![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Tarnowskie panny młode cz. II
ciąg dalszy rozważań :
![]() ---------- Dopisano o 22:49 ---------- Poprzedni post napisano o 22:42 ---------- Witam was tarnowianki ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Tarnowskie panny młode c.d.!!
Witam wszystkich
![]() też jestem tu po raz pierwszy i z ciekawością czytam Wasze wypowiedzi ![]() Jestem z okolic Brzeska, nasz ślub odbędzie się 28.08.2010 ![]() Jak na razie to mamy zarezerwowany lokal, orkiestrę, fotografa i kamerzystę. Jutro ( tzn. już dziś ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
My jutro jedziemy oglądać różne sale i którąś z nich zarezerwujemy interesują nas: Hotel Dunajec, Pałac w Mikołajowicach, Artie (w starej łaźni) i Tarnowianka. No może coś się jeszcze nawinie po drodze
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
a ja juz mam stresaaaaaa :P 16 dni zostało :P
#6 |
Rozeznanie
|
Najprawdopodobniej w dzień ślubu bedziesz spokojna jak nogdy dotąd hehe
![]()
Jest na świecie taki rodzaj smutku, którego nie można wyrazić łzami. Nie można go nikomu wytłumaczyć. Nie mogąc przybrać żadnego kształtu, osiada ciasno na dnie serca jak śnieg podczas bezwietrznej nocy. |
![]() ![]() |
![]() |
#7 | ||
Raczkowanie
|
napewno wszytsko bedzie jak sobie wymarzylas
![]() ---------- Dopisano o 13:40 ---------- Poprzedni post napisano o 13:39 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 13:41 ---------- Poprzedni post napisano o 13:40 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
Witam tarnowianki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Witam serdecznie!!
Ja tez może się przyłącze do grona przyszłych żon ![]() Więc pognębie Was troszkę pytaniami pewnie powtarzającymi się no ale cóż chyba poratujecie biedną zagubioną istoykę ![]() Wogóle najpierw to chciałbym się poradzić jaki salon ślubny wybrać... bo jest tego trochę a chciałabym poprostu wejść poprzymierzać i wyjśc zadowolona w sęsie nie wydać masy kasy a kupić tą wymarzoną ![]() Pozdrawiam serdecznie |
![]() ![]() |
![]() |
#10 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#11 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Co do salonow sukien slubnych mozesz odwiedzic: Obsesje na Wałowej, salon sukien slubnych na ul św. Anny (piekne suknie aczkolwiek w roznej rozpietosci cenowej), a osttatnimi czasy dziewczyny chwala rowniez Hermago na Targowej ![]() ![]() Powodzenia! Aha! jeszcze jedno ubierz sobie jakis sensowny stanik (mniej wiecej zblizony do slubnejgo) i... najwazniejsze ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#12 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:24 ---------- Poprzedni post napisano o 18:23 ---------- ale nas przybylo w nowym roku ![]() ---------- Dopisano o 18:25 ---------- Poprzedni post napisano o 18:24 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Witam serdecznie nowe wizażanki
![]() ---------- Dopisano o 19:09 ---------- Poprzedni post napisano o 19:08 ---------- Ja w niedziele idę ustalić menu z kucharką ![]()
#14 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
Hej a słyszałyście coś o tej restauracji Artie? Bo jutro się tam wybieram.. Podoba mi się wystrój
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
co sądzicie???
|
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
Dzień dobry wieczór drogie Panie
![]() No to dawaj od początku...... LILKAA82 - trzymam mocno kciukacze za ciebie , bo ja już mam stresa więc chyba będę w ładnej rozsypce jak będzie 16 dni przed ślunem ![]() ![]() JADIRA - serdeczne dzięki za rady .. naprawde są boskie a z tymi stringami to się ubawiłam jak nic ale tak szczerze to Ci powiem że nawet przez myśl mi nie przyszło o bieliźnie myślałam, że to jest tak samo jak z ciuchami że wchodzisz przymierzalnia zakładasz, wychodzisz wszyscy WOOW i gitara ... hehehe... także dzięki raz jeszcze i prosze o więcej ![]() MONIAA061 - widzisz jaki ten świat jest mały ![]() M_RYSIA - co do kanjpy to nie mam pojęcia my w sumie odrazu wiedzieliśmy gdzie chcemy mieć weselicho .. więc ten problem mieliśmy z głowy.. ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:11 ---------- Poprzedni post napisano o 20:09 ---------- a ogólnie wybrałam Obsesję na salon do mierzenia sukieneczek bo tak mi się spodobała obsługa że szok ![]() ![]() I oczywiście proszę o więcej rad ... ![]() Aha i czy wy przystrajacie kościół? i czy macie jakieś skrzypaczki śpiewaczki i tego typu bo nie wiem czy to taki standard czy coś? help bo z tym kościołem to dla mnie wogóle kosmos jakiś |
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
Wszystko napewno będzie tak jak chcesz! Trzymamy kciuki! Zazdroszcie ci ja jeszcze dokładnie 8 miesięcy.
![]() ---------- Dopisano o 20:19 ---------- Poprzedni post napisano o 20:18 ---------- Witam bardzo serdecznie nowe wiżanki! Im więcej tym lepiej! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
Oj nawet bardzo przyjemny...przekonałam się o tym osobiście
![]() Rewelacyjne uczycie jak pierwszy raz zobaczyłam siebie w sukience ślubnej ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
Mam podobną suknie jeśli chodzi o dół też taka szeroka. Ale góra u tej mi się nie podoba jak dla mnie za odważna. No ale każdemu się co innego podoba.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#21 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Nie powinnaś się bać wyzwań, jakie przed Tobą stoją, ale cieszyć się z przygotowań, bo przeżyjesz to tylko raz w życiu, a z wypowiedzi dziewczyn na forum sama możesz się przekonać, że to całkiem fajna "zabawa" ![]() ---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:33 ---------- Likaaa w tym dniu wszystkie będziemy sercem z Tobą! ![]() ---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ---------- śliczna suknia ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ---------- Cytat:
![]() ![]() Wiadomo - na modelkach suknie zawsze wyglądają cudnie, a na normalnej, zdrowej kobiecie to już różnie bywa niestety. Dodam jeszcze, że jestem bardzo uparta i ciężko mi coś sobie wybić z głowy, a wybrana przeze mnie sukienka to spełnienie moich marzeń i na innych nawet już nie oglądam. Edytowane przez wanilliowa Czas edycji: 2010-01-08 o 19:52 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
I jak Ci poszło "korygowanie upodobań"
![]() ![]() Wiadomo - na modelkach suknie zawsze wyglądają cudnie, a na normalnej, zdrowej kobiecie to już różnie bywa niestety. Dodam jeszcze, że jestem bardzo uparta i ciężko mi coś sobie wybić z głowy, a wybrana przeze mnie sukienka to spełnienie moich marzeń i na innych nawet już nie oglądam.[/QUOTE] Moja rada za nim zdecydujesz się na szycie idz do jakiegokolwiek salonu i zmierz podobny fason sukni. Na modelkach każda suknia wygląda bosko. No ale niestety nie każda suknia pasuje do każdej kobiety. Tak jak pisałam wcześniej cały czas myslałam o rybce bo na zdjęciach wyglądało bosko no ale w realu masakra. Ja jestem wysoka i chuda więc wyglądałam jak patyczak w takim kroju więc siłą rzeczy misiałam szukać czegoś innego i stanęło na modelu sukni jaki zakładałam że nie chce mieć. Życie. Ale podsumowując żeby nie było tak pesymistycznie mój wybór sukni mi sie podoba więc jestem zadowolona. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#23 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Eee nie stresuj się, ja się swojego nie mogę doczekać :P Cytat:
![]() No i witam wszystkie nowe wizażanki, im nas więcej tym weselej ![]() aha... i kolejny krok do przodu bo zamówiliśmy w tym tygodniu obrączki ![]()
którą się mnoży, jeśli się ją dzieli." ![]() ![]() Edytowane przez klaudek Czas edycji: 2010-01-08 o 20:48 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
polecam tez salon sukni slubnych"ALIS" pozdrawiam
![]()
#25 |
Raczkowanie
|
ja również polecam Obsesję
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:57 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ---------- Trzymam mocno kciuki, na pewno będzie wspaniale ![]()
#26 |
Raczkowanie
|
Kurcze ja tę suknię upatrzyłam sobie na necie na stronce www.sukniemaja.pl bo naczytałam się pochlebnych opinii o tej pracowni modniarskiej no i cena jest niezła 900 zł to jeszcze nie tak źle
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
ach jak ja CI zazdroszcze, sama juz nie moge sie doczekac swojego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#28 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Z innej beczki mam pytanie do wszystkich Czy aby dostać od proboszcza zgodę na slub w innej parafii trzeba obecności obydwojga narzeczonych? Jeśli ktoś coś wie na ten temat prosze o odpowiedz na prw. Ponieważ mam jeszcze kilka pytań Pozdrawiam ![]()
![]() |
#29 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
dziewczyny nie piszcie ze tyle dalyscie, bo jak moj TZ zerka mi przez ramie i widzi, ze ktos placil 900zl za suknie to sie ze mnie smieje, ze dalam 3tys ![]() suknia podoba mi sie bardzo, ale osobiscie nie odwazylabym sie na taki dekold, pewno dlatego, ze nie mialabym co tam wlozyc ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#30 | |
Raczkowanie
|
a ja prosze o podpowiedz.widze ,ze wszyscy maja juz sale a ja dopiero na etapie szukania.mi sie marzy wesele nie w restauracji,chcialabym namioty albo dom weselny gdzie moge miec swoja firme kateringowa,druga wazna rzecz to pokoje dla gosci bo bedzie troche z poza tarnowa i troche dzieci.dzwonilam na Camping w Tarnowie,tam mozna namioty a i sale maja wrazie W,no i domki dla gosci,ale pani powiedziala ze w sezonie raczej nie robia wesel bo maja wczasowiczow.na internecie trudno znalesc cos ze zdjeciami i jakims opisem.Macie moze pojecie,slyszalyscie o czyms?moze byc poza Tarnowem.bedziemy w Pl w kwietniu i chcielibysmy cos ogladnac i moze nawet zabukowac.jestem otwarta na rozne podpowiedzi i pomysly.dzieki(ale sie opisalam
![]() ---------- Dopisano o 23:51 ---------- Poprzedni post napisano o 23:46 ---------- Cytat:
![]() A jakie macie miejsca na mysli,jesli mozna wiedziec.tez poszukuje
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:49.