki z zatyczkami *** Dyskotekowe kolczyki imitujące siatkę Pozłacane kolczyki (z zatyczkami) *** Posrebrzane, bądź metalowe wisiorki *** Srebrne wisiorki, w ogóle lub bardzo mało używane NIE MA SREBRNEGO SERCA *** Frywolitkowe kolczyki, nieużywane Stan: Idealny *** Komplet nowej biżuterii prosto z Wenecji! Nieudany prezent. Wykonany ze szkła weneckiego. Stan: Idealny Edytowane przez AmazeMe Czas edycji: 2010-01-26 o 14:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
ZAPACHY:
Nowa perfumka Celine Dion, 75 ml REZERWACJA *** Perfuma Adidas 50 ml, bez nakrętki, bo gdzieś zgubiłam Zostało: ok. 30 % Perfuma C-thru 75 ml Zostało: ok. 65 % Perfuma Puma 75 ml Zostało ok. 40 % REZERWACJA *** Dezydorant Kate Moss, 150 ml Pare razy użyty NIE MA Dezydorant B.U sexy 100 ml Zostało: ok 30 % *** Tester BU Tester eve *** Tuniko sukienka w zeberkę. Cropp XS. Świetna Stan: Nowa *** Tunika w srebrne paski, kryształowe guziki. XS Stan: Bdb *** Zdjęcie tuniki w paski na osobie *** Chanelka Stan: Bardzo dobry, jak nowa *** Torebka Atmosphere, kolor taki brudny róż ![]() Stan: Bdb *** Fajna nowa kopertówka przecierana złotem. Łańcuszek na rękę a'la chanel. Stan: Bdb. *** Edytowane przez AmazeMe Czas edycji: 2010-05-10 o 09:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
KOSMETYKI:
Żel po prysznic. 59 ml Nowy Cienie Ingrid NIE MA *** Rzepa, serum do zniszczonych końcówek, Joanna Zostało: 60% Fructis, odżywka wzmacniająca, color resist Nowy NIE MA Lirene, nawilżający balsam do ciała, 250 ml NIE MA *** Nivea Young control shine, matujący krem-żel Zostało: końcówka, oddam za drobiazg NIE MA Nivea, spray nabłyszczający do włosów Zostało: Prawie cały, kilka razy psiknięty NIE MA Małe olejki pod prysznic (50 ml) i wygładzające mleczko do ciała (30 ml) Nowe *** Krem do twarzy. Avon. Zostało: ok. 50 % *** Iwostin Purritin, krem na noc (działa przeciwtrądzikowo, reguluje wydzielanie sebum) Zostało: ok 70% Droższy produkt z wyższej półki NIE MA Garnier czysta skóra. Tonik ściągający, zwęża pory. Zostało: ok: 65% *** Mleczko pod prysznic, adidas, 100 ml. Cudownie nawilża (wiem, bo używałam Stan: nowe *** Krem do depilacji veet. Do skóy normalnej. 100 ml Zostało: ok 50% *** Bardzo modna w tym sezonie sukienko-tunika w kwiaty z kokardką przy dekoldzie. To dziecięca rozmiarówka, ale na XS/małe S będzie dobra ![]() Stan: Bdb *** Raz założona elegancka bluzka z Reserved. Rozmiar S. Kokarda z satyny. Kolor fuksjowy. Także nie wiem czy chcę oddać. Stan: Bdb. *** Seksowna, odważna, fioletowa tuba. Świetnie wygląda w niej biust. Rozmiar raczej uniwersalny, ale najlepiej będzie wyglądała na XS/S/małym M. Stan: Bdb. *** Edytowane przez AmazeMe Czas edycji: 2010-05-10 o 09:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
INNE Świetny kostium kąpielowy firmy Etna. Rozmiar z metki to 38, ale myślę, ze bedzie dobry również na 36. Miseczka A/B. Nałożony dwa razy. Był bardzo drogi, dlatego oddam za coś wyjątkowego. Stan: Idealny *** Kilka razy noszony plecak Reebok'a w świetnym błękitnym kolorze. Po praniu odrobinę skosmaciły się satynowe wstawki, ale jest to słabo widoczne. Stan: Bardzo dobry- *** Używany samsung x510. Simlock w Plusie. Słuzył mi dłuuugi czas, potem przeleżał pół roku. Bezawaryjny i bardzo praktyczny telefon, idealny dla mało wymagających użytkowników ![]() Stan: Dobry (real foto na życzenie, posiada ryski) *** Oferuję srebrną! Nowa pikowana torebka (a'la chanelka). Mam z wymiany- w ogóle nie noszona. Oddaję, bo kupiłam sobie czarną, według mnie bardziej praktyczną. Zdjęcie zapożyczone, mam nadzieję, ze wizażynka się nie pogniewa ![]() Stan: Idealny *** Dokładka Zabawny t-shirt. S/M Stan: Bardzo dobry *** Bluza brązowa House ze złotymi aplikacjami. XS. Satynowy kaptur. Stan: Bardzo dobry- (małe zaciągnięcia wewnątrz kaptura) *** Czarna bluzka. Rozmiar S/M Stan: Bardzo dobry *** "Mądrzejsze niż myślisz". Bardzo fajna, przydatna książka ![]() *** "Broszka" dla wielbicieli koni *** Legginsy fioletowe 3/4 z koronką, raz nałożone Stan: Idealny *** Edytowane przez AmazeMe Czas edycji: 2010-04-15 o 20:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
wymiary spódniczki river island, mam już ją w wątku
Długość: 27cm Szerokość w pasie: 38cm x2 Szerokość na dole: 45cm x2 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
podobaja mi sie 2 torebeczki. mam bluzko- sweterko-koszule ktora moze Ci sie spodobac-jest naprawde oryginalna
![]()
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
Radzę czytać pierwszy post, bo nie będzie odezwu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
hej cos u mnie za:
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...8&d=1262464475 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...7&d=1262464475 mus http://www.wizaz.pl/forum/attachment...2&d=1262464475 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...3&d=1262457301 i czerwona torebke??? z twojej listy mam spódniczkę jeansowa i brązową z falbankami, ogrodniczkę, płaszczyk na wiosnę/jesień, małe torebki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
niestety nie wiem, czy będę mieć zdjęcie, bo mam na tyle głupią siostre, że nie chce się zgodzić :/...spódniczka to biodrówka, wymiary znasz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
tak, jest dostępna
![]()
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
cos u mnie za Świetny kostium kąpielowy firmy Etna.
![]()
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
cos u mnie za:
Zestaw do makijażu (cienie, róże, pudry, tusz do rzęs, błyszczyk) Zużycie minimalne. ??
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
Przekupka: 113 pkt / 100% pozyt.
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zadomowienie
|
tej bluzki beżowej już nie ma. może znajdziesz cos innego? tuba ok.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:08.