|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Z bardzo jasnego blondu na rudy ?
Witam
![]() Już od wakacji dręczy mnie chęć zmienia koloru włosów na rudy, taki ciemniejszy rudy. Mam bardzo jasne włosy, długo dążyłam do tego koloru i boję się trochę, ale pokusa jest zbyt silna heh... Rozmawiałam ze znajomym fryzjerem i powiedział, że bardzo by mi pasował taki kolor. A Wy jak uważacie ? Proszę o rady, bo nie wytrzymam. Niby włosy nie ręka, odrosną, ale no jednak.. :P Dodałam moje obecne zdjęcia i przykładowe kolory jakie mi się marzą.
|
|
#2 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Z bardzo jasnego blondu na rudy ?
W obecnym kolorze wyglądasz cudownie, ładna z Ciebie dziewczyna
ale rozumiem chęć zmiany. Moim zdaniem jak najbardziej będzie Ci pasował owy, rudy kolor. Masz do niego odpowiednią urodę i karnację
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj.
Moim zdaniem zmiana koloru z tej platyny będzie dla Ciebie bardzo korzystna. Masz śliczne regularne rysy, piękne oczy i usta, jednak ten blond nadaje Ci wygląd "słodkiej niuńci", nie wiem ile masz lat, może takie miało być założenie... Moim zdaniem mocniejszy kolor nada na pewno Twojej twarzy charakteru
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
Lat mam 20
Tylko też jest kwestia tego, że mam bardzo zniszczone włosy od rozjaśniania a co za tym idzie są zbyt krótkie i boję się, że nie będzie wyglądało to tak efektownie jak powinno.
|
|
#5 |
|
Przyczajenie
|
Uwazam ze bedzie ci slicznie w tym kolorze.czemu mowisz ze krotkie na zdjeciach sa dlugie przeciez.
|
|
|
|
|
#6 |
|
Wtajemniczenie
|
Witaj
![]() Jak pisały dziewczyny naprawdę ładna z Ciebie dziewczyna, mi się podobasz w takich jaśniutkich włosach, ale zdecydowanie lepsze dla włosów byłoby zrezygnowanie z tego koloru. Zaczęłabym od intensywnej regeneracji i wybraniu farby która by włosy tylko koloryzowała a nie rozjaśniała. Jaki masz naturalny kolor? Rudy na pewno będzie Ci pasował, ale jesli chciałabyś lepiej zregenerować włosy, radziła bym wybrać kolor zbliżony do naturalnego i ograniczyć farbowanie (odrosty wtedy są mało widoczne).
|
|
|
#7 |
|
Raczkowanie
|
Rudy pasowałby do Ciebie idealnie, jednak popieram Eowinę - zacznij od regeneracji zniszczonych włosów. Bo nawet najładniejszy kolor nie będzie się ładnie prezentował na przesuszonych, rozdwojonych włosach
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:26.