Tarnowskie panny młode cz. II - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-07, 21:49   #1
m_rysia
Raczkowanie

Tarnowskie panny młode cz. II

ciąg dalszy rozważań : https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post16317041

---------- Dopisano o 22:49 ---------- Poprzedni post napisano o 22:42 ----------

Witam was tarnowianki jestem tu po raz pierwszy i od tego czytania (kilka godzin) strach mnie obleciał na samą myśl o ślubie i weselu! W weekend jedziemy wybra tzn. najpierw pooglądać różne sale.. a ten cudiwny dzień nastąpi prawdopodobnie w okresie wakacyjnym 2011r. Miło mi do was dołączyć
m_rysia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-07, 23:18   #2
Msasetka
Raczkowanie

Dot.: Tarnowskie panny młode c.d.!!

Witam wszystkich
też jestem tu po raz pierwszy i z ciekawością czytam Wasze wypowiedzi
Jestem z okolic Brzeska, nasz ślub odbędzie się 28.08.2010
Jak na razie to mamy zarezerwowany lokal, orkiestrę, fotografa i kamerzystę. Jutro ( tzn. już dziś ) razem z siostrą planuje po raz pierwszy odwiedzić salony sukien ślubnych w Tarnowie i mam nadzieję, że znajdę coś interesującego, a może zobaczę już tą moją wymarzoną suknię...
Msasetka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-08, 09:43   #3
kania 84
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Msasetka Pokaż wiadomość
Witam wszystkich
Jak na razie to mamy zarezerwowany lokal, orkiestrę, fotografa i kamerzystę. Jutro ( tzn. już dziś ) razem z siostrą planuje po raz pierwszy odwiedzić salony sukien ślubnych w Tarnowie i mam nadzieję, że znajdę coś interesującego, a może zobaczę już tą moją wymarzoną suknię...
to bardzo przyjemny dzień Cię czeka powodzenia
Stary 2010-01-08, 11:43   #4
m_rysia
Raczkowanie

My jutro jedziemy oglądać różne sale i którąś z nich zarezerwujemy interesują nas: Hotel Dunajec, Pałac w Mikołajowicach, Artie (w starej łaźni) i Tarnowianka. No może coś się jeszcze nawinie po drodze och już mam stresa a to jeszcze sporo czasu do 2011
Stary 2010-01-08, 11:46   #5
Lilkaa82
Rozeznanie

a ja juz mam stresaaaaaa :P 16 dni zostało :P

Karolinka ur. 19.06.2011r. - 52cm i 2700g szczęścia

24 tyg - 6770g

Jestem żoną mojego męża
Mamo, Tato ! - A ja rosnę i rosnę...
Lilkaa82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-08, 12:22   #6
martak110
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Lilkaa82 Pokaż wiadomość
Najprawdopodobniej w dzień ślubu bedziesz spokojna jak nogdy dotąd hehe
Jest na świecie taki rodzaj smutku, którego nie można wyrazić łzami. Nie można go nikomu wytłumaczyć. Nie mogąc przybrać żadnego kształtu, osiada ciasno na dnie serca jak śnieg podczas bezwietrznej nocy.
martak110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-08, 12:41   #7
moniaa061
Raczkowanie

Cytat:
napewno wszytsko bedzie jak sobie wymarzylas

---------- Dopisano o 13:40 ---------- Poprzedni post napisano o 13:39 ----------

Cytat:
Napisane przez m_rysia Pokaż wiadomość
My jutro jedziemy oglądać różne sale i którąś z nich zarezerwujemy interesują nas: Hotel Dunajec, Pałac w Mikołajowicach, Artie (w starej łaźni) i Tarnowianka. No może coś się jeszcze nawinie po drodze och już mam stresa a to jeszcze sporo czasu do 2011
tarnowianko duzo osob odradza ale ja osobiscie tam nie bylam;p

---------- Dopisano o 13:41 ---------- Poprzedni post napisano o 13:40 ----------

Cytat:
Witam wszystkich
zycze powodzenia w zanalezieniu tej najpiekniejszej sukieneczi
moniaa061 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-08, 13:00   #8
night25
Rozeznanie

Witam tarnowianki Może wkońcu i ja się ujawnię bo już od dłuższego czasu śledzę forum. Moje wesele juz wielkimi krokami się zbliża 4.06.2010 pewnie sie zdziwicie że piatek no ale wiecie jaki jest problem z salą a my zdecydowaliśmy się w wakacje że się pobieramy.Wesele będzie w Podzamczu.Pozdrawiam Was gorąco
night25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-08, 13:05   #9
kahazz
Raczkowanie

Witam serdecznie!!
Ja tez może się przyłącze do grona przyszłych żon ja mam śluba swojego 22.05.2010 więc już za niedługo i powiem wam że mnie już troszkę stres zjada bo nie mam sukienki i wogóle nie wiem jak sobie wszytsko usystematyzować.
Więc pognębie Was troszkę pytaniami pewnie powtarzającymi się no ale cóż chyba poratujecie biedną zagubioną istoykę
Wogóle najpierw to chciałbym się poradzić jaki salon ślubny wybrać... bo jest tego trochę a chciałabym poprostu wejść poprzymierzać i wyjśc zadowolona w sęsie nie wydać masy kasy a kupić tą wymarzoną
Pozdrawiam serdecznie
kahazz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-08, 13:48   #10
Lilkaa82
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez martak110 Pokaż wiadomość
Najprawdopodobniej w dzień ślubu bedziesz spokojna jak nogdy dotąd hehe
Cytat:
Napisane przez moniaa061 Pokaż wiadomość
napewno wszytsko bedzie jak sobie wymarzylas
Dzięki dziewczynki oby oby bo jak sobie pomysle ze jeszcze tylko 16 dni to mi wszystko do żołądka podchodzi hehehehe ale ciesze sie !

Karolinka ur. 19.06.2011r. - 52cm i 2700g szczęścia

24 tyg - 6770g

Jestem żoną mojego męża
Mamo, Tato ! - A ja rosnę i rosnę...
Lilkaa82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-08, 14:33   #11
jadira
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kahazz Pokaż wiadomość
Witam serdecznie!!
Ja tez może się przyłącze do grona przyszłych żon ja mam śluba swojego 22.05.2010 więc już za niedługo i powiem wam że mnie już troszkę stres zjada bo nie mam sukienki i wogóle nie wiem jak sobie wszytsko usystematyzować.
Więc pognębie Was troszkę pytaniami pewnie powtarzającymi się no ale cóż chyba poratujecie biedną zagubioną istoykę
Wogóle najpierw to chciałbym się poradzić jaki salon ślubny wybrać... bo jest tego trochę a chciałabym poprostu wejść poprzymierzać i wyjśc zadowolona w sęsie nie wydać masy kasy a kupić tą wymarzoną
Pozdrawiam serdecznie
Witam wypisz sobie na kartce co juz masz a co musisz jeszcze zrobic, a raczej musicie. Wszystko powolutku zalatwisz, tym bardziej ze jestes na miejscu (znaczy sie nie zagranica) a wiec poswiecisz dzien czy dwa i kupisz sukienke garnitur i obraczki to raz dwa
Co do salonow sukien slubnych mozesz odwiedzic: Obsesje na Wałowej, salon sukien slubnych na ul św. Anny (piekne suknie aczkolwiek w roznej rozpietosci cenowej), a osttatnimi czasy dziewczyny chwala rowniez Hermago na Targowej Pamietaj zeby zabrac ze soba kogos- najlepiej przyjaciolke kolezanke ktora Ci szczerze doradzi, bo niektore Panie w salonie chca odrazu wcisnac rekawiczki bolerko buciki zawieszki kolczyki po prostu wszystko
Powodzenia! Aha! jeszcze jedno ubierz sobie jakis sensowny stanik (mniej wiecej zblizony do slubnejgo) i... najwazniejszema jtusie- wiadomo że nie reformy ale takie ktore Cie nie wprawia w zaklopotanie (ja mialam stringi i Pani na ul. sw anny ubierala mi halke takze w pewnym momencie musiala sie schylić i miala buzie na wysokosci mojej pupy bylo mi naprawde glupio, choc wiem ze takich widokow ma na pęczki.... no ale i tak mi bylo niezrecznie. Wiec pammietaj o tym malym aczkolwiek wazym szczegole

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-01-08, 17:25   #12
moniaa061
Raczkowanie

Cytat:
Witam serdecznie!!
Pozdrawiam serdecznie
mamy w ten sam dzien slub heheh ja tez nie mam jeszcze sukienki;p ale odwiedzilam juz salony ale zadnej sukieneczki nie mierzylam bo mniej wiecej wiem jaka chce a nigdzie takich nie bylo ale polecam obsesje a odradzam hermago Pani ktora siedziala na dole (bylam we wrzesniu)zapytala kiedy mam slub po mojej odpowiedzi ze mam w maju zapyatla czy do maja nie przytyje wiec...;/ a panie u gory probowaly mi wszytsko wcisnac;/ zalezy kto co lubi pochodzich a naewno cos znajdizesz

---------- Dopisano o 18:24 ---------- Poprzedni post napisano o 18:23 ----------

ale nas przybylo w nowym roku

---------- Dopisano o 18:25 ---------- Poprzedni post napisano o 18:24 ----------

Cytat:
Napisane przez night25 Pokaż wiadomość
Witam tarnowianki Może wkońcu i ja się ujawnię bo już od dłuższego czasu śledzę forum. Moje wesele juz wielkimi krokami się zbliża 4.06.2010 pewnie sie zdziwicie że piatek no ale wiecie jaki jest problem z salą a my zdecydowaliśmy się w wakacje że się pobieramy.Wesele będzie w Podzamczu.Pozdrawiam Was gorąco
teraz wiele osob ma sluby w niedziele i piatki
moniaa061 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-08, 18:09   #13
wronkas
Raczkowanie

Witam serdecznie nowe wizażanki

---------- Dopisano o 19:09 ---------- Poprzedni post napisano o 19:08 ----------

Ja w niedziele idę ustalić menu z kucharkąpowiedzcie mi kobietki ile mniej więcej dań powinno się znależć w pierwszym dniu a ile w poprawiny???

26 czerwiec 2010
wronkas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-08, 18:21   #14
Margaritka85
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez wronkas Pokaż wiadomość
Witam serdecznie nowe wizażanki

---------- Dopisano o 19:09 ---------- Poprzedni post napisano o 19:08 ----------

Ja w niedziele idę ustalić menu z kucharkąpowiedzcie mi kobietki ile mniej więcej dań powinno się znależć w pierwszym dniu a ile w poprawiny???
my mamy menu z góry ustalone w lokalu i zawiera obiad dwudaniowy + 4 ciepłe posiłki. To taki standard,ale słyszałam też o wersji obiad +3 ciepłe posiłki. Zależy od tego o której rozpoczynacie wesele-czy goście zdążą się najeść no i od budżetu.A w poprawiny nie wiem,bo nie robimy
Margaritka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-08, 18:33   #15
m_rysia
Raczkowanie

Hej a słyszałyście coś o tej restauracji Artie? Bo jutro się tam wybieram.. Podoba mi się wystrój
Stary 2010-01-08, 18:46   #16
m_rysia
Raczkowanie

co sądzicie???
Stary 2010-01-08, 19:11   #17
kahazz
Raczkowanie

Dzień dobry wieczór drogie Panie
No to dawaj od początku......

LILKAA82 - trzymam mocno kciukacze za ciebie , bo ja już mam stresa więc chyba będę w ładnej rozsypce jak będzie 16 dni przed ślunem ale damy rade nie ma inaczej

JADIRA - serdeczne dzięki za rady .. naprawde są boskie a z tymi stringami to się ubawiłam jak nic ale tak szczerze to Ci powiem że nawet przez myśl mi nie przyszło o bieliźnie myślałam, że to jest tak samo jak z ciuchami że wchodzisz przymierzalnia zakładasz, wychodzisz wszyscy WOOW i gitara ... hehehe... także dzięki raz jeszcze i prosze o więcej

MONIAA061 - widzisz jaki ten świat jest mały a Tarnów jeszcze mniejszy ... czyli będziemy razem do samego końca hehe

M_RYSIA - co do kanjpy to nie mam pojęcia my w sumie odrazu wiedzieliśmy gdzie chcemy mieć weselicho .. więc ten problem mieliśmy z głowy.. a co do kiecki to wszystko zależy od gustu, mi osobiście się podoba ale ja bym nie przeskoczyła tego że nie ma konkretnych szelek... wiem że zawsze można doszyć ale to już nie to samo Ale oryginalnie sukienka gitara

---------- Dopisano o 20:11 ---------- Poprzedni post napisano o 20:09 ----------

a ogólnie wybrałam Obsesję na salon do mierzenia sukieneczek bo tak mi się spodobała obsługa że szok mam nadzieję że coś upoluje ide w poniedziałek trzymajcie kciukacze

I oczywiście proszę o więcej rad ...

Aha i czy wy przystrajacie kościół? i czy macie jakieś skrzypaczki śpiewaczki i tego typu bo nie wiem czy to taki standard czy coś? help bo z tym kościołem to dla mnie wogóle kosmos jakiś
kahazz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-08, 19:19   #18
koniczynkaaaa
Raczkowanie

Cytat:
Wszystko napewno będzie tak jak chcesz! Trzymamy kciuki! Zazdroszcie ci ja jeszcze dokładnie 8 miesięcy.

---------- Dopisano o 20:19 ---------- Poprzedni post napisano o 20:18 ----------

Witam bardzo serdecznie nowe wiżanki! Im więcej tym lepiej!
koniczynkaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-08, 19:21   #19
Msasetka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kania 84 Pokaż wiadomość
to bardzo przyjemny dzień Cię czeka powodzenia
Oj nawet bardzo przyjemny...przekonałam się o tym osobiście
Rewelacyjne uczycie jak pierwszy raz zobaczyłam siebie w sukience ślubnej No, ale po pierwszej przymiarce nadszedł czas na prawdziwe poszukiwania i znając siebie wiem, że nie będzie to taka prosta sprawa
Msasetka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-01-08, 19:24   #20
koniczynkaaaa
Raczkowanie

Cytat:
co sądzicie???
Mam podobną suknie jeśli chodzi o dół też taka szeroka. Ale góra u tej mi się nie podoba jak dla mnie za odważna. No ale każdemu się co innego podoba.Chyba że na tobie inaczej leży o ile takową mieżyłaś czy to zdjęcie znalezione na internecie. Bo tak to ciężko ocenić. U mnie tak było cały czas podobały mi się obcisłe rybki dla mnie bajka ale jak zmierzyłam katastrofa nie mój krój i wogóle. Jestem za chuda do takich sukienek. Także musiałam upodobania skorygować.
Stary 2010-01-08, 20:04   #21
wanilliowa
Rozeznanie

Cytat:
Witam was tarnowianki jestem tu po raz pierwszy i od tego czytania (kilka godzin) strach mnie obleciał na samą myśl o ślubie i weselu! W weekend jedziemy wybra tzn. najpierw pooglądać różne sale.. a ten cudiwny dzień nastąpi prawdopodobnie w okresie wakacyjnym 2011r. Miło mi do was dołączyć
Witam serdecznie M_rysiu!
Nie powinnaś się bać wyzwań, jakie przed Tobą stoją, ale cieszyć się z przygotowań, bo przeżyjesz to tylko raz w życiu, a z wypowiedzi dziewczyn na forum sama możesz się przekonać, że to całkiem fajna "zabawa"

---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:33 ----------

Cytat:
Likaaa w tym dniu wszystkie będziemy sercem z Tobą!

---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ----------

Cytat:
Napisane przez moniaa061 Pokaż wiadomość
(...) a odradzam hermago Pani ktora siedziala na dole (bylam we wrzesniu)zapytala kiedy mam slub po mojej odpowiedzi ze mam w maju zapyatla czy do maja nie przytyje wiec...;/ a panie u gory probowaly mi wszytsko wcisnac;/ zalezy kto co lubi pochodzich a naewno cos znajdizesz
Nie znoszę tego salonu, właśnie przez tą starszą Panią.Byłam tam ostatnio w innej sprawie (modniarstwo). Pani obejrzała kapelusz, zapytała gdzie kupiłam, jak powiedziałam, że zagranicą to od razu stwierdziła, że musiał być bardzo drogi, zadzwoniła po modniarkę, która obejrzała mój kapelusz. Zapytałam o koszt usługi zmniejszenia jego obwodu, modniarka oceniła na 10 zł, na co starsza Pani zaczęła się krzywić od razu cena wzrosła do 25zł. Moja opina jest taka, że starsza Pani wie kto ma nieco grubszy portfel i naciąga takich klientów na większe koszty . Miałam również historię kilka lat temu z sukienką na studniówkę, przyszłam z gotową wizją czego chce, na co starsza Pani próbowała mi narzucić swój gust i wcisnąć coś,co w ogóle było różne od tego co mi się podoba Tak więc odradzam ten salon, zarówno za podejście jak i wygórowane ceny.

---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ----------

Cytat:
co sądzicie???
śliczna suknia jak będziesz miała zdjęcia w realu to wrzuć na forum

---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ----------

Cytat:
Napisane przez koniczynkaaaa Pokaż wiadomość
Mam podobną suknie jeśli chodzi o dół też taka szeroka. Ale góra u tej mi się nie podoba jak dla mnie za odważna. No ale każdemu się co innego podoba.Chyba że na tobie inaczej leży o ile takową mieżyłaś czy to zdjęcie znalezione na internecie. Bo tak to ciężko ocenić. U mnie tak było cały czas podobały mi się obcisłe rybki dla mnie bajka ale jak zmierzyłam katastrofa nie mój krój i wogóle. Jestem za chuda do takich sukienek. Także musiałam upodobania skorygować.
I jak Ci poszło "korygowanie upodobań" ? Ja mam pewien dylemat- pisałam już wcześniej,że zamierzam szyć sobie swoją suknię na podstawie dawno upatrzonego projektu, tak więc nie będe nawet chodziła po salonach, ale boję się co będzie, jeżeli to nie mój fason
Wiadomo - na modelkach suknie zawsze wyglądają cudnie, a na normalnej, zdrowej kobiecie to już różnie bywa niestety. Dodam jeszcze, że jestem bardzo uparta i ciężko mi coś sobie wybić z głowy, a wybrana przeze mnie sukienka to spełnienie moich marzeń i na innych nawet już nie oglądam.

klikam na www.pajacyk.pl

Edytowane przez wanilliowa
Czas edycji: 2010-01-08 o 19:52
wanilliowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-08, 20:18   #22
koniczynkaaaa
Raczkowanie

I jak Ci poszło "korygowanie upodobań" ? Ja mam pewien dylemat- pisałam już wcześniej,że zamierzam szyć sobie swoją suknię na podstawie dawno upatrzonego projektu, tak więc nie będe nawet chodziła po salonach, ale boję się co będzie, jeżeli to nie mój fason
Wiadomo - na modelkach suknie zawsze wyglądają cudnie, a na normalnej, zdrowej kobiecie to już różnie bywa niestety. Dodam jeszcze, że jestem bardzo uparta i ciężko mi coś sobie wybić z głowy, a wybrana przeze mnie sukienka to spełnienie moich marzeń i na innych nawet już nie oglądam.[/QUOTE]

Moja rada za nim zdecydujesz się na szycie idz do jakiegokolwiek salonu i zmierz podobny fason sukni. Na modelkach każda suknia wygląda bosko. No ale niestety nie każda suknia pasuje do każdej kobiety. Tak jak pisałam wcześniej cały czas myslałam o rybce bo na zdjęciach wyglądało bosko no ale w realu masakra. Ja jestem wysoka i chuda więc wyglądałam jak patyczak w takim kroju więc siłą rzeczy misiałam szukać czegoś innego i stanęło na modelu sukni jaki zakładałam że nie chce mieć. Życie. Ale podsumowując żeby nie było tak pesymistycznie mój wybór sukni mi sie podoba więc jestem zadowolona.
Stary 2010-01-08, 20:20   #23
klaudek
Raczkowanie

Cytat:
Witam wszystkich
Ślubujemy w ten sam dzień

Cytat:
Eee nie stresuj się, ja się swojego nie mogę doczekać :P

Cytat:
Witam serdecznie!!
Pozdrawiam serdecznie
z czystym sumieniem polecam Obsesję na wałowej, miła atmosfera i fajna obsługa, tam kupiłam swoją suknię

No i witam wszystkie nowe wizażanki, im nas więcej tym weselej

aha... i kolejny krok do przodu bo zamówiliśmy w tym tygodniu obrączki

28.08.2010 Szczęśliwa żona swojego męża

Edytowane przez klaudek
Czas edycji: 2010-01-08 o 20:48
klaudek jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-01-08, 20:25   #24
ania028
Raczkowanie

polecam tez salon sukni slubnych"ALIS" pozdrawiam
Stary 2010-01-08, 20:57   #25
kania 84
Raczkowanie

ja również polecam Obsesję mierzyłam tam moją pierwszą sukieneczkę, później byłam w innych salonach, ale każdą suknię porównywałam już do tej pierwszej, no i tą kupiłam Salon też najbardziej mi się podobał i Panie są bardzo miłe

---------- Dopisano o 21:57 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ----------

Cytat:
Trzymam mocno kciuki, na pewno będzie wspaniale
Stary 2010-01-08, 21:06   #26
m_rysia
Raczkowanie

Kurcze ja tę suknię upatrzyłam sobie na necie na stronce www.sukniemaja.pl bo naczytałam się pochlebnych opinii o tej pracowni modniarskiej no i cena jest niezła 900 zł to jeszcze nie tak źle och jutro wielki dzień wybierania i rezerwacji sali to taki pierwszy krok na drodze do pozdrawiam was serdecznie i do jutra
Stary 2010-01-08, 21:24   #27
azumi21
Raczkowanie

Cytat:

ach jak ja CI zazdroszcze, sama juz nie moge sie doczekac swojego

http://s6.suwaczek.com/20100530290213.png
azumi21 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-01-08, 21:25   #28
felicita
Przyczajenie

Cytat:
Kurcze ja tę suknię upatrzyłam sobie na necie na stronce www.sukniemaja.pl bo naczytałam się pochlebnych opinii o tej pracowni modniarskiej no i cena jest niezła 900 zł to jeszcze nie tak źle och jutro wielki dzień wybierania i rezerwacji sali to taki pierwszy krok na drodze do pozdrawiam was serdecznie i do jutra
Ja też swoją znalazłam w necie Cena niestety troche mnie załamała ale co tam raz się żyje...

Z innej beczki mam pytanie do wszystkich
Czy aby dostać od proboszcza zgodę na slub w innej parafii trzeba obecności obydwojga narzeczonych? Jeśli ktoś coś wie na ten temat prosze o odpowiedz na prw. Ponieważ mam jeszcze kilka pytań
Pozdrawiam
Stary 2010-01-08, 21:31   #29
azumi21
Raczkowanie

Cytat:

dziewczyny nie piszcie ze tyle dalyscie, bo jak moj TZ zerka mi przez ramie i widzi, ze ktos placil 900zl za suknie to sie ze mnie smieje, ze dalam 3tys <zarcik oczywiscie z tym nie pisaniem>

suknia podoba mi sie bardzo, ale osobiscie nie odwazylabym sie na taki dekold, pewno dlatego, ze nie mialabym co tam wlozyc

http://s6.suwaczek.com/20100530290213.png
azumi21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-08, 21:51   #30
kifli
Raczkowanie

a ja prosze o podpowiedz.widze ,ze wszyscy maja juz sale a ja dopiero na etapie szukania.mi sie marzy wesele nie w restauracji,chcialabym namioty albo dom weselny gdzie moge miec swoja firme kateringowa,druga wazna rzecz to pokoje dla gosci bo bedzie troche z poza tarnowa i troche dzieci.dzwonilam na Camping w Tarnowie,tam mozna namioty a i sale maja wrazie W,no i domki dla gosci,ale pani powiedziala ze w sezonie raczej nie robia wesel bo maja wczasowiczow.na internecie trudno znalesc cos ze zdjeciami i jakims opisem.Macie moze pojecie,slyszalyscie o czyms?moze byc poza Tarnowem.bedziemy w Pl w kwietniu i chcielibysmy cos ogladnac i moze nawet zabukowac.jestem otwarta na rozne podpowiedzi i pomysly.dzieki(ale sie opisalam)

---------- Dopisano o 23:51 ---------- Poprzedni post napisano o 23:46 ----------

Cytat:
ciąg dalszy rozważań : https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post16317041

---------- Dopisano o 22:49 ---------- Poprzedni post napisano o 22:42 ----------

hey! tez dopiero dolaczylam
A jakie macie miejsca na mysli,jesli mozna wiedziec.tez poszukuje

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości