|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
kilka naprawde fajnych ciuszków w rozmiarach 36-38 Jestem tutaj nowa więc proszę o wyrozumiałość. Postanowiłam wymienić kilka fajnych rzeczy. Nie mam (jeszcze) przekupek więc swoje rzeczy wysyłam pierwsza (przynajmniej na razie) Kilka zasad na początek: 1. Odpisuj u mnie ja odpisuję u ciebie! - tak będzie łatwiej bo nie śledzę wszystkich wątków. 2. nie wklejaj linków - pisz konkretnie co ci się podoba! 3. ciuchy wysyłam wyprane i wyprasowane. tego samego wymagam od ciebie! 4.osoby z mniejsza ilością przekupek lub/i negatywem wysyłaja pierwsze. jeśli mamy taką sama liczbę przekupek uawiamy się na konkretny dzień wysyłki. 5. opisuję dokładnie i podaję faktyczny stan przedmiotu jeśli coś z nim jest nie tak, nie ukrywam tego - Ty rób tak samo. 6. Przedmioty wysyłam listem poleconym, chyba ze umówimy się inaczej. 7.A PRZEDE WSZYSTKIM JEŚLI NIC NIE ZNAJDZIESZ U MNIE TO NAPISZ MI O TYM!! CHYBA NIKT NIE LUBI BYC IGNOROWANY!!!!!! Większość ubrań które proponuję jest nowa lub założona kilka razy. ( o czym informuję w opisie) NIE PROPONUJCIE MI UBRAŃ Z INNEJ EPOKI I TAKICH KTÓRYCH SAME BYŚCIE NIE UBRAŁY !!! Legenda: CZARNE - dostępne SZARE - Rezerwacja CZERWONE - Wymienione ZIELONE - W Negocjacjach Edytowane przez Lidi Czas edycji: 2010-01-07 o 14:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: kilka naprawde fajnych ciuszków w rozmiarach 36-38
1. czarne spodnie eleganckie r. 8/36 - tylko za coś super
2. nowa sukienka na lato w krateczkę z błyszczącą niteczką r. S (małe M) - tylko za coś EXTRA!! 3.Spódniczka lekka zwiewna r. S / 36 - Za coś super 4.tuniczka - grzybek z ATMOSPHERE r 10/38 ( moim zdaniem to 40) -za cos super 5. koszula DEEP Nowa r.S Za cos Super 6. Koszulka na ramiączkach w kropeczki - r. 12/14 7. Koszulka w paski r. S 8. Bordowa Bluzeczka r. S 9. Elegancka Bluzeczka na ramiączkach z haftem NEXT r.10/38 10 Sweter biały z golfem LONG idealny do rurek!!! r. Uniwersalny - za cos super!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
1. Praktycznie Nowe Jeansy RAVEL założone moze trzy razy (lekkie przetarcie jednej nogawki z tyłu) r. 27/30 - Za cos co powali mnie na kolana
2. Śliczne Kowbojki z Ekoskórki Kolor Brązowy Ocieplane załozone tylko 3 razy ale na mnie za małe r. 36- TYLKO ZA COS SUPER!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
no może jeszcze jedna
![]() ![]() Edytowane przez Lidi Czas edycji: 2010-01-07 o 14:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
Teraz mozna juz pisac
![]() ZAPRASZAM!!! ---------- Dopisano o 15:25 ---------- Poprzedni post napisano o 15:02 ---------- up ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
Przekupka: 112 pkt / 100% pozyt.
|
Może coś za Sweter biały z golfem LONG idealny do rurek?
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() coś za https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1262871985 ??
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Przyczajenie
|
![]() ---------- Dopisano o 18:48 ---------- Poprzedni post napisano o 18:36 ---------- ![]() Edytowane przez Lidi Czas edycji: 2010-01-09 o 18:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
niestety nic
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:16.