|
Notka |
|
Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Metamorfoza Basi - szalonej 47 latki ;)Witam! ![]() Dzisiaj podjęłyśmy z moją mamą decyzję, że to najwyższy czas by zmieniła coś w swoim wyglądzie... Znudziły jej się te krótkie, ciemne włosy, od kilkunastu lat układane w ten sam sposób, chciałaby zobaczyć w lustrze coś nowego ![]() Pierwszym krokiem będzie zapytanie Was o radę. Znacie się na tym lepiej, obiektywnie ocenicie jak sprawa wygląda i mam nadzieję, że pomożecie mojej mamie zmienić wygląd na plus ![]() ![]() Troszkę informacji... Moja mama jest ciepłym typem urody, chyba jesień o ile się nie mylę... Cera dość jasna, ciepły odcień, opala się szybko na brąz. Bardzo dobrze jej w przygaszonych czerwieniach, brązach, spokojnych odcieniach pomarańczu, fioletu i czerni. Resztę chyba widać na zdjęciach. Od jakiegoś czasu zapuszcza włosy bo bardzo spodobała jej się fryzura Weroniki Marczuk, ale podkreśla, że włosy dłuższe niż do brody - odpadają ![]() W jej imieniu bardzo Was proszę o pomoc ![]() P.S: Przepraszam za jakość niektórych zdjęć, ale były wycinane z większych i dlatego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Metamorfoza Basi - szalonej 47 latki ;)
A ja właśnie widzę Twoją mamę w blondzie!
![]() Dlatego, że ma jasną cerę. ![]() Chociaż osobiście uważam, że ta fryzurka do buzi Twojej mamy pasuje średnio. Może poszukamy czegoś innego? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Łojej... a nie postarzy jej blond? W ogóle moja mama strasznie nie lubi blondu...
![]() ![]() Szukamy, szukamy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
proszę dla Mamy różne kolorki
![]()
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Coś takiego?
![]() Mówiłaś, że mama nie chce długich włosów, co najwyżej do brody. Te są trochę dłuższe, ale jak dla mnie ekstra. Mój faworyt. ![]() Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2010-01-10 o 20:12 Powód: post pod postem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Moim zdaniem Twoja Mama wygląda pięknie w takich włoskach jakie ma teraz(krótka fryzurka bardzo jej pasuje)
![]() ![]() Wg mnie blondy, zwłaszcza te z popielatym odcieniem odejmą jej z urody, przygaszą ją. Tak samo jak dłuższa fryzurka, prawdopodobnie doda jej lat. Nie eksperymentowałabym za bardzo z odcieniem. może po prostu trochę inna farba, ale w tej tonacji, co jest...Może delikatne pasemka? byle nie balejaż. Ja byłabym za krótszym przodem, troszkę dłuższymi kosmykami na górze fryzurki i dłuższymi do połowy szyi wystrzępionymi końcówkami z tyłu. Wiem, że metamorfoza ma dotyczyć fryzurki, ale może nieco mocniejszy makijaż oka i podkreślone delikatnie brwi ![]() Powodzenia, Pani Basiu!
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Dziękujemy!!!
![]() Super są te zestawienia w różnych kolorach włosów! Jednak doszłyśmy do wniosku, że wystarczy rozjaśnić troszkę te brąz jaki teraz ma moja mama na głowie i będzie ok ![]() ![]() Maliniarka ja też jej powtarzam, żeby bardziej podkreślała oczy, ale ona boi się, że efekt będzie wtedy przesadzony... jak skończy robić sałatkę to udowodnię jej, że jest w błędzie! ![]() ![]() A jakie propozycje macie co do pomadki/błyszczyku? Ja jej kiedyś doradziłam tą, którą ma na 3 zdjęciu... jakaś Maybelline, kolor ceglasty... coś koło pomarańczu ciemnego to leżało... Kiedyś używała wszelakich brązów, ale w końcu się znudziły, no i powiedziałam jej, żeby używała błyszczyków zamiast pomadek, bo z błyskiem na ustach wygląda lepiej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
CytrynowaPannica zapropnowała świetną fryzurkę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Masz mądrą mamę, skoro nie chce przesadzić
![]() Nie ma to jak pani po 40stce, która maluje się pink-różową barbie pomadką i maluje oczy na błękitny opalizujący kolor, a brwi zaznacza czarnym ołówkiem ![]() Lepszy jest tu umiar, zresztą ja sama też się delikatnie maluję, nawet zbyt delikatnie, więc trochę ją rozumiem ![]() ![]() ![]() Zapraszam do lektury: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...lisko+osadzone
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
Wczoraj wieczorem, pokombinowałam z tymi oczami. W ruch poszedł ciemno-szary eyeliner, cienie do powiek w kolorach neutralnego beżu jako podkład i na to w kącikach lekki brąz... efekt? Wg. mnie bardzo ładnie wyglądała
![]() Dziewczyny... a czy pasowałby jej błyszczyk w kolorze brudnego różu, śliwki? W każdym bądź razie odcienie takie jak w załącznikach... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
jeśli mama ma ciepły odcień cery, to róże mogą się trochę z nią kłócić...
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
i jak ta metamorfoza się udała?
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:18.