![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Obozy zagraniczne 2010!
Hej. Czy planujecie już obozy za granicą? Mam takie pytania dla tych co już jezdzili wiele razy na obozy zagraniczne. Czy naprawde nie oplaca sie jechac do Bułgarii? Bo tak slyszalam od wielu osob, ale nie wiem czy to do końca prawda. I jeszcze do jakich krajów najczęściej jezdza chlopacy? Bo tak glupio jak jest na obozie babiniec. A czesto tak sie zdarza ( Slysząc opinie znajomych)...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Obozy zagraniczne 2010!
Ja planuję Lloret de Mar albo Majorkę. To 2 jednak bardziej mnie kusi i szukam jakiejś oferty.
Z tego co wiem Bułgaria jest jednym z tańszych obozów. Zdania na jej temat są podzielone. Morze przypomina Bałtyk , nie ma jakiejś super egzotycznej przyrody. Ale np. moja przyjaciółka wraca tam co rok. Ja nie byłam i mnie nie ciągnie. Wolę inne państwa. ^^ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Były już takie tematy:
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=179631 http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=328068 http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=393692
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Jak dla mnie Bułgaria (a tak dokładniej Złote Piaski) jest super jeżeli chodzi o rozrywkę. Morze podobne do Bałtyku? Ciekawe z której strony ;] Nie zauważyłam tam żeby było więcej dziewczyn czy chłopaków....Po prostu jeżeli szukasz tanich, miłych wakacji z dużą ilością rozrywki- POLECAM!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
![]()
Witam ;p
chcialabym dowiedziec sie czegos o bulgarii, bo mam zamiar sie tam wybrac na oboz. szczerze mowiac wolalabym grecje, ale z racjii, ze chce sie tam wybrac z kolezankami chyba zostalam przeglosowana ;p takze jesli ktos byl w bulgarii, z zwlaszcza te "zlote piaski" to prosilabym o taka bardzooo szczegolowa opinie, jesli to nie problem ;p aaa no i co z tym morzem ? bo mnie w sumie odrzuca to, ze nie jest takie blekitne, jakie bylo w grecji, itp, a zwlaszcza pogoda podobno nie jest zagwarantowana.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
aha, to czyli mowisz, ze Bulgaria sie bardzo rozni od Chorwacji ? kurde, mam taki dylemat, ze masakra ;p a z rezerwacja, to jeszcze powiedz jak jest, czy trzeba duzo wczesniej rezerwowac ? np, chcialabym jechac w sierpniu i juz musze zalatwiac, zeby miejsca byly ?
no i kurde z ta pogoda to jest najgorzej.. ja bym chciala wrocic zjarana, tak jak w grecjii, taki muuurzyn ;p |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
..ja Ci mogę powiedzieć że, w Bułgarii nie jest aż tak ciepło jak w Grecjii, ale opalić się opalisz
![]() i spokojnie nie musisz jeszcze rezerwować ja np. Bułgarię rezerwowałam w lipcu , a w sierpniu wyjeżdżałam i było jeszcze dużo miejsc.Bułgaria jest ogólnie tania, dlatego nie martw się o cenę i na twoim miejscu poczekałabym na lepszą ofertę . ![]()
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
ja myslę, że nie musisz jeszcze rezerwować. Na pewno póki co, miejsc nie zabraknie. Tak, myślę, że chorwacja i bułgaria się różnią. Głównie morzem, plażami, życiem nocnym.
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
O TO DZIEKUJE BARDZO ZA POMOC ! ;*
bardzo sie przydala, bo ja pierwszy raz mam zamiar jechac na oboz i jestem jeszcze zielona ;p myslalam, ze to sie wczesniej rezerwuje, bo jak bylam w Grecjii w tamtym roku, to rezerwowalam juz jakos w lutym ;p OK, to ja sobie poczekam, bo jeszcze duzo czasu i moze rzeczywiscie trafi sie cos lepszego ;p dziekuje jeszcze raz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
A znacie może jakieś oferty obozów do Turcji, w dobrej cenie autokarem ? albo Grecja ?
chodzi mi o takie oferty ze zniżką za wczesną rezerwację ![]()
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
Witam
![]() Ja również jestem zainteresowana obozem - najchętniej Grecja ![]() To będzie mój pierwszy i kompletnie nie mogę sie zdecydować. Właściwie to chyba odważyć ![]() ![]() Chciałam się tylko upewnić co do imprez ![]() ![]() ![]() Ciekawi mnie jeszcze jak to jest z uczestnikami? ![]() Czy przypadkiem 3/4 grupy to nie same dziewczyny? ![]() ![]() I czy mogłybyście mi polecić jakieś biuro podróży z którym same wyjeżdzałyście? ![]() Z góry dziękuje i pozdrawiam ;* |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Ja w Grecji-Paralii byłam z rego-bis'em
![]() Opiekunowie byli spoko , jeżli chodzi o alko to się nie obawiaj ,duże luzyyyyyy (z tego biura byłam 2 razy i zawsze trafiam na takich ![]() Co do uczestników obozu to gdy ja byłam ,chłopaków było tylko 5 ;[ reszta babiniec ![]() ,a na dyskoteki wpuszczali wszystkich ![]() Polecam Ci Paralię, jeśli jesteś nastawiona na imprezki i piękną pogodę ;* ![]()
impossible is nothing ! Edytowane przez justine333 Czas edycji: 2010-01-17 o 22:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
Justine coraz bardziej przekonuje sie do tej Parali
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
jedź, jedź Grecja jest cudowna jeszcze, gdy wybierzesz wycieczkę na Skiathos to już szczególnie ;D <3 niezapomniane wakację i Ci Grecy ojj jeśli jesteś blondynką..to nie będziesz miała spokoju
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
no niestety blondynka nie jestem,ale od czego sa farby do wlosow;P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
no tak ale koleżanki brunetki też miały tam powodzenie
![]()
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Że się wtrącę to u obcokrajowców każda ma powodzenie ^^ I nie musisz się na blond farbować , gwarantuję Ci
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Przyczajenie
|
właściwie to nastawiłam sie na te imprezy; ) .
ale kurczę , właściwie to tak glupkowato, sam babiniec, nie? ![]() no, ale jeśli obcokrajowcy nadrabiali to nie ma problemu :d no i ja niestety też nie blondynka :p dziękuje za pomoc ; * Edytowane przez angelanow_16 Czas edycji: 2010-01-18 o 17:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
ciekawa jestem,jak sie z nimi dogadywalyscie? mowia po angielsku czy nie bardzo? no zawsze tez pozostaje mowa ciala
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Jak byłam we Francji to po angielsku nie za bardzo ;]
Ale uwierz ,że zawsze da się jakoś "pogadać" . |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Przyczajenie
|
a powiedzcie mi jeszcze, jak to jest z dojazdem? autokarem oczywiście
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
nmzc
![]() da się przeżyć połowę czasu prześpisz ![]() ![]() my do Grecji jechaliśmy 24 godziny, dzięki Panu kierowcy, który starał się jechać jak najkrótszą trasą .
![]() |
#24 |
Przyczajenie
|
Hej ladyss .. ja też mam zamiar jechać do Bułgarii .. a z jakiego biurka i skad wogole jesteś .. jeżeli wolno wiedzieć oczywiście
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
w Chorwacji to wiem,ze po angielsku ni w zab-pamietam jak bylo smiesznie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Przyczajenie
|
Ktoś jedzie z Ok-Tours do Bułgari ??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | ||
Przyczajenie
|
Cytat:
ja bylam w Grecji w 2009 i ci powiem, ze normalnie po angielsku sie dogadasz ![]() ![]() a co do tych blondynek, to masakra, ja jestem blondynka i ci powiem, ze ogladali sie ostro ;p ale moja siostra jest brunetka i z nia tez tak zle nie bylo ;p ---------- Dopisano o 19:28 ---------- Poprzedni post napisano o 19:27 ---------- Cytat:
mam zamiar jechac z fanclub'u ![]() i jestem z klodzka ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
moze to nieodpowiednie miejsce na takie pytania,ale chce sie dowiedziec od dziewczyn,ktore byly juz na takich obozach,jak to jest z tym piciem alkoholu, czy wszyscy jada tam tylko po to,nie chce tez spedzic wakacji w gronie,gdzie wszyscy beda chodzic kolokwialnie mowiac NAWALENI ,bo mnie to naprawde nie bawi,wystarczylo mi juz kilka takich ,,przygod" z osobami,ktore szukaly mocnych wrazen-nie wspominam tego milo.Ja jestem zwolenniczka teorii,ze bez alkoholu tez mozna sie swietnie bawic, moze mnie wezniecie za jakas ,,trendowata",czy cos w tym stylu, ale chce sie po prostu dowiedziec,czy alkohol leje sie strumieniami,tak ze nawet 15-latki szaleja, bo wiem,ze alkohol na takich obozach jest zawsze,ale liczy sie umiar, no i to tez zalezy od ludzi jacy jada...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
to zależy, jak ja byłam w Grecji to owszem pili, ale bez przesady
![]() na pewno nie wszyscy i nikt za trędowatą uwarzać cie nie będzie, bez obaw ![]()
impossible is nothing ! Edytowane przez justine333 Czas edycji: 2010-01-19 o 18:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
ja byłam w tamtym roku w Bułgarii i korzystałam z usług właśnie tego biura. W tym roku jest zresztą identyczna oferta.
![]() I jeśli chcesz, to mogę odpowiedzieć na Twoje pytania, jeśli takowe masz ;> Edytowane przez monii15 Czas edycji: 2010-01-19 o 19:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:59.