|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
BAN stały
|
Zamiana...XS, S, M, L zajrzyj
WĄTEK NIE WAŻNY!!! PRZENIESIONY DO: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=395664
Witam. Jestem tu nowa, i możecie nie mieć do mnie zaufania, ale prosze się nie martwić, jestem uczciwa. Sprzedawałam też ciuszki na allegro i nigdy nie otrzymałam negatywnego komentarza. Uczciwości wymagam też od innych. Miałam raz taki przypadek że dziewczyna wysłała mi bluzy kompletnie brudne, i zapuszczone. Plamy były straszne, aż mojej mamie nie pokazałam. do tego rozprute ubranie. kilka razy czyściłam bluzy mydłem i Vanishem, i po kilku razach wyglądały lepiej, ale naprawdę, ciężko było to sprać. Potem ani razu nie założyłam tych bluz. Mimo to że były czyste, miałam już uraz bo ktoś mnie tak oszukał Dlatego ja wysyłam ciuchy świeżo wyprane. I tego wymagam od innych. Co do przesyłki, to można zawsze coś uzgodnić. Wymienię się z osobą u której coś mi się spodoba.Oto kilka ubrań. 1. Spodenki, rybaczki biodrówki CAPRI, ubrane tylko 2 razy. Roz XS/S/M 2. Spódniczka mini w stylu Dody. Roz M z metki,może być też na większe S. Ubrana jeden raz. Z mocnego materiału, Kolor to głęboka czerń, niestety aparat rozjaśnił. Wrazie potrzeby mogę podać wymiary w cm. Pytać jak zawsze można
Edytowane przez fryteczka021088 Czas edycji: 2010-01-11 o 15:25 |
|
|
|
|
#2 |
|
BAN stały
|
Dot.: Zamiana...XS, S, M, L zajrzyj
1. Top/bluzka TALLY WEIJL z odkrytymi plecami, kolor różowy, obcisła i dopadowana, roz S, będzie też na XS. Stan bdb wg mnie
2. Top AMISU w kwiaty styl hawajski. Roz S Będzie też na M, a może XS. Stan bdb 3. Top na szelkach różowy. Roz S/M. Stan bdb |
|
|
|
|
#4 |
|
BAN stały
|
1. Sweterek power miss, biało różowy ze ściągaczami...taki delikatny stan miemalże idealny może dwa razy ubrany. Roz L.
2. Czarny elegancki top AMISU, z klamrą roz S, będzie na XS/S/M. Stan idealny. Kolor głęboki ale aparat rozjaśnił ![]() 3. NOWA Sukienka REPORTER roz XS, będzie też na S. Raz miałam ją na sobie i to przez chwilę. Biała, w śliczny wzór kwiatów. Zawiązywana na szyję, albo zapinana. Na imprezy i nie tylko. Za coś extra. Była bardzo droga. 4. Bluza różowa bardzo krótka. Stan BDB +. Dobry materiał, kolor inetnsywny, aparat go zepsuł bardzo. Dosyć gruba. Roz M z metki ale będzie też na XS/S/M. Edytowane przez fryteczka021088 Czas edycji: 2010-01-05 o 15:09 Powód: dokładka |
|
|
|
|
#5 |
|
Zadomowienie
|
|
|
#7 |
|
BAN stały
|
Może powiem czego szukam. Kosmetyków, Legginsów, tunik, modnych bokserek, bluzeczek topów sweterków itp. Oczywiście w stanie conajmniej bdb. Ale jak coś to proszę pisac. Wszysko musi być obcisłe bo jestem niska.
|
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
niesatety nic
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
coś za spodenki?
|
|
#10 |
|
Zadomowienie
|
cos u mnie za bluzke amisu..?
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1262606485 |
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#12 |
|
BAN stały
|
niestety nic nie znalazłam,a wątku jeszcze nie skończyłam...ehhh
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:25.

Dlatego ja wysyłam ciuchy świeżo wyprane. I tego wymagam od innych. Co do przesyłki, to można zawsze coś uzgodnić. Wymienię się z osobą u której coś mi się spodoba.